problem s modemom

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
husis
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

problem s modemom

Príspevok od používateľa husis »

posledne dva tyzdne sa mi zacal stale vypinat modem, po chvile sa vzdy zapne ale zas vypne, modem je dobry skusal som ho na druhom PC tam slapal OK, aj USB porty by mali byt dobre, neviete v com moze byt problem ? :cry:
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: problem s modemom

Príspevok od používateľa vilko »

husis napísal:posledne dva tyzdne sa mi zacal stale vypinat modem, po chvile sa vzdy zapne ale zas vypne, modem je dobry skusal som ho na druhom PC tam slapal OK, aj USB porty by mali byt dobre, neviete v com moze byt problem ? :cry:
aky modem? :idea:
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: problem s modemom

Príspevok od používateľa junior3 »

vilko napísal:aky modem? :idea:
Joooo, daj vediet značku a typ modemu...
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa creb »

tipujem microcom usb modem od t-com tam moze byt chyba v driveroch skus preinstalovat ja som mal tiez tento problem ale u mna som musel komplet reinstal win neviem mozno u teba pomozu len driveri :wink:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

toto robil jeden "virus" alebo ako by som to nazval, niekde na fore o tom bolo pisane, robilo to aj mne, nainstalil som nejake dve zaplaty od MS a uz ziaden problemos;)
husis
Medium Expert
Medium Expert

creb napísal:tipujem microcom usb modem od t-com tam moze byt chyba v driveroch skus preinstalovat ja som mal tiez tento problem ale u mna som musel komplet reinstal win neviem mozno u teba pomozu len driveri :wink:
win som uz kvoli tomu preinstaloval 2x :shock: ... znacka modemu Vigor 318
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Pockaj, odpaja sa net alebo modem? Ak net, tak chyba nie je u teba (asi) no teda je u teba ak mas cez pevnu a nieco zle prehodene (neviem co). Mne to prisli opravit, padal mi neustale net po zdvihnuti druhej pevnej linky (hlavnej) a teraz to uz fachci, akurat im dam asi vymenit modem, nakolko mi rapid blbne a aj celkovo ide pomalsie a kamos, ktory ma ten isty net, jemu ide normalne tak ako ma aj rapid aj celkovo net.
husis
Medium Expert
Medium Expert

sirmisoturbo napísal:Pockaj, odpaja sa net alebo modem? Ak net, tak chyba nie je u teba (asi) no teda je u teba ak mas cez pevnu a nieco zle prehodene (neviem co). Mne to prisli opravit, padal mi neustale net po zdvihnuti druhej pevnej linky (hlavnej) a teraz to uz fachci, akurat im dam asi vymenit modem, nakolko mi rapid blbne a aj celkovo ide pomalsie a kamos, ktory ma ten isty net, jemu ide normalne tak ako ma aj rapid aj celkovo net.
modem, nie net
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pozri ja mam dsl 512/128 a z rapidu taham 20-50 podla servru takze to nevyreklamujes :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

creb napísal:pozri ja mam dsl 512/128 a z rapidu taham 20-50 podla servru takze to nevyreklamujes :roll:
OK, kamos kazdy den sosa z rapidu plnou speed - 200 - 230 kb/s a to ma net 1,5 mb ci ako, neviem. Niekedy to slo aj mne plno.
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sak a co ti hovorim???rapid ma nehorazne vela servrou a proste niekedy mi to ide aj plnou a niekedy nejakych ubohych 12-20 chapes ide o vytazenost a nie o net :roll:
husis
Medium Expert
Medium Expert

nemoze to byt zdrojom ? mam iba 300W a odkedy som kupil vacsi disk tak to zacalo robit
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmmm aj tym by to mohlo byt ale to by musel byt fakt shit zdroj keby usb zariadenie neutiahol :wink:
husis
Medium Expert
Medium Expert

creb napísal:hmmm aj tym by to mohlo byt ale to by musel byt fakt shit zdroj keby usb zariadenie neutiahol :wink:
ten zdroj je shit :D
Napísať odpoveď