posledne dva tyzdne sa mi zacal stale vypinat modem, po chvile sa vzdy zapne ale zas vypne, modem je dobry skusal som ho na druhom PC tam slapal OK, aj USB porty by mali byt dobre, neviete v com moze byt problem ?
husis napísal:posledne dva tyzdne sa mi zacal stale vypinat modem, po chvile sa vzdy zapne ale zas vypne, modem je dobry skusal som ho na druhom PC tam slapal OK, aj USB porty by mali byt dobre, neviete v com moze byt problem ?
tipujem microcom usb modem od t-com tam moze byt chyba v driveroch skus preinstalovat ja som mal tiez tento problem ale u mna som musel komplet reinstal win neviem mozno u teba pomozu len driveri
toto robil jeden "virus" alebo ako by som to nazval, niekde na fore o tom bolo pisane, robilo to aj mne, nainstalil som nejake dve zaplaty od MS a uz ziaden problemos;)
creb napísal:tipujem microcom usb modem od t-com tam moze byt chyba v driveroch skus preinstalovat ja som mal tiez tento problem ale u mna som musel komplet reinstal win neviem mozno u teba pomozu len driveri
win som uz kvoli tomu preinstaloval 2x ... znacka modemu Vigor 318
Pockaj, odpaja sa net alebo modem? Ak net, tak chyba nie je u teba (asi) no teda je u teba ak mas cez pevnu a nieco zle prehodene (neviem co). Mne to prisli opravit, padal mi neustale net po zdvihnuti druhej pevnej linky (hlavnej) a teraz to uz fachci, akurat im dam asi vymenit modem, nakolko mi rapid blbne a aj celkovo ide pomalsie a kamos, ktory ma ten isty net, jemu ide normalne tak ako ma aj rapid aj celkovo net.
sirmisoturbo napísal:Pockaj, odpaja sa net alebo modem? Ak net, tak chyba nie je u teba (asi) no teda je u teba ak mas cez pevnu a nieco zle prehodene (neviem co). Mne to prisli opravit, padal mi neustale net po zdvihnuti druhej pevnej linky (hlavnej) a teraz to uz fachci, akurat im dam asi vymenit modem, nakolko mi rapid blbne a aj celkovo ide pomalsie a kamos, ktory ma ten isty net, jemu ide normalne tak ako ma aj rapid aj celkovo net.
sak a co ti hovorim???rapid ma nehorazne vela servrou a proste niekedy mi to ide aj plnou a niekedy nejakych ubohych 12-20 chapes ide o vytazenost a nie o net