unika mi tu nieco?? texty hip hopu su basne ??? oni ich dokonca spievaju?? chalan chod k doktorovi mozno ti este pomozeMurphY napísal: basnik a spevak
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nic nie je brutal je to realita.. nikto nikde nepisal ze rytmus je najlepsi, v tejto teme sa da vyjadrit svoj nazor na toto je toto forum ale ked sem pisu zakomplexovani punkeri a co ja viem kto este tak to vyzera ako to vyzera kazdy prispevok ze rytmus je kkt a to je vsetko uz ma to nebavi ani citat ani jeden schopni clovek co by tu napisal neaky hodnotni prispevok cest vynimkam..ti privrzenci su o dost iny nejdeme sa bavit o com lebo bolo by toho tu vela napisanie..vendo napísal:hahano tak toto je brutal to rovno zalozime temu "Rytmus je najlepsi" a v tejto teme sa da napisat iba ano nic viac
![]()
preco sa my normalni ludia ktory dokazu rozpravat suvisle vety bez kok*t p*ca k*rva nemozeme vyjadrovat??? neni toto nahodou diskuzne forum??![]()
vidno ze aj privrzenci tohto blbca su v podstate taki isty ako on
-
vendo
Guru
ale ved sa zobud ved ty chces aby sme vyjadrili svoj nazor ale ked ho vyjadrime tak sme zakomplexovany punkaci?????? chalan padaj k doktorovi kym neni neskoro alebo sa riadne ale poriadne hod o zemMurphY napísal:nic nie je brutal je to realita.. nikto nikde nepisal ze rytmus je najlepsi, v tejto teme sa da vyjadrit svoj nazor na toto je toto forum ale ked sem pisu zakomplexovani punkeri a co ja viem kto este tak to vyzera ako to vyzera kazdy prispevok ze rytmus je kkt a to je vsetko uz ma to nebavi ani citat ani jeden schopni clovek co by tu napisal neaky hodnotni prispevok cest vynimkam..ti privrzenci su o dost iny nejdeme sa bavit o com lebo bolo by toho tu vela napisanie..
ha-ha-ha pisal som uz nekedy ze bol by som velmi rad kebyze sa nevyjadruju ludia co nechapu hip hopu poculi 3 pesnicky od kf a su z toho zhorseni..vendo napísal:unika mi tu nieco?? texty hip hopu su basne ??? oni ich dokonca spievaju?? chalan chod k doktorovi mozno ti este pomoze
zase je cas neakemu debilkovi vysvetlit.. hm texty hip hopu v podstate su to basne su tam rymy su tam metafory , personifikacie a vsetko ostatne, a spev chlapce nac sa s tebou budem o tomto bavit ked si ani jednu dobru pesnicku nepocul.. proste tymto zakomplexovanim ludom je tazko neco vysvetlovat..
k tomu spevu pocul si nekedy gipsyho ? ego clen KF nekedy neco tak rapovo zaspieva neni to cisto o speve takze..
neposiela ludi bez dovodne k doktrovi..
-
vendo
Guru
pocul som ich viac od viacerych ale ziadne sa nedaju prirovnavat k "basnam" ani k "spevu" pocul si ty niekoho niekedy spievat?? normalne spievat ??? nie rychlo rozpravat??MurphY napísal:ha-ha-ha pisal som uz nekedy ze bol by som velmi rad kebyze sa nevyjadruju ludia co nechapu hip hopu poculi 3 pesnicky od kf a su z toho zhorseni..
hej mas pravdu akurat mam komplexy z tebaMurphY napísal:proste tymto zakomplexovanim ludom je tazko neco vysvetlovat..
-
jin
VIP
Tak tak. Murphy ty si to pisal tak ze kazdy kto tu prejavi negativny postoj k Rytmusovej tvorbe je zakomplexovany punker, ktoreho prispevky nemaju hodnotu..nuz..a povedz mi..co je na tej jeho tvorbe, textoch a vobec "hudbe" tak hodnotne??vendo napísal:ale ved sa zobud ved ty chces aby sme vyjadrili svoj nazor ale ked ho vyjadrime tak sme zakomplexovany punkaci?????? chalan padaj k doktorovi kym neni neskoro alebo sa riadne ale poriadne hod o zem
-
pinacolada
Guru wannabe
aach..vendo napísal:ale ved sa zobud ved ty chces aby sme vyjadrili svoj nazor ale ked ho vyjadrime tak sme zakomplexovany punkaci?????? chalan padaj k doktorovi kym neni neskoro alebo sa riadne ale poriadne hod o zem
ide o to ze vela ludi napise ze je ko*ot debilek atd.. len nikdo to nerozpise nikto to nerozvedie co sa mu nanho nepaci.. kazdy jednym slovom hodnoti cloveka ktoreho vidi pocuje minimalne raz za tyzden,
jin153 > no nekedy vyjadruje pravdu, no teraz uz nema o moc dobre texty ale ide o to ze ako vytiahol sk scenu mne nejde o to aky je teraz ale aky bol co urobil.
pinacolada> ach ach dalsi debilek do zbierky co jednym slovom oznacuje cloveka.. bol by som rad kebyze napises co sa ti nanom nepaci.. co robi zle atd.. vsak to je forum krista toto nie je o jednej vete o jednom slove !
-
pinacolada
Guru wannabe
tvoja chybavendo napísal:hej mas pravdu akurat mam komplexy z teba
ziadne sa nedaju prirovnat k basnam ? ti to chapes inak ja inak.. dalej si mozme vymienat nazory, prirovnava sa to k basnam uz ako som hovoril nachadzaju sa tam rymy metafory a ostatne basnicke prostriedky aspon su tam nacrty.. proste ked tim nezijes tak to nemozes chapat je to tazke o tom pisat.
aa samozrejme vtipne hahaha to bolo poucne to bolo a nemam nic ine okrem hladania tvojich duchaplno hodnotnich prispevkov co nevyjadruju nic.. cize dalsi offtopic k velkej kopepinacolada napísal:o nom som na fore napisal v skutku dost.mam cca 800 prispevkov mozes si to tam najst.prajem prijemen hladanie
-
jin
VIP
Co urobil?? Vytiahol tento typ kultury na slovensku na komercnu hladinu...Nic ine.MurphY napísal:...co urobil...
Chces vedet co sa mi nanom nepaci? konkretne?
To aky je neskutocny nadutec, EGOista, vadia a vadili mi jeho texty, je to pozer a neskutocny pokrytec. Tak to. Chces vedet aj konkretne priklady??
//Edit:Je moj prispevok na tvoju kvotu dostatocne hodnotny??
ano sme na slobodnom fore kazdy si moze svoj nazor obhajit.. kazdy si mysli neco ine,presne takto som si to predstavovaljin153 napísal:Co urobil?? Vytiahol tento typ kultury na slovensku na komercnu hladinu...Nic ine.
To aky je neskutocny nadutec, EGOista, vadia a vadili mi jeho texty, je to pozer a neskutocny pokrytec. Tak to. Chces vedet aj konkretne priklady??
-
pinacolada
Guru wannabe
suhlasim.len sa mi to nechcelo rozpisovat tak som to zhrnul tak ako som zhrnuljin153 napísal:Co urobil?? Vytiahol tento typ kultury na slovensku na komercnu hladinu...Nic ine.
-
okonenipica
Zablokovaný