NO A CO MI TERAZ ODPORUCAS ???Mek napísal:nepisal som, ze wz.cz a ic.cz neskusat?
Ak nie, tak to pisem teraz.
Dovod preco to nejde - maju to zablokovanea wz.cz nepouzivat, je to najvacsi sh1t
Ako sosat z rapidu a inych serverov rychlo a bez cakania!
-
junior3
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sosat z rapidu a inych serverov rychlo a bez cakania
-
Mek
Addict
Re: Ako sosat z rapidu a inych serverov rychlo a bez cakania
odporucam ti najst si nejaky server. Na velkosti miesta nezalezi, rapidleech to obidejunior3 napísal:NO A CO MI TERAZ ODPORUCAS ???
ale vo vlastnom zaujme ti ziadne tipy nedam, s0rry!
-
junior3
Star
JOOOO.... LUDIA TU MATE, ZAREGISTRUJTE SA A MATE 1 GB MIESTA!!!

//edit: TUTO STRANKU ODPORUCAM! MATE TAM 1 GB PRIESTORU A ZDARMA!
Kód: Vybrať všetko
www.hostuju.cz//edit: TUTO STRANKU ODPORUCAM! MATE TAM 1 GB PRIESTORU A ZDARMA!
-
junior3
Star
JJ, zistil som to aj ja teraz... Jednoducho rapid NEOKLAMETE!Mek napísal:niet sa co cudovat, ved limit na rapide nijako nevochcis![]()
tu ide len o to, aby rapid zablokoval IP servera a nie tvoju => ze napr. spustanie tohoto skriptu na localhoste nema ziadny zmysel (to len keby to tu nahodou niekoho napadlo)
-
junior3
Star
Nooooo... takto.... Je to fakt goood, ta rychlost ze aj 5 MB/s je naozaj pravdiva, mozete to vyuzit aj na taketo sosanie zo serverov, ale je to aj gooood na to, ze ked ste u niekoho a potrebujete nieco od neho si stiahnut, jednoducho si to cez FTP klienta hodite na server a jednoducho potom iba stiahnete... Ale naozaj sa to da vyuzit na sosanie zo serverov, alebo ako ja, ked som dakedy u sesternici, nieco si sosnem na server a domka iba pohodlne stiahnem...
Len som si nie istý tou veľkosťou, ja mám dostupné 1 GB a že či si na mojom serveri uložiť aj väčšie množstvoooo.... Toť vše.... ODPORUCAM!!! aspon vyskusat....
No a tu máte tu stránku na 1 GB server s FTP...

No a tu máte tu stránku na 1 GB server s FTP...
www.hostuju.cz-
Mek
Addict
ako som uz viackrat pisal, mozes si ulozit akekolvek mnozstvo suborov akejkolvek velkosti (pokial serveru bude stacit HDD)junior3 napísal:Len som si nie istý tou veľkosťou, ja mám dostupné 1 GB a že či si na mojom serveri uložiť aj väčšie množstvoooo....
Ale kazdopadne pre istotu vzdy subor po sosnuti zmazem, aby som nemal akoze prekroceny limit, pretoze jednak by mi na to mohli prist a jednak by som tam uz cez FTP nic nenahral (prekrocena quota)
-
junior3
Star
Fajn, len to je akesy doje***... Stalo sa mi, ze si idem stiahnut jeden klip z rapidshare.com, spustim rapidleecher, vlozim link a vyhodi ze "Your IP is downloading file!" !!!! Popritom zadam adresu cez prehliadac a rapidshare funguje normalne! Cim to je ? A popritom pouzivam verziu Rapideleecheru 2.2 ... 
-
Mek
Addict
to znamena, ze ten isty server, co ty, pouziva uz niekto iny a prave z neho stahujejunior3 napísal:"Your IP is downloading file!" !!!!
preto vo vlastnom zaujme nehovor inym ludom, ktory server maju pouzit, lebo ked budes chciet tahat ty sam, odrazu nebudes moct.
Mozno ti budu hovori ze si skrblik, ale nech si kazdy poradi sam... tak ako si si musel poradit ty a ja tiez... tot moj nazor
-
kondom xxl
Novice
-
Mek
Addict
musis si najst iny server, menej znamy, alebo musis mat stastie ze sa zrovna trafis do casu, kedy nikto na tom serveri nerapidleechujekondom xxl napísal:tiez si myslim ze je to na p*cu lebo vzdy mi tam pise wait 80minutes
proste nikdy nemozem sosat![]()
z toho vyplyva, ze cim viac ludi o tom vie, tym menej je dostupnych serverov, z ktorych sa este rapidleechovat da
-
peterkozel
Medium Professional
precitajte si toto vyzera to v poho.
http://www.emag.cz/jak-stahovat-z-rapidshare/Re: :(
prepis si subory function.php host.php a index.phpturtlak napísal:Error getting access code
co s tymto?? hmm?
- Prílohy
-
- r_leech.rar
- (27.06 KiB) 348 stiahnutí
-
Mek
Addict
vedel... a keby si cital cely navod, docital by si sathao napísal:prosim vedel by niekto poradit ako obist toto hlasenie? :
"Couldn't connect to rs41.rapidshare.com at port 80"
toto hlasenie znamena, ze ten webhosting, na ktorom sa snazis rozbehat rapidleech, ma spojenia na rapidshare zablokovane, tzn. ze uz na to prisli a zablokovali to.
schvalne, ze si neskusal ic.cz a wz.cz