NO ako to mam hodnotit,jednoznacne kladne,sice ju velmi nepocuvam (no vobec) ael podla mna je to pre slovensku hudbu celkom prinos no nie? (Lebo vacsina sk hudby sa dalej ako do ciech nedostane-a pomocou MTV do celeho sveta takmer takze som zvedavy na ohlasy na MTV )
Sak to je uplne normalne, v hentej relacii. Pravidelne tam chodia hity z celej europy ak nie aj odinakial. Si to zacnite pozerat a zistite, ze to neni az take raritne, ze tam pustia nieco slovenske
Na tie ohlasy som zvedavy aj ja hoci podla mna Koscova nebude mat velku zivotnost na MTV. Ale co ma viac tesi je to ze onedlho si budeme moct na tomto programe pozriet aj Tinu.
pekne, preco prave ona???? na slovensku mame urcite lepsich spevakov ako je ona, myslim, ze po tomto klipe nebudu chciet ani pocut o slovenskej hudbe
EDIT: teraz som kukal ten jej klip, myslim, ze z neho budem mat dozivotnu traumu "v tom nie je ziadna chtivost, chciet lepsiu zrazanlivost"
Stopa napísal:pekne, preco prave ona???? na slovensku mame urcite lepsich spevakov ako je ona, myslim, ze po tomto klipe nebudu chciet ani pocut o slovenskej hudbe
EDIT: teraz som kukal ten jej klip, myslim, ze z neho budem mat dozivotnu traumu "v tom nie je ziadna chtivost, chciet lepsiu zrazanlivost"
suhlasim... Desmod, IMT smile, Gladiator... s tymito sa nemoze Koscova porovnavat... ona mala pesnicky len pekne shity..takysto ako vsetci so superstar
myslim si, ze Koscova podobne ako Zuzana Smatanova ma za sebou hlavne silnu skupinu ludi pre pro-motions a preto sa to podarilo. Uspech robia v poslednej dobe viac ludia co stoja za umelcom, ako umelec samotny. Na slovensku to plati dvojmo.
na jednej strane je dobre ze sa nieco slovenskeho povodu dostane do svetoveho eteru... ale zase na druhej neviem ci je vhodnou reprezentantkou prave skrachovana superstar ktora dokopy nikdy nic nedosiahla... mylsim ze na slovensku mame vela lepsich interpretov
a nedostala sa tam len vďaka tomu že vyhrala superstar? je to celosvetovo známa súťaž, šak vďaka nej začali aj iné "svetové hviezdy". To neznamená že je dobrá, len ju prezentujú ako víťazku
Keby sa Katka Koscova nesnazi drzat trend so sucasnou "pop-scenou" na Slovensku, tak by podla mna bola niekde uplne inde. Ona ma celkom fajn hlas, ale len na istehudobne zanre. Pamata si ju niekto, ako zaspievala swingove veci v SHS2? No, nech mi je prepacene, ale keby hockto z nasej terajsej "hudobnej" sceny skusi co len jednu pesnicku - konci. Ho ukamenuju s cervenymi melonmi. Proste, ona ma hlas, ale na swing. Neviem, ci jej to nik z blizskych nevie povedat, alebo si tak fakt veri. A co sa tyka klipu na MTV, aj vacsie sracky tam hrali. Napr. "zname a popularne" pesnicky z Azerbajdzanu a tak... takze tak.
kinjeril napísal:Keby sa Katka Koscova nesnazi drzat trend so sucasnou "pop-scenou" na Slovensku, tak by podla mna bola niekde uplne inde. Ona ma celkom fajn hlas, ale len na istehudobne zanre. Pamata si ju niekto, ako zaspievala swingove veci v SHS2? No, nech mi je prepacene, ale keby hockto z nasej terajsej "hudobnej" sceny skusi co len jednu pesnicku - konci. Ho ukamenuju s cervenymi melonmi. Proste, ona ma hlas, ale na swing. Neviem, ci jej to nik z blizskych nevie povedat, alebo si tak fakt veri. A co sa tyka klipu na MTV, aj vacsie sracky tam hrali. Napr. "zname a popularne" pesnicky z Azerbajdzanu a tak... takze tak.
ako sa prosim ta anazi drzat trend so sucasnou "pop scenou"?