Klip Katky koscovej na MTV... 8-/

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Klip Katky koscovej na MTV... 8-/

Príspevok od používateľa SRneC »

Kód: Vybrať všetko

http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/koscovej-videoklip-odvysiela-mtv
co si o tom myslite??? :o
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

NO ako to mam hodnotit,jednoznacne kladne,sice ju velmi nepocuvam (no vobec) ael podla mna je to pre slovensku hudbu celkom prinos no nie? :wink: (Lebo vacsina sk hudby sa dalej ako do ciech nedostane-a pomocou MTV do celeho sveta takmer takze som zvedavy na ohlasy na MTV :D )
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Sak to je uplne normalne, v hentej relacii. Pravidelne tam chodia hity z celej europy ak nie aj odinakial. Si to zacnite pozerat a zistite, ze to neni az take raritne, ze tam pustia nieco slovenske ;)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Na tie ohlasy som zvedavy aj ja hoci podla mna Koscova nebude mat velku zivotnost na MTV. Ale co ma viac tesi je to ze onedlho si budeme moct na tomto programe pozriet aj Tinu. :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

pekne, preco prave ona???? na slovensku mame urcite lepsich spevakov ako je ona, myslim, ze po tomto klipe nebudu chciet ani pocut o slovenskej hudbe
EDIT: teraz som kukal ten jej klip, myslim, ze z neho budem mat dozivotnu traumu "v tom nie je ziadna chtivost, chciet lepsiu zrazanlivost"
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Stopa napísal:pekne, preco prave ona???? na slovensku mame urcite lepsich spevakov ako je ona, myslim, ze po tomto klipe nebudu chciet ani pocut o slovenskej hudbe
EDIT: teraz som kukal ten jej klip, myslim, ze z neho budem mat dozivotnu traumu "v tom nie je ziadna chtivost, chciet lepsiu zrazanlivost"
suhlasim... Desmod, IMT smile, Gladiator... s tymito sa nemoze Koscova porovnavat... ona mala pesnicky len pekne shity..takysto ako vsetci so superstar
jogin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jogin »

koscovu nepocuvam videl som nejaky jej klip :aasmile2: no proste bieda ved ona nevie ani spievat :lol: pribrzdena a este k tomu skareda :nono:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

myslim si, ze Koscova podobne ako Zuzana Smatanova ma za sebou hlavne silnu skupinu ludi pre pro-motions a preto sa to podarilo. Uspech robia v poslednej dobe viac ludia co stoja za umelcom, ako umelec samotny. Na slovensku to plati dvojmo.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja koscovu vobec nepocuvam ale je to odbre ze aspon dakto z nasich sa dostane do sveta :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

na jednej strane je dobre ze sa nieco slovenskeho povodu dostane do svetoveho eteru... ale zase na druhej neviem ci je vhodnou reprezentantkou prave skrachovana superstar ktora dokopy nikdy nic nedosiahla... mylsim ze na slovensku mame vela lepsich interpretov :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a nedostala sa tam len vďaka tomu že vyhrala superstar? je to celosvetovo známa súťaž, šak vďaka nej začali aj iné "svetové hviezdy". To neznamená že je dobrá, len ju prezentujú ako víťazku
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

spravila vyborny album,je to lem dobre ze sa kvalita dostava von
odporucam NABOSO, jedno z najlepsich albumov ak nie najlepsi na SVK minuly rok :wink:
abstraktt
Expert
Expert

to vesper a audiotrack:
dovol te mi zasmiat sa nad vasimi postmi :smt046
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

neviem ci prave ty by si sa mal smiat :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hanba a ze superstar! Mali by vymysliet nieco o Koscovej, tak ako... Nevie spievat ani hrat, volaju ho Peto Nagy
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

no nieže by som mal niečo proti Koščovej, ale viac by som privítal Cmoríka na MTV bo ten má budúcnosť
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Keby sa Katka Koscova nesnazi drzat trend so sucasnou "pop-scenou" na Slovensku, tak by podla mna bola niekde uplne inde. Ona ma celkom fajn hlas, ale len na istehudobne zanre. Pamata si ju niekto, ako zaspievala swingove veci v SHS2? No, nech mi je prepacene, ale keby hockto z nasej terajsej "hudobnej" sceny skusi co len jednu pesnicku - konci. Ho ukamenuju s cervenymi melonmi. Proste, ona ma hlas, ale na swing. Neviem, ci jej to nik z blizskych nevie povedat, alebo si tak fakt veri. A co sa tyka klipu na MTV, aj vacsie sracky tam hrali. Napr. "zname a popularne" pesnicky z Azerbajdzanu a tak... takze tak.
abstraktt
Expert
Expert

Vesper napísal:neviem ci prave ty by si sa mal smiat :roll:
:?: :?:
abstraktt
Expert
Expert

kinjeril napísal:Keby sa Katka Koscova nesnazi drzat trend so sucasnou "pop-scenou" na Slovensku, tak by podla mna bola niekde uplne inde. Ona ma celkom fajn hlas, ale len na istehudobne zanre. Pamata si ju niekto, ako zaspievala swingove veci v SHS2? No, nech mi je prepacene, ale keby hockto z nasej terajsej "hudobnej" sceny skusi co len jednu pesnicku - konci. Ho ukamenuju s cervenymi melonmi. Proste, ona ma hlas, ale na swing. Neviem, ci jej to nik z blizskych nevie povedat, alebo si tak fakt veri. A co sa tyka klipu na MTV, aj vacsie sracky tam hrali. Napr. "zname a popularne" pesnicky z Azerbajdzanu a tak... takze tak.
ako sa prosim ta anazi drzat trend so sucasnou "pop scenou"?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

abstraktt napísal:ako sa prosim ta anazi drzat trend so sucasnou "pop scenou"?
cela konzumna hudobna scena je o tom istom
Napísať odpoveď