Cesta z Prešova do Bardejova je v relatívne dobrom stave. Aj keď musím uznať, 40tka v Kobilách a v ďalších dedinách nie je bohviečo. Ale inak je to dobrá cesta.Godfather napísal: A Gelnica a Bardejov ... to uz neviem ako su na tom to by sa mohol vyjadrit niekto z tej oblasti.
Rumunsko a Bulharsko vstúpilo do EU
hlavne ze ty si ekonomicky odbornikafa napísal:tak to sa mylis a velmi sme mame lepsiu zivotnu a ohladom vsetkeho sme lepsi oprti rumunsku len v chudobe su lepsia tam co tam bluznily a rozpravali bajky na markize ze co chcu byt aj rumuni vraveli to ze v eu chcu byt nejaky predatori v ekonomike ze co ja vem co isli od nebies to je somarina ako ich cely ze si vydel na markize iba hlavne mesto bukurest ale ostatne to si este nevidel boze ani nechci
ROM ma porobene "turistikáše" ci uz v Transilvanii, alebo pri mori (Mamaja). BUL je viac v pci aok ROM. Bez toho by som to prezil,ale bud po maturach,alebo v septembri pred skolou sa pojdem do ROM clapnut k moru za par supov...
a mali by sme si od ROM brat priklad v europskom povedomi. Uz pred 4 rokmi mal aj prednosta stanice niekde v pci za svojim chrbtom statnu a europsku vlajku... ktory nas papalas to tak ma? kde sa na SVK naposledy videli EU vlajku? vidno ze oni do EU chceli...
a mali by sme si od ROM brat priklad v europskom povedomi. Uz pred 4 rokmi mal aj prednosta stanice niekde v pci za svojim chrbtom statnu a europsku vlajku... ktory nas papalas to tak ma? kde sa na SVK naposledy videli EU vlajku? vidno ze oni do EU chceli...
-
mato.x
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Áno je to pravda ale tam je iný problém - generál Gotovina (myslím tak sa volá). Pre Chorvátov je národným hrdinom, pre EU zločinec a kým ho nevydajú EU tak sa nerozbehnú prístupové rokovania.Vesper napísal:hej ale zober si kolko maju v Chorvatsku pobreziabol som v tom state viackrat a tiez mozem tvrdit ze ide dopredu skutocne rychlo... casti okolo pobrezia mozno najrychlesie kedze cestovny ruch a pod ale zvysok tiez nezaostava nejak vyrazne.. mozno ta vychodna cast Osijek a tak..
oni ho nevydaju tak ako by sme mi nevydali napr. Goliana,alebo Viesta...mato.x napísal:Áno je to pravda ale tam je iný problém - generál Gotovina (myslím tak sa volá). Pre Chorvátov je národným hrdinom, pre EU zločinec a kým ho nevydajú EU tak sa nerozbehnú prístupové rokovania.
//
Afa: sice neviem kde si na to prisiel,ale je to kktina ako Sibir...
zober si take cestne priesmyky v Transilvanskych Alpach, uz spominan Mamaja. Vies v com bol problem? Viem ze nie. Zapadu sa pacilo ze sa ROM nepodriadilo ZSSR, vrazal donho neuveritelne prachy a jedneho pekneho dna sa to ujo Nikola rozhodol kompletne cele vratit... to je pricina toho preco su niektore casti rOM chudobne,lebo ak by si presiel mestami hlavne v Transilvanii,ale aja Constancou a inymi primorskymi mestami neveril by si ze to moze byt ROM...
bulhari su na tom po ekonomickej stranke trocha vyspelejsi ako rumuni ale romov tam maju asi rovnako
ked som asi pred 8 rokmi prechadzal cez tieto staty tak som si pomyslel ze riadny cigancinec okolo ste videli iba same chajdy. bordel, spina a na ceste ste videli ako dop. prostriedky koce
(no proste humusaci
) deti vam chodili okolo aut a zbierali peniaze alebo jedlo... clovek sa tam bal aj ist vystat
aby vas neokradli ale myslim si ze to uz je mynulost a tieto krajiny sa za tu dobu dost rozmohli tak preco nie aby vstupili do eu