Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
JohnFrusciante
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
vsak pohoda, aj ja nosim trelkace do mesta, konkretne Merrely Slam II, ale vies, to su topanky urcene na nespevnene komunikacie, les, travu,...a nie na asfalt, a beton, rychlo sati tam znicia, ja mam tie merrely pol roka a uz sa kus deru, ked beham denne v nich tak 5-6 km cisto po asfalte, konkrente tom Trnavkskom.JohnFrusciante napísal:kto povedal do mesta. a je snad nejaky problem chodi v GARMONTach do mesta? a tieto topanky nie su iba po clenky su robene aj ako botasi tak neviem co sa ti nepaci
skusal som ich, aj podobny model od addidas, tiez za podobnu cenu..Model napísal:no ja na leto chcem tieto airmax 360 od Niku len dost sotoja myslim ze 6990sk
kedze pravidelne beham, skusal som uz vselijake a skoncil som u asics kayano, nic lepsie nato asi nie je. nike a pod su vyhnane len marketingom.
-
makaveli
King
a si s nimi spokojny? ja som mal AND1 a rozpadli sa mi asi po 4 mesiacoch a to som v nich len chodil, celkovo sa mi zda, ze AND1 moc na kvalitu nedava, aj pri obleceni...okonenipica napísal:Mam cierne AND1
co sa mna tyka, mam nike dunk low a cez vikend som si kupil rbk g-unit GXT III...

obrazky som daval do prilohy ale nezobrazilo ich a povolenu velkost neprekracovali o desiatky kB
-
okonenipica
Zablokovaný