ZENY vs. OPILECTVO u chalanov !

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SpartakuS »

:roll: ax jaj ..... ja us som sa nespocetneeeee vela krat s tretol s kamaratkami opyty, zhuleny a ete nevem v akom stave som bol a nevidlei v tom ziaden problem ved ked je clovek mlady nech si uziva neee? :P ...... jaj nevem co tu resis..... :P
maskacove rozky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: ZENY vs. OPILECTVO u chalanov !

Príspevok od používateľa maskacove rozky »

YAKUBHU napísal:

Zdravim. Mam taky problem, sme štyria najlepsi kamarati a raz vonku sme spoznali dobre baby. Zacali sme sa s nimi stretavat, nejak sme sa poparovali, /komu sa kto pacil/ - potom sa raz vyskytla jedna piatkova akcia, behali sme pred nimi v dost opitom stave! Teraz neviem na com sme? Namate s tym skusenosti? Myslim ze je to asi u tych bab koniec nie?
koniec ako koniec musis hladat punkacky tie slopu viac ako chalani :P
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

nepacia sa mi opite holky... :x ale pit mozu, s mierou....
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

To neries , to neni ziadnen proble. V poslednom case holky chlastaju ovela viac ako chalani . Az mi je zle ked vidim nejake na mol opite 14tky - tymto pozdravujem svoje spoluziacky :-D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kazdy si obcas vypije,,uz len potom zalezi na tom ze kolko,,a co potom robi :-) Niekdo vie pit s mierou a potom nerobi KKTINY... "ked nevies pit tak nepi!!" takto dako,,, osobne som prestal pit koli tomu ze moja laska nema rada alkohol. :-) skuste to takto riesit a taketo preoblemi sa vytratia ako voda
JahMekYa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JahMekYa »

YAKUBHU napísal:vsetci mame 17 rokov a tie baby maju 16 rokov!
ja mam tiez 16 a tiez sme 4 baby a chodime von s 17-rocnymi chalanmi...tiez dost piju (a my niekedy s spolu s nimi) no myslim si ze ak su tie baby v pohode tak to zoberu s nadhladom a budu sa bavit s vami :smt003 :D
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

alkohol? oo tak to teda nemusim... nemam moc v laske "ozratych" chalanov :!: ... som radsej ked nepije nikto a sme kazdy taky aky sme... lebo podla mna alkohol meni cloveka ,alkohol urobi z cloveka to co mozno ani sam nechce... ale sak sa vravi 100ludi 100 chuti.... mne to vadi a taky chalani sa mi moc na oci nech neukazuju... :evil:
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

Lúšťa napísal:alkohol? oo tak to teda nemusim... nemam moc v laske "ozratych" chalanov :!: ... som radsej ked nepije nikto a sme kazdy taky aky sme... lebo podla mna alkohol meni cloveka ,alkohol urobi z cloveka to co mozno ani sam nechce... ale sak sa vravi 100ludi 100 chuti.... mne to vadi a taky chalani sa mi moc na oci nech neukazuju... :evil:
mno to su silne slova. ked sa pije s mierou tak alkohol sa pomoze uvolnit chlapcivi strach, ci ako by som to nazval, ked je tichy tak po alkohole je viac komunikatiny... ale prehanat to s pitim nieje dobre :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Harlequin napísal:ale prehanat to s pitim nieje dobre :wink:
práveže sem tam to treba aj prehnať :D
Ale určite nie pred nejakou babou, to radšej len s kamarátmi ísť niekam...
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

Nič si z toho nerob, kamo ja si viem tiež dosť často vypiť a priateľka so mnou, ved sme mladí a vieš koľko krát ma doslova "odnášala" domov, ano bola nas*ata, ale správne ospravedlnenie nič nepokazí?
No a čo, keď chcú byť s vami tak budú to ani moc nezáleži od promile a keď tak si vypijú s vami, no čo.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lúšťa napísal:alkohol? oo tak to teda nemusim... nemam moc v laske "ozratych" chalanov :!: ... som radsej ked nepije nikto a sme kazdy taky aky sme... lebo podla mna alkohol meni cloveka ,alkohol urobi z cloveka to co mozno ani sam nechce... ale sak sa vravi 100ludi 100 chuti.... mne to vadi a taky chalani sa mi moc na oci nech neukazuju... :evil:
Ano presne,,,alkohol meni ludi,,,a vravim to z vlastnej skusenosti,,,Mozno alkohol odburava hanblivost a chalan je viac smely,,ale vo vztahu alkohol nema co robit,, potom su s toho iba problemi sak Lúšťa moje,,,vieme o tom svoje obaja :cry:
Napísať odpoveď