ZENY vs. OPILECTVO u chalanov !
-
maskacove rozky
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZENY vs. OPILECTVO u chalanov !
koniec ako koniec musis hladat punkacky tie slopu viac ako chalaniYAKUBHU napísal:
Zdravim. Mam taky problem, sme štyria najlepsi kamarati a raz vonku sme spoznali dobre baby. Zacali sme sa s nimi stretavat, nejak sme sa poparovali, /komu sa kto pacil/ - potom sa raz vyskytla jedna piatkova akcia, behali sme pred nimi v dost opitom stave! Teraz neviem na com sme? Namate s tym skusenosti? Myslim ze je to asi u tych bab koniec nie?
-
midnight_man
Guru
alkohol? oo tak to teda nemusim... nemam moc v laske "ozratych" chalanov
... som radsej ked nepije nikto a sme kazdy taky aky sme... lebo podla mna alkohol meni cloveka ,alkohol urobi z cloveka to co mozno ani sam nechce... ale sak sa vravi 100ludi 100 chuti.... mne to vadi a taky chalani sa mi moc na oci nech neukazuju... 
-
Harlequin
Expert
mno to su silne slova. ked sa pije s mierou tak alkohol sa pomoze uvolnit chlapcivi strach, ci ako by som to nazval, ked je tichy tak po alkohole je viac komunikatiny... ale prehanat to s pitim nieje dobreLúšťa napísal:alkohol? oo tak to teda nemusim... nemam moc v laske "ozratych" chalanov... som radsej ked nepije nikto a sme kazdy taky aky sme... lebo podla mna alkohol meni cloveka ,alkohol urobi z cloveka to co mozno ani sam nechce... ale sak sa vravi 100ludi 100 chuti.... mne to vadi a taky chalani sa mi moc na oci nech neukazuju...
-
krupica_dnb
Medium Professional
Nič si z toho nerob, kamo ja si viem tiež dosť často vypiť a priateľka so mnou, ved sme mladí a vieš koľko krát ma doslova "odnášala" domov, ano bola nas*ata, ale správne ospravedlnenie nič nepokazí?
No a čo, keď chcú byť s vami tak budú to ani moc nezáleži od promile a keď tak si vypijú s vami, no čo.
No a čo, keď chcú byť s vami tak budú to ani moc nezáleži od promile a keď tak si vypijú s vami, no čo.
-
midnight_man
Guru
Ano presne,,,alkohol meni ludi,,,a vravim to z vlastnej skusenosti,,,Mozno alkohol odburava hanblivost a chalan je viac smely,,ale vo vztahu alkohol nema co robit,, potom su s toho iba problemi sak Lúšťa moje,,,vieme o tom svoje obajaLúšťa napísal:alkohol? oo tak to teda nemusim... nemam moc v laske "ozratych" chalanov... som radsej ked nepije nikto a sme kazdy taky aky sme... lebo podla mna alkohol meni cloveka ,alkohol urobi z cloveka to co mozno ani sam nechce... ale sak sa vravi 100ludi 100 chuti.... mne to vadi a taky chalani sa mi moc na oci nech neukazuju...