my mame este postaveny stromcek tak su vianoceETieNne napísal:Navrhujem dat tie pridrbane smajliky prec a dat stare... uz je davno po vianociach
Zmeny na fore
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Jo, a o com by si tam asi tak chcel kecat? Nechcem nikoho urazat, ale nemyslim, ze by sa naslo tolko ludi na fore, co by dokazalo kecat o normalnych veciach v Eng. Maturitne otazky sa nerataju:) . Vezmi si neaku temu z volnej diskusie a skus len tak zo srandy poprekladat par postov.johny141 napísal:Mam taky navrh, co tak urobit English kategoriu, kde by sa kecalo po ENG a, o beznom dni!proste pohodka, aj ked sme na SK tak po SK, ale vetsina by sa aj nieco mozno naucila, a tak...toto je moj podla mna z vasej strany nerealny navrh!ale mozno by to podporila vetsina!
-
audiotrack
VIP
tiež si myslím že to nie je dobrý nápad. Na jednom fore som sa stretol s takou témou a bola to hrôza. Na 8 strane sa odfiltrovali tí čo nevedeli držať krok (lebo kým si preložili tak už boli nové posty) a skočnilo to spamovaním dvoch ľudí (to si môžu písať aj cez ss). Myslím že tu by to malo podobný vývoj.johny141 napísal:Mam taky navrh, co tak urobit English kategoriu, kde by sa kecalo po ENG a, o beznom dni!proste pohodka, aj ked sme na SK tak po SK, ale vetsina by sa aj nieco mozno naucila, a tak...toto je moj podla mna z vasej strany nerealny navrh!ale mozno by to podporila vetsina!
Ach jaj, ja to nemyslim v zlom, ale, ja nehovorim o sebe, ja nevem velmi ok po anglicky, lenze ja nehovorim o sebe, ja hovorim ze MOZNO, sa to UJME a mozno nie, alebo vete co?!je to tu zbytocne prezentovat, zabudnite na to!eritrocit napísal:A prečo si nenájdeš nejaké anglické diskusné fórum? Tam sa s angličtinou môžeš vyšaliť koľko len chceš.
-
erytrocyt
VIP
Nie je to zbytočné prezentovať.
Ale podľa mňa to tu je zbytočné. 85% ľudí má problém diskutovať vo svojom rodnom jazyku, nie to ešte v angličtine, chápeš.
Nech sa vyjadria aj ostatní módi a admini, ale môj názor je : nie.
Ak predsa len chceš, do Voľnej diskusie si založ novú tému a daj jej vhodný anglický názov. Ak sa uchytí, je možné ju označiť ako dôležitú a neodroluje ti preč. Skúsiť to môžeš.
Ale ak tam bude spam ako som písal, okamžitý LOCK.
Ale podľa mňa to tu je zbytočné. 85% ľudí má problém diskutovať vo svojom rodnom jazyku, nie to ešte v angličtine, chápeš.
Nech sa vyjadria aj ostatní módi a admini, ale môj názor je : nie.
Ak predsa len chceš, do Voľnej diskusie si založ novú tému a daj jej vhodný anglický názov. Ak sa uchytí, je možné ju označiť ako dôležitú a neodroluje ti preč. Skúsiť to môžeš.
Ale ak tam bude spam ako som písal, okamžitý LOCK.
Pozri, pre zaciatok sprav vo volnej diskusii neaku temu, pomenuj ju ako chces. Nahod neaku zaujimavu temu a uvidime, co ty na to? Len tak na skusku... Zakladat kvoli niecomu, co nie je iste novu sekciu, no neviem. To je moj navrh. Akceptuj ak chces, ak nie, nemusis.johny141 napísal:Ach jaj, ja to nemyslim v zlom, ale, ja nehovorim o sebe, ja nevem velmi ok po anglicky, lenze ja nehovorim o sebe, ja hovorim ze MOZNO, sa to UJME a mozno nie, alebo vete co?!je to tu zbytocne prezentovat, zabudnite na to!
//aaaa, moj novy kolega ma predbehol. len tak dalej
oki, mate pravdu, v hlave som si to premyslel a vydedukoval som ze mate pravdu naozaj, asi, skoro nikto nebude diskutovat po Anj, ked ani po Sk sa niekedy zakladaju uplne spam temy a prispevki a ne to este po Anj, takze sorry, ale bolo to nepremyslene
// Co tak uz dat prec silvestrovske logo?uz je davno po tom!
// Co tak nepisat viacero prispevkov po sebe- pouzivat tlacitko UPRAV? Upravil Tomasito
// Co tak uz dat prec silvestrovske logo?uz je davno po tom!
// Co tak nepisat viacero prispevkov po sebe- pouzivat tlacitko UPRAV? Upravil Tomasito