Zmeny na fore

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Pacia sa Vam zmeny na fore???

Ano
247
45%
Nie
123
23%
Pol na pol
173
32%

Celkom hlasov: 543

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ETieNne napísal:Navrhujem dat tie pridrbane smajliky prec a dat stare... uz je davno po vianociach :wink:
my mame este postaveny stromcek tak su vianoce :P
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

ETieNne napísal:Navrhujem dat tie pridrbane smajliky prec a dat stare... uz je davno po vianociach :wink:
plny suhlas, tieto smajly su omnoho dementnejsie ako tie normalne... neviem preco to tu vobec nahravate, sak to je otrasne... tie zakladne su ako tak.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

audiotrack napísal:my mame este postaveny stromcek tak su vianoce :P
vianoce su predsa do 3 kralov,ci nie?
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

toto je skor pripomienka alebo aj navrh, :) ....co tak uz zmenit?Powered by phpBB © 2005 phpBB Group, © Hojko 2004-2006
na 2007? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zmenene, dik za pripomienku.
johny141
Star
Star

Mam taky navrh, co tak urobit English kategoriu, kde by sa kecalo po ENG a, o beznom dni!proste pohodka, aj ked sme na SK tak po SK, ale vetsina by sa aj nieco mozno naucila, a tak...toto je moj podla mna z vasej strany nerealny navrh!ale mozno by to podporila vetsina!
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

johny141 napísal:Mam taky navrh, co tak urobit English kategoriu, kde by sa kecalo po ENG a, o beznom dni!proste pohodka, aj ked sme na SK tak po SK, ale vetsina by sa aj nieco mozno naucila, a tak...toto je moj podla mna z vasej strany nerealny navrh!ale mozno by to podporila vetsina!
Jo, a o com by si tam asi tak chcel kecat? Nechcem nikoho urazat, ale nemyslim, ze by sa naslo tolko ludi na fore, co by dokazalo kecat o normalnych veciach v Eng. Maturitne otazky sa nerataju:) . Vezmi si neaku temu z volnej diskusie a skus len tak zo srandy poprekladat par postov. ;) ... ale pre mna, za mna :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

johny141 napísal:Mam taky navrh, co tak urobit English kategoriu, kde by sa kecalo po ENG a, o beznom dni!proste pohodka, aj ked sme na SK tak po SK, ale vetsina by sa aj nieco mozno naucila, a tak...toto je moj podla mna z vasej strany nerealny navrh!ale mozno by to podporila vetsina!
tiež si myslím že to nie je dobrý nápad. Na jednom fore som sa stretol s takou témou a bola to hrôza. Na 8 strane sa odfiltrovali tí čo nevedeli držať krok (lebo kým si preložili tak už boli nové posty) a skočnilo to spamovaním dvoch ľudí (to si môžu písať aj cez ss). Myslím že tu by to malo podobný vývoj. :wink: ... ale pre kinjerila, za kinjerila :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

johny141 napísal:...
Toto by bola téma plná wtf?, Yes, Yeah, No, :wink: , Uau, jednoslovných príspevkov a príspevkov, ktoré s anglickou gramatikou, z ktorej by sa dalo niečo naučiť nemajú nič spoločné.
johny141
Star
Star

ved prave o to mi ide, ze jasne kebyze su tam len take ze jj,ee,pod. alebo jj,wtf,imho, a pod. tak to jasne hned LOCK. ALE, preto to treba aspon vyskusat, co sa tym strati?nic!
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

johny141 napísal:ved prave o to mi ide, ze jasne kebyze su tam len take ze jj,ee,pod. alebo jj,wtf,imho, a pod. tak to jasne hned LOCK. ALE, preto to treba aspon vyskusat, co sa tym strati?nic!
Si založ ENG topic, prečo hneď kategóriu?
johny141
Star
Star

Te-wei napísal:Si založ ENG topic, prečo hneď kategóriu?
tak lebo kategoria sa bere hned inak ako tema, a bolo by to len na dobu urcitu, ci sa to ujme alebo ne
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

johny141 napísal:tak lebo kategoria sa bere hned inak ako tema, a bolo by to len na dobu urcitu, ci sa to ujme alebo ne
A prečo si nenájdeš nejaké anglické diskusné fórum? Tam sa s angličtinou môžeš vyšaliť koľko len chceš.
johny141
Star
Star

eritrocit napísal:A prečo si nenájdeš nejaké anglické diskusné fórum? Tam sa s angličtinou môžeš vyšaliť koľko len chceš.
Ach jaj, ja to nemyslim v zlom, ale, ja nehovorim o sebe, ja nevem velmi ok po anglicky, lenze ja nehovorim o sebe, ja hovorim ze MOZNO, sa to UJME a mozno nie, alebo vete co?!je to tu zbytocne prezentovat, zabudnite na to!
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nie je to zbytočné prezentovať.
Ale podľa mňa to tu je zbytočné. 85% ľudí má problém diskutovať vo svojom rodnom jazyku, nie to ešte v angličtine, chápeš.
Nech sa vyjadria aj ostatní módi a admini, ale môj názor je : nie.
Ak predsa len chceš, do Voľnej diskusie si založ novú tému a daj jej vhodný anglický názov. Ak sa uchytí, je možné ju označiť ako dôležitú a neodroluje ti preč. Skúsiť to môžeš.
Ale ak tam bude spam ako som písal, okamžitý LOCK.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

johny141 napísal:Ach jaj, ja to nemyslim v zlom, ale, ja nehovorim o sebe, ja nevem velmi ok po anglicky, lenze ja nehovorim o sebe, ja hovorim ze MOZNO, sa to UJME a mozno nie, alebo vete co?!je to tu zbytocne prezentovat, zabudnite na to!
Pozri, pre zaciatok sprav vo volnej diskusii neaku temu, pomenuj ju ako chces. Nahod neaku zaujimavu temu a uvidime, co ty na to? Len tak na skusku... Zakladat kvoli niecomu, co nie je iste novu sekciu, no neviem. To je moj navrh. Akceptuj ak chces, ak nie, nemusis. ;)

//aaaa, moj novy kolega ma predbehol. len tak dalej :)
johny141
Star
Star

oki, mate pravdu, v hlave som si to premyslel a vydedukoval som ze mate pravdu naozaj, asi, skoro nikto nebude diskutovat po Anj, ked ani po Sk sa niekedy zakladaju uplne spam temy a prispevki a ne to este po Anj, takze sorry, ale bolo to nepremyslene

// Co tak uz dat prec silvestrovske logo?uz je davno po tom!

// Co tak nepisat viacero prispevkov po sebe- pouzivat tlacitko UPRAV? Upravil Tomasito
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tak napriklad ja by som po ENG vedel inteligentne diskutovat... ale jedine ak by ma dana tema zaujala. Som regnuty na viacerych zahranicnych forach, kde mi nerobi problem diskutovat po ENG. Takze ak bude nejaka zaujimava tema, urcite sa zapojim. Ale sekciu? ... zatial ee. :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

7.január , večer a v logu búcha pyrotechnika , smajlíci sú vianoční ( imho strašní )

malá aktualizácia by nezaškodila , nezdá se vám ľudze
johny141
Star
Star

schw33k napísal:7.január , večer a v logu búcha pyrotechnika , smajlíci sú vianoční ( imho strašní )

malá aktualizácia by nezaškodila , nezdá se vám ľudze
Ved o tom, prave hovorim!
Napísať odpoveď