Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak asi preto,lebo je tam malo seederov,stahuj len take kde je zarucene vela seederov,je to to cislo pri downe,vacsinou to byva seeder/leecher,seeder-osoba ktora to zdiela,leecher-osoba,ktora to prave stahujevinyl12 napísal:Ahoj vsetci
Nemam skusenosti z torrenton pouzivam asi tyzden.
poradite mi?
pouzivam uTorrent a skusam stiahnut film"carmen electra aerobic striptease CD1,2,3,4,5" CD1 sa mi taha pomaly ale ostatne 0%
Dik
-
marcello
Light Star
ja som nasiel taky link ze
ten vas posle na vsetky zname linky ako mininova,bushtorrent,torrentspy,torrentportal atd...
a pouzivam BitComet...
podla mna je v pohode
Kód: Vybrať všetko
www.torrentz.coma pouzivam BitComet...
podla mna je v pohode
-
miro.fisman
Medium Expert
kde mozem najst ten bitspirit,lebo na linku http://www.bytelinker.com/download/bits ... up26ml.exe nieke
ak vie niekto pomoct,tak diki
-
Šu-Do
Redeemer
miro.fisman napísal:kde mozem najst ten bitspirit,lebo na linku http://www.bytelinker.com/download/bits ... up26ml.exe nieke
http://www.oldapps.com/OldApps/BitSpiri ... 077.EN.exe
-
blitzkrieg
Professional
Nedavno som zacal stahovat cez torrenty cize sa v tom velmi dobre nevyznam. Stiahol som si BitSpritit klienta a nejaky ten torrent. Vsetko fici v poho akurat problem je v tom ze mi to stahuje velmi pomaly od 2kbps-10kbps(vynimocne
), tak neviem kde moze byt chyba, niektori ste tu pisali ze vam to ide aj 1MB/s.
-
canopus
Addict
chyba moze byt aj v tom,ze nemas otvorene porty od provideraNehmesis napísal:Nedavno som zacal stahovat cez torrenty cize sa v tom velmi dobre nevyznam. Stiahol som si BitSpritit klienta a nejaky ten torrent. Vsetko fici v poho akurat problem je v tom ze mi to stahuje velmi pomaly od 2kbps-10kbps(vynimocne), tak neviem kde moze byt chyba, niektori ste tu pisali ze vam to ide aj 1MB/s.
a co vravíte na utorrent ??? mne ten programík ide skvelo...skusal som bit spirit...ten vobec nerozbehalo..... www.torentz.com tiez velmi dobreee na stahovanie...
určite že je dobrý na stahovanie použival som BitLord, BitSpirit ale uTorrentRicardo napísal:a co vravíte na utorrent ??? mne ten programík ide skvelo...skusal som bit spirit...ten vobec nerozbehalo..... www.torentz.com tiez velmi dobreee na stahovanie...
-
hojko
Site Admin
http://www.dsl.sk/article.php?article=3495&title=
Zaujimavy test, ale neverim tomu, pretoze rychlost zalezi od ludi co zdielaju. Takze je mozne, ze uTorrent mali nastaveny na mensi pocet uzivatelov a zhodou okolnosti mohli mat nizsie linky, kdezto v pripade FoxTorrentu mohli mat vyssi limit na uzivatelov od ktorych stahovalo a mohli mat zase vyssie linky uploadu. To je moj nazor na celu vec.
Zaujimavy test, ale neverim tomu, pretoze rychlost zalezi od ludi co zdielaju. Takze je mozne, ze uTorrent mali nastaveny na mensi pocet uzivatelov a zhodou okolnosti mohli mat nizsie linky, kdezto v pripade FoxTorrentu mohli mat vyssi limit na uzivatelov od ktorych stahovalo a mohli mat zase vyssie linky uploadu. To je moj nazor na celu vec.
Mohol by som Vás poprosiť o pomoc?
Som pasív, 512/128, BitComet 0.82
Sťahujem si nejaké veci, ale ako asi všetci viete problém je v tom že aj keď je pripojených napríklad 10 seedov, ťahám len od jedného plnou rýchlosťou a keď sa ten odpojí tak som na suchu. S ratiom problém nemám lebo odosielanie nie je problém.
Mohol by niekto prosím vysvetliť ako spraviť aby som bol aktív? ale vysvetlenie pre lamku!! lebo som našiel nejaké odborné články o tom ale nechápem z toho nič. a prosím nie také že choď za poskytovatelom, lebo ten na mňa ser..
Ďakujem za každú pomoc.
Som pasív, 512/128, BitComet 0.82
Sťahujem si nejaké veci, ale ako asi všetci viete problém je v tom že aj keď je pripojených napríklad 10 seedov, ťahám len od jedného plnou rýchlosťou a keď sa ten odpojí tak som na suchu. S ratiom problém nemám lebo odosielanie nie je problém.
Mohol by niekto prosím vysvetliť ako spraviť aby som bol aktív? ale vysvetlenie pre lamku!! lebo som našiel nejaké odborné články o tom ale nechápem z toho nič. a prosím nie také že choď za poskytovatelom, lebo ten na mňa ser..
Ďakujem za každú pomoc.
foboss : pokial mas od providera pridelenu verejnu ip adresu, alebo naforwardovane port/y tak active budes lahko - musis si porty otvorit - nasmerovat u seba - teda lognut sa na router a podla lokalnej ip adresy nastavit porty
ale ak od providera mas zdielanu verejnu ip adresu tak active tak lahko nebudes
jedine ze najdes nejaku vpn sluzbu co ti spravi vpn pripojenie na ich server a oni ti nasmeruju porty, za toto sa vsak plati, ale sem tam sa da na nete objavit takato vpn sluzba
ale ak od providera mas zdielanu verejnu ip adresu tak active tak lahko nebudes
No neviem akú mám IP, ale asi zdielanú. Aj keď kamoš má od rovnakého poskytovatela internet a on má verejnú (nič si nepriplatil ani nevybavoval).sundevil napísal:foboss : pokial mas od providera pridelenu verejnu ip adresu, alebo naforwardovane port/y tak active budes lahko - musis si porty otvorit - nasmerovat u seba - teda lognut sa na router a podla lokalnej ip adresy nastavit porty
ale ak od providera mas zdielanu verejnu ip adresu tak active tak lahko nebudesjedine ze najdes nejaku vpn sluzbu co ti spravi vpn pripojenie na ich server a oni ti nasmeruju porty, za toto sa vsak plati, ale sem tam sa da na nete objavit takato vpn sluzba
Keby som mal verejnú kde si otvorím porty? (ak myslíš porty vo firewalle, tie sú otvorené). Ďalšia otázka čo je a kde by som našiel router?
Ďakujem