Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vinyl12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vinyl12 »

Ahoj vsetci
Nemam skusenosti z torrenton pouzivam asi tyzden.
poradite mi?
pouzivam uTorrent a skusam stiahnut film"carmen electra aerobic striptease CD1,2,3,4,5" CD1 sa mi taha pomaly ale ostatne 0%
Dik
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

vinyl12 napísal:Ahoj vsetci
Nemam skusenosti z torrenton pouzivam asi tyzden.
poradite mi?
pouzivam uTorrent a skusam stiahnut film"carmen electra aerobic striptease CD1,2,3,4,5" CD1 sa mi taha pomaly ale ostatne 0%
Dik
tak asi preto,lebo je tam malo seederov,stahuj len take kde je zarucene vela seederov,je to to cislo pri downe,vacsinou to byva seeder/leecher,seeder-osoba ktora to zdiela,leecher-osoba,ktora to prave stahuje
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kobalt napísal:blokovany na dost trackeroch
taham len z TL :D inak uTorrent
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

ja som nasiel taky link ze

Kód: Vybrať všetko

www.torrentz.com
ten vas posle na vsetky zname linky ako mininova,bushtorrent,torrentspy,torrentportal atd...

a pouzivam BitComet...
podla mna je v pohode
surfista
Expert
Expert

Príspevok od používateľa surfista »

utorent
miro.fisman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa miro.fisman »

kde mozem najst ten bitspirit,lebo na linku http://www.bytelinker.com/download/bits ... up26ml.exe nieke
ak vie niekto pomoct,tak diki
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

miro.fisman napísal:kde mozem najst ten bitspirit,lebo na linku http://www.bytelinker.com/download/bits ... up26ml.exe nieke
ak vie niekto pomoct,tak diki
GOOGLE :roll:
http://www.oldapps.com/OldApps/BitSpiri ... 077.EN.exe
miro.fisman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa miro.fisman »

velmi pekne dakujem
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

dufam ze to neni warez ale asi najlepsi programn na hladanie torrentov je ToSearch skuste si ho stiahnut ... staci napisat do google.sk a najst ...
a torrenty stahujem cez AZUREUSA ... 8) :oops:
Nehmesis
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nehmesis »

Nedavno som zacal stahovat cez torrenty cize sa v tom velmi dobre nevyznam. Stiahol som si BitSpritit klienta a nejaky ten torrent. Vsetko fici v poho akurat problem je v tom ze mi to stahuje velmi pomaly od 2kbps-10kbps(vynimocne :D ), tak neviem kde moze byt chyba, niektori ste tu pisali ze vam to ide aj 1MB/s.
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

To zalezi na mnozstve seederov(zdielajucich uzivatelov). Mozno obmedzuju rychlost uploadovania a tak. Odkial tahas? Najlepsie su stranky ako torrentbytes, torrentleech, filelist a podobne. Tam mas 100% zaruku kvality a rychlosti. :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Nehmesis napísal:Nedavno som zacal stahovat cez torrenty cize sa v tom velmi dobre nevyznam. Stiahol som si BitSpritit klienta a nejaky ten torrent. Vsetko fici v poho akurat problem je v tom ze mi to stahuje velmi pomaly od 2kbps-10kbps(vynimocne :D ), tak neviem kde moze byt chyba, niektori ste tu pisali ze vam to ide aj 1MB/s.
chyba moze byt aj v tom,ze nemas otvorene porty od providera
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

a co vravíte na utorrent ??? mne ten programík ide skvelo...skusal som bit spirit...ten vobec nerozbehalo..... www.torentz.com tiez velmi dobreee na stahovanie...
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

Ricardo napísal:a co vravíte na utorrent ??? mne ten programík ide skvelo...skusal som bit spirit...ten vobec nerozbehalo..... www.torentz.com tiez velmi dobreee na stahovanie...
určite že je dobrý na stahovanie použival som BitLord, BitSpirit ale uTorrent :smt112
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Prioritas napísal:určite že je dobrý na stahovanie použival som BitLord, BitSpirit ale uTorrent :smt112
nj.. kazdemu ide iny klient inak...
najsikovnejsi je ale utorrent... hlavne ze stahuje rychlo a tak ako ma :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

http://www.dsl.sk/article.php?article=3495&title=

Zaujimavy test, ale neverim tomu, pretoze rychlost zalezi od ludi co zdielaju. Takze je mozne, ze uTorrent mali nastaveny na mensi pocet uzivatelov a zhodou okolnosti mohli mat nizsie linky, kdezto v pripade FoxTorrentu mohli mat vyssi limit na uzivatelov od ktorych stahovalo a mohli mat zase vyssie linky uploadu. To je moj nazor na celu vec.
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

Mohol by som Vás poprosiť o pomoc?
Som pasív, 512/128, BitComet 0.82
Sťahujem si nejaké veci, ale ako asi všetci viete problém je v tom že aj keď je pripojených napríklad 10 seedov, ťahám len od jedného plnou rýchlosťou a keď sa ten odpojí tak som na suchu. S ratiom problém nemám lebo odosielanie nie je problém.
Mohol by niekto prosím vysvetliť ako spraviť aby som bol aktív? ale vysvetlenie pre lamku!! lebo som našiel nejaké odborné články o tom ale nechápem z toho nič. a prosím nie také že choď za poskytovatelom, lebo ten na mňa ser.. :cry:

Ďakujem za každú pomoc.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

foboss : pokial mas od providera pridelenu verejnu ip adresu, alebo naforwardovane port/y tak active budes lahko - musis si porty otvorit - nasmerovat u seba - teda lognut sa na router a podla lokalnej ip adresy nastavit porty
ale ak od providera mas zdielanu verejnu ip adresu tak active tak lahko nebudes :? jedine ze najdes nejaku vpn sluzbu co ti spravi vpn pripojenie na ich server a oni ti nasmeruju porty, za toto sa vsak plati, ale sem tam sa da na nete objavit takato vpn sluzba
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

sundevil napísal:foboss : pokial mas od providera pridelenu verejnu ip adresu, alebo naforwardovane port/y tak active budes lahko - musis si porty otvorit - nasmerovat u seba - teda lognut sa na router a podla lokalnej ip adresy nastavit porty
ale ak od providera mas zdielanu verejnu ip adresu tak active tak lahko nebudes :? jedine ze najdes nejaku vpn sluzbu co ti spravi vpn pripojenie na ich server a oni ti nasmeruju porty, za toto sa vsak plati, ale sem tam sa da na nete objavit takato vpn sluzba
No neviem akú mám IP, ale asi zdielanú. Aj keď kamoš má od rovnakého poskytovatela internet a on má verejnú (nič si nepriplatil ani nevybavoval).
Keby som mal verejnú kde si otvorím porty? (ak myslíš porty vo firewalle, tie sú otvorené). Ďalšia otázka čo je a kde by som našiel router?
Ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

foboss: IP prispevku, ktory si poslal je zo zdielanej IP adresy a teda nemas verejnu IP adresu. Keby si mal verejnu, tak porty si otvoris na zariadeni, ktore mas, ci uz to bude router, AP a podobne... Router najdes tam kde je, ci pri PC, na streche alebo v obchode :P
Napísať odpoveď