Sacred

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sparco
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sacred

Príspevok od používateľa Sparco »

caffa, takze hram sacred, je to paradna hra, rovnocenna s diablom... ale neviete niekto nejaky "liek" proti tym stale sa spawnujucim sa potvorkam? Lebo ma stve, ze uz nieco vykynozim a ono to za mnou stale dolieza. Pocul som o niecom, istom amulete, ktory zabija pohladom, ale iba nizsie lvly. Neviete pls kde sa da tento amulet zohnat? Dik
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Sacred

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Sparco napísal:caffa, takze hram sacred, je to paradna hra, rovnocenna s diablom...
LOL sacerd som hral a stale to iste... velmi stereotypna hra !!!!
DIABLO - to je nieco ulne ine ... :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

heh mensi ot..Rikinko takze sacred je stereotip a diablo je rozmanita hra plna nekonecnych moznosti?:) ..AKo ja som velky fanda diabla (Lod),a sacred je jednoznacne kvalitna hra.. Daiblo v lepsej grafike ,vacsi svet,o nieco viac moznosti...Takze obidve hry su paradne rpg..(action rpg)
A jak si povedal ze diablo je uplne nieco ine...V com ? (okrem detailov-zaujima ma ako sa lisi diablo od sacred,v zakladnom hernom principe)
Sparco
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sparco »

tak viete niekto neico o tom amulete? Podla mna su to dve rovnocenne hry, ktore sa doplnuja... co nema jedna ma druha a zasa naopak :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Kelusko
v hernom principe su rovnake..
ale ked to hras stale mi to pripomina lacnu kopiu diabla nijak ma to nechyta ! :(
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

R1k1nko napísal:Kelusko
v hernom principe su rovnake..
ale ked to hras stale mi to pripomina lacnu kopiu diabla nijak ma to nechyta ! :(
mas pravdu, suhlasim :-))) sacred ma vobec nebavilo a tak som si radsej pustil diablo
Gothic3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gothic3 »

Sparco napísal:tak viete niekto neico o tom amulete? Podla mna su to dve rovnocenne hry, ktore sa doplnuja... co nema jedna ma druha a zasa naopak :)
o tom amulete neviem nic ale mal som taky skill co uberal priseram okolo mna dakolko zivotov na kazdych dakolko sekund(podla lvl).asi to bolo za temneho elfa
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No to nie je len o amulete...Die On Sight maju aj zbrane, armor a stity, proste vsetko, co si mozes dat na postavu. A kde to najdes? no nikde, sak vsetko je nahodne generovane, to je ako keby som sa spytal, ze kde v diable 1 najdem mec GrandFather, mozes to dostat alebo nemusis...Ale hadam kazdy, koho poznam a hral Sacred dostal jednu z takychto zbrani...Inac Sacred bola pohoda, vadila mi len rozlahlost a neohranicenost a nezaznacovanie drakov na mapach...Ale celkom pohodka, sem-tam vedeli nasrat bugy, napriklad jeden ked som savoval a loadoval tak ma hadzalo na akysi ostrov neviem kam, z ktoreho sa nedalo ujst ani vratit spat..
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Sacred

Príspevok od používateľa lollo »

R1k1nko napísal:LOL sacerd som hral a stale to iste... velmi stereotypna hra !!!!
DIABLO - to je nieco ulne ine ... :)

tiez plnis ulohy a expis.Ale sacred od diabla sa lisi tym ,ze ma lepsiu grafiku a nejake veci.A prakticky je jedno ci hrajem diablo alebo sacred:P.
ale musim uznat diablo ma lepsi dej:D
Darek121
Amateur
Amateur

sacred

Príspevok od používateľa Darek121 »

hosi newete ako hrat sacred po nete mama cd key ale nevichadza mi do stlpca de ho maam napisat skusal som sa aj regnut na stranku a tam je to tiez blbe mam key alebo co ?? :cry:
Napísať odpoveď