Sacred
-
Sparco
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Sacred
caffa, takze hram sacred, je to paradna hra, rovnocenna s diablom... ale neviete niekto nejaky "liek" proti tym stale sa spawnujucim sa potvorkam? Lebo ma stve, ze uz nieco vykynozim a ono to za mnou stale dolieza. Pocul som o niecom, istom amulete, ktory zabija pohladom, ale iba nizsie lvly. Neviete pls kde sa da tento amulet zohnat? Dik
-
R1k1nko
Darca
Re: Sacred
LOL sacerd som hral a stale to iste... velmi stereotypna hra !!!!Sparco napísal:caffa, takze hram sacred, je to paradna hra, rovnocenna s diablom...
DIABLO - to je nieco ulne ine ...
heh mensi ot..Rikinko takze sacred je stereotip a diablo je rozmanita hra plna nekonecnych moznosti?:) ..AKo ja som velky fanda diabla (Lod),a sacred je jednoznacne kvalitna hra.. Daiblo v lepsej grafike ,vacsi svet,o nieco viac moznosti...Takze obidve hry su paradne rpg..(action rpg)
A jak si povedal ze diablo je uplne nieco ine...V com ? (okrem detailov-zaujima ma ako sa lisi diablo od sacred,v zakladnom hernom principe)
A jak si povedal ze diablo je uplne nieco ine...V com ? (okrem detailov-zaujima ma ako sa lisi diablo od sacred,v zakladnom hernom principe)
o tom amulete neviem nic ale mal som taky skill co uberal priseram okolo mna dakolko zivotov na kazdych dakolko sekund(podla lvl).asi to bolo za temneho elfaSparco napísal:tak viete niekto neico o tom amulete? Podla mna su to dve rovnocenne hry, ktore sa doplnuja... co nema jedna ma druha a zasa naopak
-
seth82
Darca
No to nie je len o amulete...Die On Sight maju aj zbrane, armor a stity, proste vsetko, co si mozes dat na postavu. A kde to najdes? no nikde, sak vsetko je nahodne generovane, to je ako keby som sa spytal, ze kde v diable 1 najdem mec GrandFather, mozes to dostat alebo nemusis...Ale hadam kazdy, koho poznam a hral Sacred dostal jednu z takychto zbrani...Inac Sacred bola pohoda, vadila mi len rozlahlost a neohranicenost a nezaznacovanie drakov na mapach...Ale celkom pohodka, sem-tam vedeli nasrat bugy, napriklad jeden ked som savoval a loadoval tak ma hadzalo na akysi ostrov neviem kam, z ktoreho sa nedalo ujst ani vratit spat..
-
lollo
Professional
Re: Sacred
R1k1nko napísal:LOL sacerd som hral a stale to iste... velmi stereotypna hra !!!!
DIABLO - to je nieco ulne ine ...
tiez plnis ulohy a expis.Ale sacred od diabla sa lisi tym ,ze ma lepsiu grafiku a nejake veci.A prakticky je jedno ci hrajem diablo alebo sacred:P.
ale musim uznat diablo ma lepsi dej:D