Moja téma: Ako si ju získať? Oplatí sa namáhať stým? Online!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

MayDaySK napísal:KAPITULACE

Prehral som vojnu. Dobre môžete skončiť, zložte zbrane a vzdajte sa... Oficiálne týmto ukončujem vojnu (kde sa jedná o moje vzťahy) a odovzdávam moc... Prehral som. S témou si spravte čo chcete... Ustupujem. Sťahujem sa z tejto sekcie.
nerozumiem. nechces dalej pokracovat v tejto teme pretoze si nedostal taku odpoved ako si cakal? alebo si sa rozhodol nepokracovat dalej v sebatryzneni?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Co som zahliadol v r4wMUnt34q-ovom prispevku.. tak som si vsimol toto>>

zidealizoval si si ju... presne tak, aj ked... neviem ako to je, lebo lubit mozeme niekoho aj bez toho aby sme si mysleli, ze je uzasny,idealny, dokonaly...
ale mne sa stalo tiez raz ze som si jednu babu zidealizoval a tiez ma mala velmi rada, ale spravala sa ku mne hrozne, k chodeniu ani nedoslo..
tak neviem ako je to v tvojom pripade.. kazdopadne >>

a druha vec... existuje pre teba lepsia...
:wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

A vies preco ta podvadzala ? Co jej na vztahu chyba ? Mozno ta jej iskra je kravina, vazne a mozno sa fakt naozaj k sebe hodite. Nevzdavaj sa uprostred boja !
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

No ja mam nieco podobne,,uz to trva dost dlho,,, bude to polroka co sa to taha..mota,,a stale sa to nevie domotat,,,Ako citam tak MYDAYSK to uz vzdal,,no mal na to asi parny dovod,,ale ja som to este nevzdal a bojujem stale i ked moja laska uz chodila 2x s byvalim,,,stale ju milujem sialene,..preto som si povedal ze to nevzdam lebo ked uz sa toho tolko stalo ,,za polroka ta laska ma nepresla tak som si povedal ze sa oplati zabojovat :-) No a uvidi sa casom ze ci skoncim ako MYDAYSK ze to vzdam a zacnem na to zabudat(nevravim ze to je zle,,treba vediet kedy je uz fakt dobojovane) ale ja si este nemyslim ze je koniec,,,A mozno si len nahovaram ze este je co zmenit,,mozno uz nieje,,ale tak to ukaze najblizsia doba ze co a ako,,ale Ja osobne odporucam,,Ak niekoho milujete treba onho bojovat!! nic nieje jednoduche a v laske to plati dvojnasobne,,,dakedy si treba toho dost pretrpiet aby sme boli nakoniec stastny,,,Tak drzim palce sebe,, a a ostatnym ktori bojuju o svoje lasky.. potom napisem ze ako som dopadol..myslim ze to budem vedet v najblizsom case!!,,,aloha :cry:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ja nebudem hovorit moc k teme chcem dodat na margo prispevku braino.swk toto: To ze ste sa s babou nikdy nehadali neberte vobec ako pozitivum! nevravim ze sa treba len hadat,ale zlata stredna cesta je taka ze obcas treba aj to.

a este suhlasim s mastermindom, ak uvazujem moje naroky nemoze naplnit niekto kto mi da zo sucitu.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ROKI49 napísal:ja nebudem hovorit moc k teme chcem dodat na margo prispevku braino.swk toto: To ze ste sa s babou nikdy nehadali neberte vobec ako pozitivum! nevravim ze sa treba len hadat,ale zlata stredna cesta je taka ze obcas treba aj to.
súHLAS... Hádky upevňujú vzťahy, zbližujú ľudí,resp. partnerov.

//edit: Ono je to vlastne skôr negativum
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ROKI49 napísal: To ze ste sa s babou nikdy nehadali neberte vobec ako pozitivum!
Už dosť dlho tu rozumnejšia veta napísaná nebola. :!:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ludia aj vam v poslednej dobe skor lezu na nervy ako vas potesia prispevky plne samolutosti Maydaya a Midnighta? Tolko som sa nelutoval ani ja za cely moj zivot a tiez zrovna ruzovy nebol...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65972
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

MayDaySK napísal:...
boze moj chlape, daj sa do poriadku, chod a zbal 10 bab na jednu noc, ti by ti malo zdvihnut sebavedomie, aby si sa nelutoval na fore plnom teenagerov. (no offence)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

MayDay ak mate v Galante nejaky Puff (Nocny Klub) Tak si nejaku zaplat ... pohraj a popytaj sa ... Aspon budes mat jasno ... na com si
Napísať odpoveď