no ale takym jemnocitom, aby vedela ze este ma nadej...no ako bude cakat...cakat...casom ju to omrzi.. nevydrzi a najde si ineho chalana a vy ostanete kamosi
Akým najšetrnejším spôsobom odmietnuť dievča ?
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslím,že si dal ten najhorší príklad.johnny171 napísal:no riesenim by bolo, nejak jemne na to ist..., ze ma vela prace, nema moc cas, malo sa vidia... tak dat si pauzicku..? alebo nieco take...
no ale takym jemnocitom, aby vedela ze este ma nadej...no ako bude cakat...cakat...casom ju to omrzi.. nevydrzi a najde si ineho chalana a vy ostanete kamosi
presne takéto veci, keď mi začne rozprávať babenka, je mi z toho zle, pretože je to len nechutné vyhováranie sa! Mám veľa práce?! mali by sme si dať pauzu?! WTF?!
-
krupica_dnb
Medium Professional
to to najhoršie.... nechať nádej a čakať že sa na to sama vy.serie- ty si to ešte nezažil? Žit v nádeji že z toho niečo bude a nakoniec nič.... Zažil som a je lepšie rovno povedať že sry ale nevyšlo nám to...johnny171 napísal:no riesenim by bolo, nejak jemne na to ist..., ze ma vela prace, nema moc cas, malo sa vidia... tak dat si pauzicku..? alebo nieco take...
-
zuzuzu
Light Star
najlepsie je to povedat na rovinu mam ta rad ako kamaratku a nechcem ta stratit takze ostanme len kamarati... JA som sa takto rozisla so svojim byvalym a sme teraz kamosi... Takze ak hentam este ani vztah nebol tiez by to mohlo fungovat... Hlavne ziadne vyhovorky kecy ako mam inu atd su dost blbe... To sa bude tvarit ze ju teraz stretol a sialene sa zamiloval abo co? Bude sa tvarit ze niekoho ma a ona sa bude citit blbo ze jej to nepovedal...
Pravda 4ever...
Pravda 4ever...
-
Traktorista
Guru
ja som podobny problem vyriesil tak, ze na otazku preco jej neodpisujem (icq) som povedal ze riesim inu, a tak rozmyslam co vhodneho povedat...
ale to nebola dobra kamaratka, len proste som sa snou zoznamil, som myslel ze fajn holka zo skoly, ale nepacila sa mi, no a ona to asi zobrala inak,... ale v pohode to zobrala, mozno sa vtedy trosku urazila, len dufam ze je to v pohode
ale to nebola dobra kamaratka, len proste som sa snou zoznamil, som myslel ze fajn holka zo skoly, ale nepacila sa mi, no a ona to asi zobrala inak,... ale v pohode to zobrala, mozno sa vtedy trosku urazila, len dufam ze je to v pohode
povedat pravdu aj ked ta nie je stale lahko stravitelna
a horsie sa pocuva ako klamstvo typu: mam ta rad ako sestru. velmi dlho ta poznam a vztah by iba pokazil nase kamaratstvo.
preco? lebo ja som raz zazil taku situaciu kedy som bol viacmenej nuteny povedat dievcatu kt sa do mna zalubilo (heh strasne to znie lebo ja nie som vobec pekny) ze pocuj moja ale ja ta nelubim. ale nepovedal som to tak. povedal som to co je napisane v zelenom. ona sa potom urazila a mam pocit ze kvoli tej vyhovorke. neskor som si sam pre seba hovoril preco som nepovedal pravdu a dost ma to trapilo. skoda. bola fajn kamoska. teraz sa ledva pozdravime.
cize hovorte to co citite a budte uprimni
preco? lebo ja som raz zazil taku situaciu kedy som bol viacmenej nuteny povedat dievcatu kt sa do mna zalubilo (heh strasne to znie lebo ja nie som vobec pekny) ze pocuj moja ale ja ta nelubim. ale nepovedal som to tak. povedal som to co je napisane v zelenom. ona sa potom urazila a mam pocit ze kvoli tej vyhovorke. neskor som si sam pre seba hovoril preco som nepovedal pravdu a dost ma to trapilo. skoda. bola fajn kamoska. teraz sa ledva pozdravime.
cize hovorte to co citite a budte uprimni
-
nico :)
Medium Expert
Re: Akým najšetrnejším spôsobom odmietnuť dievča ?
IMHO take nieco neexistuje... Uz som s tym mal problemy a tahalo sa to dlho... Az kym ju to neprestalo bavit... Ale nech si nerobi starosti, dievcata sa s takymi vecami moc neserkaju a povedia to ako to jeschw33k napísal:Takže prosím Vás o maximálne šetrnú výhovorku , možné je aj kvalitné klamstvo ..
-
midnight_man
Guru
all
momentalne by mi bodla rada..sice neviem co jej idem dneska povedat neviem,,ale keby nahodou tak neviem co jej poviem... viem ze ma ma rada,,,viac ako rada,,,ale je to moja kamoska,,(z mojej strany) a ja mam inu v srdci,,,neviem ako jejto povedat aby nebola smutna,,ufff ak sa to vobec da
Nič také ako "šetrná výhovorka" alebo "kvalitné klamstvo" neexistuje... bohužiaľ... takisto ani "šetrné klamstvo" a "kvalitná výhovorka", sú to len presudošetrné kecy, ktoré keď človek počuje cíti sa urazený a oklamaný...

//áno, človek chce byť šetrný, ale mal by si uvedomiť, že takto práve ublíži človeku, ktorému by nechcel...
//áno, človek chce byť šetrný, ale mal by si uvedomiť, že takto práve ublíži človeku, ktorému by nechcel...
-
midnight_man
Guru
all
jo takze sme seci dosli k zaveru ze nic take sa neda,,, ostava nam jedine,,povedat vsetko tak ako je,,uf,,,a ja som zacal nieco co som nemal!, takze mi neostava nic ine len to pekne ysvetlit,a pockat si na reakciu druhej strany,hm,,dufam ze to nebude az take strasne a ze to pochopy