Nachytanie Mojsejovcov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Tyzden na to, ako sa to odvysiela bude v novom čase Šokujúce odhalenieEXKLUZIVNE PRE NOVÝ ČAS :lol:
RazeR
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa RazeR »

hmm...mohol by radsej nechytat nejaku slovensku pi*u ako je napriklad Studenkova a nie poctivo zarabajucich ludi :smt009
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

miro.fisman napísal:johny141
jaaj...a kedy to potom bude(tlacovka)
a mozno ze si mojsejovci kupia televiziu aby to nebolo odvysielane :-)
No tlacovka velmi pochibujem ze bude odvysielana, niektore zvyknu byt na TA3 odvysielane ale kedze toto nebolo nieco takze vazne aspon pre SR ne, tak pochibujem!musis sa uspokojit stym co bude v nikdy nehovor nidky alebo co da bulvar v novom case :)
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Ich ego aspon klesne a to teda potrebuju! Uz sa tesim. Berem popcorn, kofolu a sadam na pohovku pozerat (uz planujem). :D
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

tak toto bude ina brutalitka chcem vidiet tie ich ksichty ako doteraz boli na koni a teraz krasne ostali v poriadne velkej mlakee i ked mi ich je trosku luto :roll:
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

no ako som teraz pocul tak nebude to odvysielane 29.1.2007 ako sa hovorilo ale 15.1.2007 presne o tyzden v pondelok.. :)
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

jaaj jak som sa smiala...konecne doslo aj na nich :) ...ale najlepsie boli tie svandy co hovorili ze oni sa nemusia ukazovat v telke take nieco uz nevim presne..no proste smiala som sa..tak im treba... :D :P
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

ROFL a ja som sa tak tesil :cry: som myslel ze sa budem mat na com smiat ked uz nebezia Susedia :( :cry: :cry: :cry: ale to vidanie si urcite pozriem som nato zvedavy :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes som videl v stanku dennik a bolo na obalke, ze Mojsejovci chystaju zaloby. Tak som sa len zasmial... Neviem co to bolo, nevsimol som si to ale zrejme Novy Cas.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Konecne bolo ticho, bol by som rad, keby ich skor nachytali v case ich "najvacsej slavy".
Konecne bolo ticho a takto sa bude zase len o nich hovorit, ale som rad, ze aspon na chvilu im padli sanky(resp. sa sanky zavreli).

Aj ked by som to prirovnal k situacii, ked sa hadate s debilom... proste takato hadka nema zmysel... pretoze on to aj tak nikdy nepochopi, co mu chcete povedat, a aj keby to nahodou pochopil, lebo su aj taki debili, tak si to za ziadnu cenu neprizna..

pretoze on si nemoze priznat chybu, ked je dokonaly,a ked ostatni su ti zli... presne to je aj pripad mojsejovcov..
je zbytocne im zase davat dovody, na to aby sa mohli zase nasierat a utocit, a robit okolo seba rozruch... uz som sa tesil ze sa nevratia... ale co...

dufam ze to bude len dalsich "5 minut "slavy" " :wink:
aj ked, uz tu nie je ziadna telka, ktora by ich mohla skutocne ci fiktivne oslovit :lol: (chvalabohu)

inac tym co tu pisali ze to bolo trapne, a ze sa nikto nesmial... ze Procko bol trapny, no ja tiez neviem co by som im povedal, a navyse toto nebol klasicky happy-endovi pripad... (typu demitra vs. gaborik)

Procka nemam rad, a teraz naozaj neviem, ci chcel vytazit z ich kontroverznosti, alebo ci chcel z nich spravit blbcov. Alebo obidve :arrow:
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

barcica napísal:jaaj jak som sa smiala...konecne doslo aj na nich :) ...ale najlepsie boli tie svandy co hovorili ze oni sa nemusia ukazovat v telke take nieco uz nevim presne..no proste smiala som sa..tak im treba... :D :P
napodobne, je to fakt pecka... :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hojko napísal:Dnes som videl v stanku dennik a bolo na obalke, ze Mojsejovci chystaju zaloby. Tak som sa len zasmial... Neviem co to bolo, nevsimol som si to ale zrejme Novy Cas.
jj, novy cas a dnes je v nom, ze uz branko podal zalobu a ziada od jojky slubenych 8 milionov...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Dnes som videl v stanku dennik a bolo na obalke, ze Mojsejovci chystaju zaloby. Tak som sa len zasmial... Neviem co to bolo, nevsimol som si to ale zrejme Novy Cas.
ja som uz neviem kde to cital ci bleskovky alebo bohviekto kde ze Mojseja oslovil dakto ci nechce vydat vlastne necenzurovane DVD :lol: :smt046 :smt043 :hehe:
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Kibo napísal:jj, novy cas a dnes je v nom, ze uz branko podal zalobu a ziada od jojky slubenych 8 milionov...
ehmm..nad tymi ludmi sa uz fakt netreba zastavovat nema to zmysel..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

ako ked ty tupci nemaju nic na papieroch podpisane tak akurat mozu ist domov so sklonenou hlavou a potupou a nie na sud..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

k-u-l-i napísal:ako ked ty tupci nemaju nic na papieroch podpisane tak akurat mozu ist domov so sklonenou hlavou a potupou a nie na sud..
on chce tie peniaze na zaklade verejneho prislubu. ale co chcu, medializovani su, a to ze su :censored: je ich problem, aj tak to o nich vsetci vedia. aj zla reklama je rekklama, mozno im ponukne priestor stv alebo ta3 :hehe:
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Kibo napísal: mozno im ponukne priestor stv alebo ta3 :hehe:
no mozno STV-cka ich hodia na moderovanie sprav slovenskej televizie ehm to by vyzeralo :happyrespect: :smt043
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

k-u-l-i napísal:no mozno STV-cka ich hodia na moderovanie sprav slovenskej televizie ehm to by vyzeralo :happyrespect: :smt043
Aj to mozno len na 1.Aprila :D aby si nepokazila meno...a k tomu celemu yb moderovali tie spravy pri jednom stole s Danglom a Polnisovou :lol:
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

ty ludia su chopny setkeho :) nakoniec si zalozia vlastnut TV s nazvom :

MOJSEJ-TV :roll:
Napísať odpoveď