Nachytanie Mojsejovcov
No tlacovka velmi pochibujem ze bude odvysielana, niektore zvyknu byt na TA3 odvysielane ale kedze toto nebolo nieco takze vazne aspon pre SR ne, tak pochibujem!musis sa uspokojit stym co bude v nikdy nehovor nidky alebo co da bulvar v novom casemiro.fisman napísal:johny141
jaaj...a kedy to potom bude(tlacovka)
a mozno ze si mojsejovci kupia televiziu aby to nebolo odvysielane
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Konecne bolo ticho, bol by som rad, keby ich skor nachytali v case ich "najvacsej slavy".
Konecne bolo ticho a takto sa bude zase len o nich hovorit, ale som rad, ze aspon na chvilu im padli sanky(resp. sa sanky zavreli).
Aj ked by som to prirovnal k situacii, ked sa hadate s debilom... proste takato hadka nema zmysel... pretoze on to aj tak nikdy nepochopi, co mu chcete povedat, a aj keby to nahodou pochopil, lebo su aj taki debili, tak si to za ziadnu cenu neprizna..
pretoze on si nemoze priznat chybu, ked je dokonaly,a ked ostatni su ti zli... presne to je aj pripad mojsejovcov..
je zbytocne im zase davat dovody, na to aby sa mohli zase nasierat a utocit, a robit okolo seba rozruch... uz som sa tesil ze sa nevratia... ale co...
dufam ze to bude len dalsich "5 minut "slavy" "
aj ked, uz tu nie je ziadna telka, ktora by ich mohla skutocne ci fiktivne oslovit
(chvalabohu)
inac tym co tu pisali ze to bolo trapne, a ze sa nikto nesmial... ze Procko bol trapny, no ja tiez neviem co by som im povedal, a navyse toto nebol klasicky happy-endovi pripad... (typu demitra vs. gaborik)
Procka nemam rad, a teraz naozaj neviem, ci chcel vytazit z ich kontroverznosti, alebo ci chcel z nich spravit blbcov. Alebo obidve
Konecne bolo ticho a takto sa bude zase len o nich hovorit, ale som rad, ze aspon na chvilu im padli sanky(resp. sa sanky zavreli).
Aj ked by som to prirovnal k situacii, ked sa hadate s debilom... proste takato hadka nema zmysel... pretoze on to aj tak nikdy nepochopi, co mu chcete povedat, a aj keby to nahodou pochopil, lebo su aj taki debili, tak si to za ziadnu cenu neprizna..
pretoze on si nemoze priznat chybu, ked je dokonaly,a ked ostatni su ti zli... presne to je aj pripad mojsejovcov..
je zbytocne im zase davat dovody, na to aby sa mohli zase nasierat a utocit, a robit okolo seba rozruch... uz som sa tesil ze sa nevratia... ale co...
dufam ze to bude len dalsich "5 minut "slavy" "
aj ked, uz tu nie je ziadna telka, ktora by ich mohla skutocne ci fiktivne oslovit
inac tym co tu pisali ze to bolo trapne, a ze sa nikto nesmial... ze Procko bol trapny, no ja tiez neviem co by som im povedal, a navyse toto nebol klasicky happy-endovi pripad... (typu demitra vs. gaborik)
Procka nemam rad, a teraz naozaj neviem, ci chcel vytazit z ich kontroverznosti, alebo ci chcel z nich spravit blbcov. Alebo obidve
-
Dead_Warrior
Professional
ja som uz neviem kde to cital ci bleskovky alebo bohviekto kde ze Mojseja oslovil dakto ci nechce vydat vlastne necenzurovane DVDhojko napísal:Dnes som videl v stanku dennik a bolo na obalke, ze Mojsejovci chystaju zaloby. Tak som sa len zasmial... Neviem co to bolo, nevsimol som si to ale zrejme Novy Cas.
-
Kibo
Hardcore addict
on chce tie peniaze na zaklade verejneho prislubu. ale co chcu, medializovani su, a to ze suk-u-l-i napísal:ako ked ty tupci nemaju nic na papieroch podpisane tak akurat mozu ist domov so sklonenou hlavou a potupou a nie na sud..
-
Dead_Warrior
Professional