Pomale napalovanie-problem radice,chipset
-
cheopko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ako ich nemam povolit ked hned pri starte sa sami instaluju disk, mechanika a radice... a co sa stane ked ten nvidia chipset odstranim???? kua ja sa stoho poseremchrono napísal:Skús tie radiče odinštalovať všetky, a po reštarte nepovoľ ich inštaláciu a ešte raz reštartuj (nemôžu byť nainštalované dva krát).
-
cheopko
Medium Expert
mna uz drbnem stiahol som nove ovladace s nvidie ako pisal kolega a ked si pozrem info o ovladaci tak tam je rok stary datum pritom driver vysiel teraz. viem mozno to je sparvne ale aj tak mi nic nejde a podarilo sa mi urobit novy rekord v paleni dvd 33minut. Posielam screen spravcu zariadenii. A to fakt mi neviem nikto pomoct????

Skúšal si zmerať rýchlosť HDD. Zmeraj s HD Tune a napíš výsledok. Poblém nemusí byť v vo Win, ale v BIOSe.
"Nedávno som riešil taký problém, po pripojení DVDrom do PC sa HDD prepol na PIO mod a pritom bol na solo kábli. Napalovanie trvalo asi pol hod. a stále sa vyprázdňoval buffer."
Máš niečo podobné?
"Nedávno som riešil taký problém, po pripojení DVDrom do PC sa HDD prepol na PIO mod a pritom bol na solo kábli. Napalovanie trvalo asi pol hod. a stále sa vyprázdňoval buffer."
Máš niečo podobné?
-
cheopko
Medium Expert
tech napísal:Skúšal si zmerať rýchlosť HDD. Zmeraj s HD Tune a napíš výsledok. Poblém nemusí byť v vo Win, ale v BIOSe.
Máš niečo podobné?
anooo mam a ako si to vyriesil???
uz sa tesim na odpoved
-
canopus
Addict
presne ten buffer behal ako splaseny aj u mna,cca 50%,ale ja som ho mal na DMA5,u mna bola zevraj chyba v zlom NEROVI,takze reinstall WIN-utech napísal:Skúšal si zmerať rýchlosť HDD. Zmeraj s HD Tune a napíš výsledok. Poblém nemusí byť v vo Win, ale v BIOSe.
Máš niečo podobné?
-
Šu-Do
Redeemer
mne napaluje normalne tolko kolko aj ma... tj.. 8X 4.3GB = 8-9min...cheopko napísal:to je pekne ale ako dlho ti napaluje??? mne 30 minut . Ale haluz je to ked napalujem iso cez alkohol tak 12minut. V nerovi mi pise ze napaluje 8x ale cas je 30 minut to ako keby napalovalo 2x. Riadna haluuuz
tak je chyba v softe nero... ked ti alcohol napali za normal cas... mozno mas nieco v nere zle nastavene.. ale skus si to overit cez nejaky iny prog.. napriklad ROXIO easy CD Creator
Dobry den,
mam podobny problem, uz dlhsi cas pozorujem pomale napalovanie (4.5GB za 30 min.)
Mal som nastaveny ten rezim PIO tak som odinstaloval ovladac IDE a restartoval PC po restartovani sa automaticky nainstalovaly ovladace a mal som nastavene rezimi DMA u obigvoch zariadeniach a u zarizeni 0 som mal rezim ultra DMA 4 a u zarizeni 1 ultra DMA 6
myslel som ze to uz pojde dal som napalovat v Nero 6 16x DVD Verbatim po 10% napalovania mi vyhlasilo chybu
skusil som nainstalovat Ashampoo Burning Studio 8 a dal som napalit napalovalo 16x 4,3GB mi to napalilo za cca 15 - 20 min. pozrel som podrobnosti po vypalovani a tam bolo ze priemerna rychlost napalovania bola 3,9x
potom som pozrel na IDE a mal som to, co mam v prilohe uviedol som aj HD Tune Pro test
dakujem
mam podobny problem, uz dlhsi cas pozorujem pomale napalovanie (4.5GB za 30 min.)
Mal som nastaveny ten rezim PIO tak som odinstaloval ovladac IDE a restartoval PC po restartovani sa automaticky nainstalovaly ovladace a mal som nastavene rezimi DMA u obigvoch zariadeniach a u zarizeni 0 som mal rezim ultra DMA 4 a u zarizeni 1 ultra DMA 6
myslel som ze to uz pojde dal som napalovat v Nero 6 16x DVD Verbatim po 10% napalovania mi vyhlasilo chybu
skusil som nainstalovat Ashampoo Burning Studio 8 a dal som napalit napalovalo 16x 4,3GB mi to napalilo za cca 15 - 20 min. pozrel som podrobnosti po vypalovani a tam bolo ze priemerna rychlost napalovania bola 3,9x
potom som pozrel na IDE a mal som to, co mam v prilohe uviedol som aj HD Tune Pro test
dakujem