on potom začne kričať: "čo je ?!"
a ja že: "čo na mňa kričite ??"
a on: "och prepač ty máš dnes meniny, tak prepač"
Viem to velmi dobre moj otec je ucitel(majster) na strednom polnohosp.ucilisti....Viem aku pracu odvadzaju a aj si ich vazim(niektorych)teda vacsinu... Nezabudnime kde by sme bez nich boli!!:idea:bruno12 napísal:Toto je iba pre tych de...tov, ktory nemaju ani stipku inteligencie a srandu chapu, len ako co najlespsie vydr..t s ucitelom.
To nemate ani kusok rozumu? (niektori)
Ako sa moze niekto citit trapne (Riuška:-)), ked pomoze cloveku?? Nechapem!
Viem, ze tu asi tazko niekto pochopi aku pracu oni odvadzaju, ale skuste sa vzit do ich postavenia? Ako by ste sa vy spravali? Ale predpokladam, ze to vacsina, co ste pisali na tuto tenu to nedokaze.
PS: ospravedlnujem sa za tvrdsie vyrazy
No tak vy ste pekne pr*jebani, byt tym, ucitelom tak si vas postavim ku stene a vsetkym do radu vam rozbijem papulujorg22 napísal:My sme raz v 8.rocniku behali po laviciach a ucitel si s nami nevedel rady tak isiel davat poznamky.Spoluziak k nemu dosiel a dalmu taku slabu po plesine "Co to robis Edo???"Chudak ucitel, ho to tak vyhecovalo ze sa v kabinete rozplakal.Ale bola to riadna haluska.Este sme na toho ucitela hodili nahodou sacok s vodou.Alebo sme cakali na ucitelku a na chodbe sme pluli zo schodou a akurat isla jedna ucitelka a pristalo jej to na ucese.Potom dosla do nasej triedy a pytala sa kto to bol ale potom sme sa s toho vivliekli nasa dobra zastupkina nam to vybavil a nic z toho nebolo...
![]()
A teraz na strednej som sa neudrzal ked do mna pi**/*ovala riaditelka a povedal som pred nou do pi** vyje***anej som mal podmienku ale uz to je v poho a idem do druheho rocnika![]()
Aj tak je to pi*** a nikto ju nema rad.
Dalsi imbecili.jojcek napísal:no ale viem moj kamos chodi na SOS a tam proste nadavaju ucitelom biju ich zamykaju do triedy a nic proste maju to natocvene aj na videu haluuuz ciko pozdravujem![]()
![]()
![]()
tuto uz fakt pochybujem o inteligencii daktorich jedincovjorg22 napísal:My sme raz v 8.rocniku behali po laviciach a ucitel si s nami nevedel rady tak isiel davat poznamky.Spoluziak k nemu dosiel a dalmu taku slabu po plesine "Co to robis Edo???"Chudak ucitel, ho to tak vyhecovalo ze sa v kabinete rozplakal.Ale bola to riadna haluska..
namiesto sedenia v skole a pocuvania ich blabolov mozem vonku tocit tukeZitePunkom napísal:Viem to velmi dobre moj otec je ucitel(majster) na strednom polnohosp.ucilisti....Viem aku pracu odvadzaju a aj si ich vazim(niektorych)teda vacsinu... Nezabudnime kde by sme bez nich boli!!:idea:
Fakt si myslis ze jej to bolo jedno?? Zrejme si pomyslela svoje...May napísal:mi mame takeho haluzneho matikara ze vkuse luska prstamy alebo ze ked je ticho v triede tak on potichu povie:ty(luskne) pod pri tabulu
presunul nam previerku o tyzden ale ono to neni ani vtipne ale on je vtipny sam o sebe...
btw:raz na konci roku ked sme dostavaly ucebnice normalne cez hodinu sme isly s kamaratmi na kofolu takych 500m od skoly a to bola taka volna hodina a ucitelka si nic nevsimla
sice na toto niesom pysny ale sranda bola:kamarat zakircal zo zadnej lavice ucitelke ze DRZ PI*U !,a ucitelka to nepocula a ja som jej ukazoval fu*kera...ale ucitelke to bolo jedno...proste nic mi nepovedala