Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

spýtam sa učiteľa na chémii: "pán učiteľ ?
on potom začne kričať: "čo je ?!"
a ja že: "čo na mňa kričite ??"
a on: "och prepač ty máš dnes meniny, tak prepač" :lol:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

dal som raz ešte na základnej chemikárke facku.
NECHTIAC!! s kamarátom sme sa naháňali, ja som ho chytil, napriahol som sa a ako som švihol rukou za seba taxom počul PĽESK a bola tam.... vtedy bola ešte ktomu v 7dmom mesiaci.. to bolo vysvetľovačiek.... nič príjemné :smt064
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

bruno12 napísal:Toto je iba pre tych de...tov, ktory nemaju ani stipku inteligencie a srandu chapu, len ako co najlespsie vydr..t s ucitelom.
To nemate ani kusok rozumu? (niektori)
Ako sa moze niekto citit trapne (Riuška:-)), ked pomoze cloveku?? Nechapem!
Viem, ze tu asi tazko niekto pochopi aku pracu oni odvadzaju, ale skuste sa vzit do ich postavenia? Ako by ste sa vy spravali? Ale predpokladam, ze to vacsina, co ste pisali na tuto tenu to nedokaze.
PS: ospravedlnujem sa za tvrdsie vyrazy
Viem to velmi dobre moj otec je ucitel(majster) na strednom polnohosp.ucilisti....Viem aku pracu odvadzaju a aj si ich vazim(niektorych)teda vacsinu... Nezabudnime kde by sme bez nich boli!!:idea:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

jorg22 napísal:My sme raz v 8.rocniku behali po laviciach a ucitel si s nami nevedel rady tak isiel davat poznamky.Spoluziak k nemu dosiel a dalmu taku slabu po plesine "Co to robis Edo???"Chudak ucitel, ho to tak vyhecovalo ze sa v kabinete rozplakal. :cry: Ale bola to riadna haluska.Este sme na toho ucitela hodili nahodou sacok s vodou.Alebo sme cakali na ucitelku a na chodbe sme pluli zo schodou a akurat isla jedna ucitelka a pristalo jej to na ucese.Potom dosla do nasej triedy a pytala sa kto to bol ale potom sme sa s toho vivliekli nasa dobra zastupkina nam to vybavil a nic z toho nebolo... :D
A teraz na strednej som sa neudrzal ked do mna pi**/*ovala riaditelka a povedal som pred nou do pi** vyje***anej som mal podmienku ale uz to je v poho a idem do druheho rocnika :D
Aj tak je to pi*** a nikto ju nema rad.
No tak vy ste pekne pr*jebani, byt tym, ucitelom tak si vas postavim ku stene a vsetkym do radu vam rozbijem papulu :evil:
jojcek napísal:no ale viem moj kamos chodi na SOS a tam proste nadavaju ucitelom biju ich zamykaju do triedy a nic proste maju to natocvene aj na videu haluuuz ciko pozdravujem :lol: :lol: :lol: :idea:
Dalsi imbecili. :x

// 2 dni basa za urazky a vulgarizmy (pravidlo 6). Tomasito
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

pozvala som profaka na pivo na vylete bo nechcel pit.. po jednom pive si uz kupoval sam :D
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

jak som mal na zakladnej skole suplovanu hodinu na angline. ucitelka mi povedala ze sa nemam otacat a ja som jej povedal ze ja som sa vobec neotocil a ona mi povedala Im Sorry a zacala sa smiat :lol: :lol: ale ja som po tichu povedal ze FUCK YOU a daktori spoluziaci sa zasali smiat
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jorg22 napísal:My sme raz v 8.rocniku behali po laviciach a ucitel si s nami nevedel rady tak isiel davat poznamky.Spoluziak k nemu dosiel a dalmu taku slabu po plesine "Co to robis Edo???"Chudak ucitel, ho to tak vyhecovalo ze sa v kabinete rozplakal. :cry: Ale bola to riadna haluska..
tuto uz fakt pochybujem o inteligencii daktorich jedincov :x btw preco asi plakal ?? sak co ta ma zbit a nechat sa vyhodit ???
jojcek Napísal:
no ale viem moj kamos chodi na SOS a tam proste nadavaju ucitelom biju ich zamykaju do triedy a nic proste maju to natocvene aj na videu haluuuz ciko pozdravujem Laughing Laughing Laughing Idea
tak tomu tak verim asi ako tomu ze moj brat je zena
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Neviem si srandovne, ale dobre bolo ked sme mali stuzkovu v Chorvatsku cela trieda (sami chalani, takze si viete predstavit - nadrbani uz na madarskych hraniciach...). To bolo plne zazitkov od zaciatku... pocnuc tym ze nas skoro nepustili madari cez statne hranice (kamos na druheho zahlasil ze ma falosny pas, tak colnik vystupil s pasom a dve hodiny sme cakali...), neskor pogrcanie spoluziaka v autobuse zajazdy az po vyhadzovanie krabic z litroveho dzusu naplneneho mocom (sofer nemohol vzdy a vsade zastavit, ale po tom chlaste sa chcelo...) na okoloiduce vozidla... V chorvatsku na nas privovlali kvoli ruseniu nocneho kludu policajtov atd. A profka? V pohode. Najlepsi zazitok: prisla nas skontrolovat na nasu ubytovnu (byvali sme vo viacerych vilach/apartmanoch roztruseni po pobrezi), sedeli sme na balkone a fajcili. Sadla si k nam, dokonca si s nami dala davidoffku bielu (inac nefajcila), vypila s nami dost vela vina, pokecali sme s nou a potom proste sla prec... Toto bol best zazitok a odvtedy sme si ju vazili pretoze sa ukazala ako clovek a nie ako policajt. Inak v skole nam pripadala strasna sekera, az po tuto udalost.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ja som sa po sibacke opytal nasho ucitela:
Pan profesor dostali ste po vajci?
A on satak urazil ze sa smnou nerozpraval asi mesiac.
Potom som siel za nim a ospravedlnil sa, ze som to myslel asi inak...
A on ze v pohode...

A odvtedy sme dobre vychadzali... :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

ZitePunkom napísal:Viem to velmi dobre moj otec je ucitel(majster) na strednom polnohosp.ucilisti....Viem aku pracu odvadzaju a aj si ich vazim(niektorych)teda vacsinu... Nezabudnime kde by sme bez nich boli!!:idea:
namiesto sedenia v skole a pocuvania ich blabolov mozem vonku tocit tuke :D

((ale to len tak mimo...))
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

máme jedného takého haluzného učiteľa... napríklad cez písomku sa postavil na stoličku a povedal: "mám vás pod palcom". No bola sranda, a takýchto príhod mám stovky.
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Ja som svojej triednej povedal: "co ma drgas ty kkt"... bolo to na triednom vylete, hral som stolny futbal a ona ma triasla za plece... ja som nevedl ze to je ona :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Bolo to ešte na strednej keď sme mali chemickú informatiku ( nejaký chemické programy ... )
profesorka nám už na začiatku povedala , aby sme nešli na net , nech sa učíme ten soft ...
sedel som s kamarátom a vravím mu : tak hádam nebudeme ako kkti sa drbať s tým softom , idem na net :D

Zrazu sa za mnou zjavila ( a ona bola : ako to povedať , mala takú vrelú krv naša Katka ) a je*la mi po hlave s komentárom :

Katka : " To čo má byť toto ??! čo ?!!
Ja : ( už som chytil kus nervy z toho úderu po hlave ) tak jej odpovedám : " HOVNO !!! "

boha tá Ti ma začala tak hasiť :D vyhodila mi všetky veci z učebne a mňa s nimi , spolužiak sa tak smial , že hneď po mne dostal a vyletel z triedy on :D
proste treba zažiť ...

no asi mesiac sme boli pohnevaní , ale nakoniec sme sa zmierili a bola to moja najoblúbenejšia profesorka ( s ktorou som si btw potikal počas hodiny ) :)
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

mi mame takeho haluzneho matikara ze vkuse luska prstamy alebo ze ked je ticho v triede tak on potichu povie:ty(luskne) pod pri tabulu
presunul nam previerku o tyzden ale ono to neni ani vtipne ale on je vtipny sam o sebe...

btw:raz na konci roku ked sme dostavaly ucebnice normalne cez hodinu sme isly s kamaratmi na kofolu takych 500m od skoly a to bola taka volna hodina a ucitelka si nic nevsimla :)

sice na toto niesom pysny ale sranda bola:kamarat zakircal zo zadnej lavice ucitelke ze DRZ PI*U !,a ucitelka to nepocula a ja som jej ukazoval fu*kera...ale ucitelke to bolo jedno...proste nic mi nepovedala
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

May napísal:mi mame takeho haluzneho matikara ze vkuse luska prstamy alebo ze ked je ticho v triede tak on potichu povie:ty(luskne) pod pri tabulu
presunul nam previerku o tyzden ale ono to neni ani vtipne ale on je vtipny sam o sebe...

btw:raz na konci roku ked sme dostavaly ucebnice normalne cez hodinu sme isly s kamaratmi na kofolu takych 500m od skoly a to bola taka volna hodina a ucitelka si nic nevsimla :)

sice na toto niesom pysny ale sranda bola:kamarat zakircal zo zadnej lavice ucitelke ze DRZ PI*U !,a ucitelka to nepocula a ja som jej ukazoval fu*kera...ale ucitelke to bolo jedno...proste nic mi nepovedala
Fakt si myslis ze jej to bolo jedno?? Zrejme si pomyslela svoje... :roll:
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ked sme boli v tretiaku na strednej na 3-dnovej chate, tak hned ako sme sa nastahovali do chaty, tak ucitelky obchadzali vsetkych a brali im vsetok chlast. samozrejme ze nezobrali vsetko, ale mali toho dost. pomali to popijali a ked sme isli vsetci spat, bolo uz take ticho, ked v tom sme poculi ucitelsky hlasok "anicka, pod ma potlacit do zadku, nemozem sa dat do postele" potom nastala tazka pankovacka.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zazil som vela prihod ale avcsina vyplyva zo situacie alebo z charakteru osoby a kezde tych ucitelov tak sa vam to nebude zdat smiesne.ale aj tak daco zahlodim
dnes sme dostali novu ucitelku na biolu.prisla do triedy s krutym stylom.hned chcela davat pisomky a bola husta a za chvilku mala v triede vacsiu autoritu ako stara ucitelka mala po 4 rokoch.noa potom nas poziadala aby sme si spravili stitky s menom.tak z flipu som si na nho napisal "alfréd".no a tak nieco vykladala a zrazu "alfred,precitaj nam..."ja som si na lavicu kreslil a velmi som ju nevnimal.a potom o5 ze alfred alfred a potom mi tuklo ze sa pozera na mna.ja som sa neudrzal a so mnou cela trieda rehot.o na len nechapavo kukla na nas tak som otocil stitok a na druhej strane ze "filip".tak sa zacala smait aj ona a nakoniec sa z nej vyklula fajna haluzacka nie nejaka prisna rachetla.naj hodina bioly zatial
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

ja asi iba to že ju spolužiab potľapkal po zadočku(mala asi tak 55 rokov)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

a este nas teply fyzikar na cviceniach tak skackal na stolicke ze to vyzeralo akoby ye*al do stolu.to boli uje*y :D:D este aj sa s nim niekto rozpraval tak yebkal do lavice. :D:D
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mne sa v poslednej dobe najvc pacilo toto: na angline sedime pri spoluziakovi co ked ho niekto velmi lahko vystresuje (vola sa Marian). vedla neho z pravej strany sedim ja a z lavej strany spoluziak (Jano). a maran mal nejaky clanok precitat a ja s janom sme mu furt do toho hucali ze marian poriadne citaj, toto si zle precital, mas ulohu zo sloviny? a podobne dristy a on uz bol taky vystresovany ze a koktal. ucitelka daco zacaa hovorit a marian v najvecom strese to nevydrzal a chcel povedat nieco nam a zaroven povedat ucitelke nech s nami nieco spravi. a on povedal SAK BUD TICHO PANI UCITELKA. toto bola pecka roka ucitelka vytriestene oci, marian cerveny zahanbeny a cela trieda neskutocny rehot

este mam jeden s angliny. mali sme zastupovanu hodinu s nasim byvalim anglictinarom. v ucebni mame take drevene stolicky a ked sme si sadli tak marianovi sa rozpadla a tresol na zem. samozrejme cela trieda rehot okrem ucitela. te si dal o par sekun ruku pred usta a o dalsich par sekund sa zaca brutalne smat. chudak marian
Napísať odpoveď