Booom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Booom

Príspevok od používateľa Frco »

Aky je vas nazor na tento portal, ktory ma za ulohu "vybudovať exkluzívnu komunitu mladých a sympatických ľudí z celého Slovenska, ktorých spája tá istá myšlienka - FUN!"
Godfather
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

:?: :?: prvykrat o tom pocujem!
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

ono musis si to zaplatit ... a hodnotim to celkom pozitivne ..ked uz tych par korun zaplatis ... narozdiel od azetu ... :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jup, som member :) zaplatit 40 ci kolko korun za 6 mesiacov neni az tak vela a nasiel osm tam spustu ludi o ktorych som uz dlhoo nepocul...Ale zasa ludia si musia vyberat. Bohuzial konstatujem ze vacsina /cest vynimkam/ su tam ludia cistej barovej kultury apod. Ale pokial tam clovek ma svojich ludi, tak sa da :) Napad bol dobry aj tym ze to mal byt web pre ludi od 18, no ako vieme zvysit vek vo formulari neni problem :? , cize su tam aj deti a "tvrdi Hip-Hoperi":P
Su tam aj zajimave fotecky z podnikov a podobne. Kazdy user ma moznost /za priplatok/ si vytvorit aj vlastny album na 16 fotos :wink:

nick: 0xym0roN
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

heh lol, to je jaka ptakovina :lol: a este zato platit? :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

jin: Presne, ale co sa tyka malych deti tak v tom nesuhlasim, aj ked pre niekoho mozu byt aj 18-rocni "detmi" ;)

Ono na tom portali mi asi najviac prekaza ze vacsina ludi sa tam snazi vyzerat najcoolovejsie jak sa len da a fotky z akcii kde sa typek foti s 500 eurovkou, alebo s ponozkami tommy hilfiger su na vracanie. Chodia tam IMO hlavne ludia typu ma 22 rokov, skolu zaplatenu od ocinka, na fotke odfoteny s karou od ocinka a nahodeny v obleceni za 40k a komentuje ostatnych. Ale niektore hlody v komentoch su lepsie ako na azete v sexzoznamke, napr.: Ten chalan bol minule zle navonani...to tricko mas nakrivo.....ta bunda je dobry shit, z terranovy, to je jak mileticka...... proste komentuju to ludia ktori by si vlastnymi silami nezarobili ani korunu a vsetko drankaju od rodicov:) to je podla mna na nich najtrapnejsie a trapne je, ze si to nechcu priznat ;)
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

No "ptakovina" to zase ani tak nie je, lebo ti tam nechodia same deti ako na Azet, ktory je zadarmo. Ludia si rozmyslia, ci si to zaplatia alebo nie. Ja som tam tiez clenom a podla mna je to dobry system, premysleny a funkcny. Kecam tam s kamosmi/kamoskami. Novi ludia...pohodicka.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Frco napísal:jin: Presne, ale co sa tyka malych deti tak v tom nesuhlasim, aj ked pre niekoho mozu byt aj 18-rocni "detmi" ;)
jasne ze 18 nejsu deti :roll: myslel som ludi alá moja kamaratka - ledva ma 16 a komentuje jak diva..spammerka :lol:

S Ostatnym suhlas - podla mna cely booom je web robeny dost na efekt a vacsina ludi sa snazi tak zaposobit. Je to galéria póz...cest vynimkam
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Booom

Príspevok od používateľa audiotrack »

Frco napísal:..."vybudovať exkluzívnu komunitu mladých a sympatických ľudí z celého Slovenska, ktorých spája tá istá myšlienka - FUN!"
nie je to isté aj napríklad na pokeci? tiež je tam komunita ľudí z celého slovenska ktorých spája zábava.. úroveň hrozná, omg, to teda dopadne.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

tak na pokec zasadne nechodim tam je to take dost ze opadnute by som povedal:D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

insane napísal:No "ptakovina" to zase ani tak nie je, lebo ti tam nechodia same deti ako na Azet, ktory je zadarmo. Ludia si rozmyslia, ci si to zaplatia alebo nie. Ja som tam tiez clenom a podla mna je to dobry system, premysleny a funkcny. Kecam tam s kamosmi/kamoskami. Novi ludia...pohodicka.
Kecat si mozem na icq, msn...atd, ked mi povies jedinu vec co je na tej stranke FUN tak si borec :!:

decko si aj ked mas 18, este som nevidel 18 rocneho cloveka ktory by mal zdravy rozum...mozno zopar vynimiek som uz stretol...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vsetko sa moze schovat....HOJKO.COM rulez
:aasmile24: :happyrespect:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ano, dozviem sa tam o akciach, kuknem fotecky, popisem s friend listom :)
a kedze sa plati, tak sa nevytvaraju nejaka falosne accounty a pod
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Už som o tom počul, ale neviem kde to je.. Hoďte sem prosim aspoň mŕtvy link, lebo som gúglil a akurat mi to nejake afrodiziaka našlo :D Dúfam, že to admini a modi nebudú považovať ako reklamu :wink: ďakujem.
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Frikso napísal:Už som o tom počul, ale neviem kde to je.. Hoďte sem prosim aspoň mŕtvy link, lebo som gúglil a akurat mi to nejake afrodiziaka našlo :D Dúfam, že to admini a modi nebudú považovať ako reklamu :wink: ďakujem.
to ta nenapadlo www.booom.sk :roll:
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

Frikso napísal:Už som o tom počul, ale neviem kde to je.. Hoďte sem prosim aspoň mŕtvy link, lebo som gúglil a akurat mi to nejake afrodiziaka našlo :D Dúfam, že to admini a modi nebudú považovať ako reklamu :wink: ďakujem.
lebo si hladal boom a nie booom :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

uz mam "account" vyse roka, troska ma mrzelo, ked to spoplatnili, ale zasa na druhu stranu, pomizli deti, ale bohuzial aj zopar dobrych kamaratov... myslienka to bola dobra, ma to nieco do seba a Olinko je fakt naj. len si tam nedokazu ustrazit poriadok a vsetci sa tam predvadzaju
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

Podla mna dobry portal dakedy nebol vekovo obmedzeny ale na akcie chodili deti ktore tam nemali co hladat a tak to dali od 18r. preto ze je to vlastne portal nocneho zivotu kedi uz deti spinkaju ano som tam aj ja ja som tam dosiel hlavne koli friends podla mna je to dobry portal (azet je uz v ignor liste same deti kkti atc..) aj ked sa zacalo platit ale aspon je to take mensie odfiltrovanie.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

jj to jedine vidim ako vyhodu v spoplatneni, ze odisli fakeri a ludia co mali plno nickov, popr. ine deti. Mne sa tam paci ze su tam popisane akcie takze ked neviem kam ist, kuknem a hned viem co sa kde deje :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

nj ... v niecom ok, v niecom peklo ...

ale tato hlaska ma dorazila

"Hedonisti s vysokým štandardom pre životný štýl, kúpnou silou a nárokom na trh, ľudia s vlastným názorom a trendsetteri tohto mesta."
Napísať odpoveď