Booom
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Jup, som member
zaplatit 40 ci kolko korun za 6 mesiacov neni az tak vela a nasiel osm tam spustu ludi o ktorych som uz dlhoo nepocul...Ale zasa ludia si musia vyberat. Bohuzial konstatujem ze vacsina /cest vynimkam/ su tam ludia cistej barovej kultury apod. Ale pokial tam clovek ma svojich ludi, tak sa da
Napad bol dobry aj tym ze to mal byt web pre ludi od 18, no ako vieme zvysit vek vo formulari neni problem
, cize su tam aj deti a "tvrdi Hip-Hoperi":P
Su tam aj zajimave fotecky z podnikov a podobne. Kazdy user ma moznost /za priplatok/ si vytvorit aj vlastny album na 16 fotos
nick: 0xym0roN
Su tam aj zajimave fotecky z podnikov a podobne. Kazdy user ma moznost /za priplatok/ si vytvorit aj vlastny album na 16 fotos
nick: 0xym0roN
jin: Presne, ale co sa tyka malych deti tak v tom nesuhlasim, aj ked pre niekoho mozu byt aj 18-rocni "detmi" 
Ono na tom portali mi asi najviac prekaza ze vacsina ludi sa tam snazi vyzerat najcoolovejsie jak sa len da a fotky z akcii kde sa typek foti s 500 eurovkou, alebo s ponozkami tommy hilfiger su na vracanie. Chodia tam IMO hlavne ludia typu ma 22 rokov, skolu zaplatenu od ocinka, na fotke odfoteny s karou od ocinka a nahodeny v obleceni za 40k a komentuje ostatnych. Ale niektore hlody v komentoch su lepsie ako na azete v sexzoznamke, napr.: Ten chalan bol minule zle navonani...to tricko mas nakrivo.....ta bunda je dobry shit, z terranovy, to je jak mileticka...... proste komentuju to ludia ktori by si vlastnymi silami nezarobili ani korunu a vsetko drankaju od rodicov:) to je podla mna na nich najtrapnejsie a trapne je, ze si to nechcu priznat
Ono na tom portali mi asi najviac prekaza ze vacsina ludi sa tam snazi vyzerat najcoolovejsie jak sa len da a fotky z akcii kde sa typek foti s 500 eurovkou, alebo s ponozkami tommy hilfiger su na vracanie. Chodia tam IMO hlavne ludia typu ma 22 rokov, skolu zaplatenu od ocinka, na fotke odfoteny s karou od ocinka a nahodeny v obleceni za 40k a komentuje ostatnych. Ale niektore hlody v komentoch su lepsie ako na azete v sexzoznamke, napr.: Ten chalan bol minule zle navonani...to tricko mas nakrivo.....ta bunda je dobry shit, z terranovy, to je jak mileticka...... proste komentuju to ludia ktori by si vlastnymi silami nezarobili ani korunu a vsetko drankaju od rodicov:) to je podla mna na nich najtrapnejsie a trapne je, ze si to nechcu priznat
-
jin
VIP
jasne ze 18 nejsu detiFrco napísal:jin: Presne, ale co sa tyka malych deti tak v tom nesuhlasim, aj ked pre niekoho mozu byt aj 18-rocni "detmi"
S Ostatnym suhlas - podla mna cely booom je web robeny dost na efekt a vacsina ludi sa snazi tak zaposobit. Je to galéria póz...cest vynimkam
-
audiotrack
VIP
Re: Booom
nie je to isté aj napríklad na pokeci? tiež je tam komunita ľudí z celého slovenska ktorých spája zábava.. úroveň hrozná, omg, to teda dopadne.Frco napísal:..."vybudovať exkluzívnu komunitu mladých a sympatických ľudí z celého Slovenska, ktorých spája tá istá myšlienka - FUN!"
Kecat si mozem na icq, msn...atd, ked mi povies jedinu vec co je na tej stranke FUN tak si borecinsane napísal:No "ptakovina" to zase ani tak nie je, lebo ti tam nechodia same deti ako na Azet, ktory je zadarmo. Ludia si rozmyslia, ci si to zaplatia alebo nie. Ja som tam tiez clenom a podla mna je to dobry system, premysleny a funkcny. Kecam tam s kamosmi/kamoskami. Novi ludia...pohodicka.
decko si aj ked mas 18, este som nevidel 18 rocneho cloveka ktory by mal zdravy rozum...mozno zopar vynimiek som uz stretol...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Traktorista
Guru
to ta nenapadlo www.booom.skFrikso napísal:Už som o tom počul, ale neviem kde to je.. Hoďte sem prosim aspoň mŕtvy link, lebo som gúglil a akurat mi to nejake afrodiziaka našloDúfam, že to admini a modi nebudú považovať ako reklamu
ďakujem.
Podla mna dobry portal dakedy nebol vekovo obmedzeny ale na akcie chodili deti ktore tam nemali co hladat a tak to dali od 18r. preto ze je to vlastne portal nocneho zivotu kedi uz deti spinkaju ano som tam aj ja ja som tam dosiel hlavne koli friends podla mna je to dobry portal (azet je uz v ignor liste same deti kkti atc..) aj ked sa zacalo platit ale aspon je to take mensie odfiltrovanie.