skuste mi ked tak poradit inu alternativu za rozumnu cenu (do 700Sk s DPH)
ide mi hlavne o to aby mi kurzol neodskakoval - pouzivam kvoli malemu miestu lepenu podlozku s motivom a zatial som nenasiel takuto bez motivu, takze dufam, ze tato na tejto podlozke nebude odskakovat
skuste mi ked tak poradit inu alternativu za rozumnu cenu (do 700Sk s DPH)
ide mi hlavne o to aby mi kurzol neodskakoval - pouzivam kvoli malemu miestu lepenu podlozku s motivom a zatial som nenasiel takuto bez motivu, takze dufam, ze tato na tejto podlozke nebude odskakovat
podla mna olutuje velmi...
mal som tuto mys a pritom som ju reklamoval celkovo 3x az som si kupil novu...prestavalo mi klikat stale lave tlacitko...(neviem mozno nahoda)
druha nevyhoda ktoru ma tato mys je, ze kolecko sa posuva plynule, tj. nezasekava sa po urcitych kuskoch...z coho vyplyva ze v hre nemozes rychlo narolovat zbran ktoru chces, lebo ti prehodi aj 3 zbrane naraz...neviem ci viete co tym chcem povedat, ale keby nie tak sa ozvite, skusim lepsie priblizit...
SatchBoogie napísal:podla mna olutuje velmi...
mal som tuto mys a pritom som ju reklamoval celkovo 3x az som si kupil novu...prestavalo mi klikat stale lave tlacitko...(neviem mozno nahoda)
druha nevyhoda ktoru ma tato mys je, ze kolecko sa posuva plynule, tj. nezasekava sa po urcitych kuskoch...z coho vyplyva ze v hre nemozes rychlo narolovat zbran ktoru chces, lebo ti prehodi aj 3 zbrane naraz...neviem ci viete co tym chcem povedat, ale keby nie tak sa ozvite, skusim lepsie priblizit...
Suhlasim s celým príspevkom.Bratranec mal túto myšku a raz ju reklamoval pre optiku a dvakrát pre lavé tlačítko ktoré sa po stlačení niekedy javilo ako dvojklik a nieekdy nekliklo vobec.Olutujesj ej kupou
Aj ja suhlasim, tieto MS IME4.0 su priserne poruchove, chcel som si ju kupit, nabehol som do obchodu, spytal sa na nu a predajca mi povedal, ze ich predali asi 70 a reklamovali okolo 20, cize skoro kazda tretia poruchana, co sa mi zda dost vela. Ale mozno budes mat stastnu ruku a dostanes dobry kus...
pripajam sa k logitechu - mam MX700 a spokojnost... len je trosku tazsia bo 2 baterky, ale po chvilke si zvyknes...
a k tej Explorerke 3 ... uspech.. no neviem, ale kazda jedna co som mal v ruke kym som hraval aktivne CS mala strasne citlive lave tlacidlo.. aj nove kusy.. som mal len prst na nej polozeny a zrazu som strielal z nicoho nic
mam intellimouse 4.0
no ano ma problemy s lavym tlacitkom to je pravda ale mne zatial drzi v pohode ale uz je vymackane ked tak ju vyreklamujem za novu
btw sedi vyborne v ruke snad len to jedno tlacitko na lavo sa horsie klika (to blizsie k spicu mysky)
ku kolecku nemam ziadne vyhrady
Maki napísal:k tej Explorerke 3 ... uspech.. no neviem
no uspech mala kazdopadne, nehladiac na "vady" ktore spominas. malokedy sa vyrobca rozhodne ZNOVA vyrabat to, co uz raz prestal. malo to urcite svoje dovody, nepochybne bola ta myska opat chcena, ziadana...
inak mam stary explorer 3.0, potom som kupil MX518, ktory stale pouzivam, ale ked som pocul o novom exploreri 3.0 - musel som ho mat...(a verte mi, je takych ludi vela...)
filko napísal:co sa tyka MX518 a podobne, tak mne take mysi rozhodne netreba, a urcite vyhodit za mys 1600 alebo 2000 je myslim ze dost vela
mas pravdu...je to vela. rozdiel by si vsak videl hned pri prvom pohnuti mysky
hold...fakt je ze na drahy HW nemaju peniaze vsetci...je to normalne
ale v kazdom pripade tato tema ti pomohla, som rad ze nekupujes explorer 4.0
ja mam Logitech MX 1000 Laser...a nejdem si ju vynachvalit..je super, nema chybu, a baterka vydrzi v nej tak asi tyzden po 12 hodinovom pouzivani denne, samozrejme ze nie hry, proste standart, praca, internet, a tak.
bukelo napísal:ja mam Logitech MX 1000 Laser...a nejdem si ju vynachvalit..je super, nema chybu, a baterka vydrzi v nej tak asi tyzden po 12 hodinovom pouzivani denne, samozrejme ze nie hry, proste standart, praca, internet, a tak.
ako dlho mas tu mx1000 ? ja mam svoju uz nejak 3 alebo 4 roky ani sam neviem a baterka mi uz vydrzi tak 4 az 5 dni a to pri dlhodobom pouzivani samozrejme ked je komp vynuty vypinam aj mys.
ob3l1x napísal:ako dlho mas tu mx1000 ? ja mam svoju uz nejak 3 alebo 4 roky ani sam neviem a baterka mi uz vydrzi tak 4 az 5 dni a to pri dlhodobom pouzivani samozrejme ked je komp vynuty vypinam aj mys.
kua to si ju kupil zrejme hned ako bol jej release (9.1.2004) ale 4 tazko
ob3l1x napísal:ako dlho mas tu mx1000 ? ja mam svoju uz nejak 3 alebo 4 roky ani sam neviem a baterka mi uz vydrzi tak 4 az 5 dni a to pri dlhodobom pouzivani samozrejme ked je komp vynuty vypinam aj mys.
Ja ju mam od februara minuelho roku..cize asi rok tomu bude o par dni...a drzi tak ako aj ked bola nova, sila.
Inak po troch styroch ci kolkych rokoch to pises, uz asi nebude to ono..ale ked pises ze 4-5 dni to vydrzi tak sa mam na co tesit, aj to staci...vsak das na noc nabijat a rano vstanes a "tamagoci" nachovany