Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Explo!D
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Ale Rytmus z Kontrafaktu pre mňa zostane úbohým pozérom. A chudákom. S hudbou, ktorú robí, to pritom nemá nič spoločné.
stotoznujem sa s chlapikovim nazorom, rytmus moze spievat neviem jak dobre ale stale pre mne zostane kretenom ktory sa len strapnuje a robi zo seba sasa. :wink:

2 traktorista: hej , preco ma ale potom silacke recicky, cez icq alebo neviem cez co sa to ti dvaja bavili.

Rytmus: Víš čo ti povím? Nám na koncertoch patnást tisíc ludí kývalo hlavami! To tebe nebude nikdy!
Ja: To je možné. Ale moje články číta aj dvestotisíc ľudí a nejdem sa zo seba posrať.
Rytmus: Čo mi to tu hovoríš? Si obyčajné hovno, víš?
Ja: Dobre, ale aspoň nie som pozér, ktorý nadáva na všetkých a potom s nimi za jedným stolom žerie chlebíčky.
Rytmus: Ja že som pozér? Keby tu nigdo nebol, rozjebem ti hubu, že ťa mater nespozná...
Ja: Vážne? Keby si nebol pozér, rozbiješ mi hubu aj pred ľuďmi...
(kdo ma vyssie IQ? :D )

. a este mi potom pride od neho dost ubohe spominat jednu a tu istu frazu "je*em ti mater"
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

jin153 napísal:Na to aby clovek vyjadril svoj nazor o HH nemusi byt znalec. JKludne moze napisat iba svoj nazor - staci aby pocul jeden song /v tomto pripade par taktov/ a nazor ma :wink:
hej to ano ale v su aj take pripady co napisu jednou vetou co si o nom myslia a pri tom kopiruju prispevky xxx dalsich ludi.. no ale toto je slobodne forum takze moze kazdy vyjadrit nazor ja mu ho neodvratim ja ho jedine mozem potvrdit ale taky som tu este nevidel..

ZHNiLa_KaCHNa > cest vynimkam ?
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Má výbornú hudbu, ale ako človeka ho nepoznám, tak ho nehodnotím.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Explo!D napísal:2 traktorista: hej , preco ma ale potom silacke recicky, cez icq alebo neviem cez co sa to ti dvaja bavili.

Rytmus: Víš čo ti povím? Nám na koncertoch patnást tisíc ludí kývalo hlavami! To tebe nebude nikdy!
Ja: To je možné. Ale moje články číta aj dvestotisíc ľudí a nejdem sa zo seba posrať.
Rytmus: Čo mi to tu hovoríš? Si obyčajné hovno, víš?
Ja: Dobre, ale aspoň nie som pozér, ktorý nadáva na všetkých a potom s nimi za jedným stolom žerie chlebíčky.
Rytmus: Ja že som pozér? Keby tu nigdo nebol, rozjebem ti hubu, že ťa mater nespozná...
Ja: Vážne? Keby si nebol pozér, rozbiješ mi hubu aj pred ľuďmi...
(kdo ma vyssie IQ? :D )
ale sak povedal ze mu rozbije hubu az tu nikto nebude (resp keby tu nik nebol, rozbil by mu hubu), ale kedze tam niekto bol, tak mu ju nerozbil,...
ja vtom vidim logiku,...
to sa akoze rytmusa nezastavam, len hovorim, ze nenavidim typ ludi ako je ten novinar,...
miro.fisman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa miro.fisman »

je to jeden vuldarny namysleny cigan...prepacte rom , ktory si o sebe mysli,ze je majster sveta....bolo by to dobre,keby to bola hudba , lebo to co robi on s hudbou vela spolocneho nema...jedine co ma dobre,su niektore texty...nic viac
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

miro.fisman napísal:je to jeden vuldarny namysleny cigan...prepacte rom , ktory si o sebe mysli,ze je majster sveta....bolo by to dobre,keby to bola hudba , lebo to co robi on s hudbou vela spolocneho nema...jedine co ma dobre,su niektore texty...nic viac
ehm, ale sak rap je iba o textoch,...
a rap patri do hudby,...
a ked sam vravis ze ma dobre texty, tak tym padom ma "dobru hudbu"....
decka, zamyslime sa co piseme
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

MurphY napísal:hej to ano ale v su aj take pripady co napisu jednou vetou co si o nom myslia a pri tom kopiruju prispevky xxx dalsich ludi.. no ale toto je slobodne forum takze moze kazdy vyjadrit nazor ja mu ho neodvratim ja ho jedine mozem potvrdit ale taky som tu este nevidel..

ZHNiLa_KaCHNa > cest vynimkam ?
LOL MurphY, ty trepes rad za radom. Najprv pises ze clovek musi byt znalcom hip-hopu aby sa k nemu mohol vyjadrovat ale od razu to neplati(resp. od toho momentu ked som ti to s jin-om vysvetlil). Si taky funny.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Prečo keď je to téma o Rytmusovi tak tu rozoberáte Hip Hop ?? Skúste niektorí napísať aj príspevok bez toho aby ste tam spomínali : HH nie je hudba atď aj keď toto môže napísať len "zarytý anti HH" dilino ktorý využije každú šancu ako p*čovať do hudby ktorá sa mu nepáči.. :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Rom, ktory sa dokazal vypracovat z obycajneho roma na pomerne slavnu osobu slovenska a ceska. Ale samotny on sa mi paci, ale nie ako samotny kontrafakt, uz cakam na ich novy album, lebo E.R.A bola vydarena.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Stilo napísal:Prečo keď je to téma o Rytmusovi tak tu rozoberáte Hip Hop ?? Skúste niektorí napísať aj príspevok bez toho aby ste tam spomínali : HH nie je hudba atď aj keď toto môže napísať len "zarytý anti HH" dilino ktorý využije každú šancu ako p*čovať do hudby ktorá sa mu nepáči.. :roll:
Neberem to osobne ale...
Niekto nemusi HH/Rytmusa/volaj si to ako chces, povazovat za hudbu. Je to rovnaky nazor ako ze Techno nieje hudba.
Od rytmusa som pocul cely album a nepovazujem zmes nadavok a prazdnych fraz za hudbu. Keby to bol samotny podmaz, nepoviem ani slovo - tie ma kvalitne. Ale ked pocujem same je**m, p*ču, k***t tak uznaj ze tym zabija vsetko :smt022
Vidicon1488
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vidicon1488 »

debilny recitator 8)
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

obycjny cigan co zacal repovat ,je to odpor, hnus....inak sa to neda vystihnut, teraz sa budu po nom opicit vsetky ciganciska a budete sa bat ze ked pojdete von tak vas zabiju :o
miro.fisman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa miro.fisman »

primitiv
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

2H+ Taktomalobytataktobude; poculi ste uz? nazor...

Poculi ste uz novy album od 2H+?
ja som dnes sosol z lamiek a celkom ma prekvapili ;-)
podmazy maju fakt kvalitne spravene, no nie len tie :)

p.s. poprosim tych tych ktori nenavidia H-H nech sem nepisu a ani nehlasuju, dakujem,..

//pridaná možnosť v hlasovaní...upravil eritrocit

edit: hups, tak je to trosku starsie ako som myslel :D
ale objavil som to az teraz, tak ma aspon pochvalte :DDDDD
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

noo ja ho mam vpc...niektore pesnicky ma dobre(tych je malo) a tak..no proste ma nezaujima..radsej mam ega :D :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Joo f pohode album ! teraz im vysiel singel Bar Element !
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Nepoznam ho takze nebduem o nom varviet ze je kkt alebo podoben jeho hudba je fajn aj texty ale vypocujem is ich iba par z toho co spravil...Uz sa tesim na ich novy album :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Keďže sa pýtate len na rytmusa, tak veď on chudák nevie ani rozpravat nie este rappovat. pocul som ten ich cely klub zvany KF a nemozem sem pisat nadavky tak len tolko ze su mocne trapny
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ta hudba je odpad,teda ak sa to da povazovat za hudbu.no a on je taktiez curak.si mysli ze je neviem aka hviezda.neprijemny je ako vred
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lekoklatik napísal:Keďže sa pýtate len na rytmusa, tak veď on chudák nevie ani rozpravat nie este rappovat. pocul som ten ich cely klub zvany KF a nemozem sem pisat nadavky tak len tolko ze su mocne trapny
hm cely klub chlapce mohol by si zacat aspon ten hip hop pocuvat da ti dobru slovnu zasobu a mozno sa budes lepsie vyjadrovat..
Napísať odpoveď