Fruniho odsúdili na 11,5 roka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Fruniho odsúdili na 11,5 roka

Príspevok od používateľa canopus »

http://www.bleskovky.sk/cl/10/137346/Fr ... -11-5-roka

Tak a starotekovcan asi 5 kilakov od nas pochadzajuci zapricinil krach Horizontu a BMG v roku 2002 spolu so Sebescakom pripravili takmer 170.000 klientov spolu o 14,45 miliardy korún.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tie roky sa rátajú odkedy sedí v base.. že? Čiže už mu ostáva len cca 7,5roka? ..a ešte príde špeciálna amnestia + prepustenie za dobré správanie.. tj. do 4 rokov je vonku.. a môže začať užívať miliardy. :)

No som zvedavý na odvolávací súd.. snáď do dvoch rokov už bude aj ten skončený.. a akurát mu znížia trest tak, aby už nemal dlho do jeho vypršania. :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Tie roky sa rátajú odkedy sedí v base.. že? Čiže už mu ostáva len cca 7,5roka? ..a ešte príde špeciálna amnestia + prepustenie za dobré správanie.. tj. do 4 rokov je vonku.. a môže začať užívať miliardy. :)

No som zvedavý na odvolávací súd.. snáď do dvoch rokov už bude aj ten skončený.. a akurát mu znížia trest tak, aby už nemal dlho do jeho vypršania. :)
no podla mna cvystrecovacia vazba nema nic spolocne s nastupom na vykon trestu,to bola doba ktoru mal prokurator na riadne vysetrovanie
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

miliardy si uzivat nebude, uznali aj prepadnutie jeho majetku a este to nie ej pravoplatne, mozu sa odvolat, co podla mna aj spravia a zasa to budu natahovat...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

IMHO, max. do 5 rokov je vonku. Za tie love by som si kedykolvek isiel posediet aj ja.
canopus napísal:no podla mna cvystrecovacia vazba nema nic spolocne s nastupom na vykon trestu,to bola doba ktoru mal prokurator na riadne vysetrovanie
Vysetrovacia vazba JE sucastou nepodmienecneho trestnu odnatia slobody - § 45 Trestneho zakona.
Kibo napísal:miliardy si uzivat nebude, uznali aj prepadnutie jeho majetku a este to nie ej pravoplatne, mozu sa odvolat, co podla mna aj spravia a zasa to budu natahovat...
Naozaj si myslis, ze ked niekto nakradne mld., ma ich napisane na seba, resp. tak, aby ho o ne mohli takto smiesne osupat?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Tomasito napísal:Naozaj si myslis, ze ked niekto nakradne mld., ma ich napisane na seba, resp. tak, aby ho o ne mohli takto smiesne osupat?
jasne ze vsetko nie, ale par korun sa najde :?
Tomasito
VIP
VIP

Kibo napísal:jasne ze vsetko nie, ale par korun sa najde :?
"par korun" moze mat popri miliardach vies kde...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Vysetrovacia vazba JE sucastou nepodmienecneho trestnu odnatia slobody - § 45 Trestneho zakona.
a co sa hovori v tom zakone o vysetrovani na slobode?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

canopus napísal:a co sa hovori v tom zakone o vysetrovani na slobode?
Neviem sice, co sa tam pise o vysetrovani na slobode, ale predpokladam, ze na slobode budu vysetrovat len niekoho, komu nehrozi nepodmienecny trest odnatia slobody, ale len podmienka. (menej zavazne delikty)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ani ja ani nikto z "mojich" tam CASH nemal taze neviem povedat co si myslim o vyske trestu... ale tak ci tak 11,5 roka je vela, ale aj malo ... podla mna akurat :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Jedno sa ale musi uznat, bol to "zisk z rozumu", tak ako to propagovali v reklamach. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Brm: Nevhoda by bola, ze by mal tie peniaze niekde "pod kobercom" a nestihol by ich zamenit za eura :D Ale urcite su peniaze v zahranicnych bankach na inych uctoch, kde policajti nemaju ako zasiahnut. A nech mu vezmu majtetok za miliardu alebo aj polovicu z toho, hadam ty by si nevyzil aj zo skromnych 100 mil???
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Uz to davno mali urobit. Ved niekto cely zivot pracuje a moze si dovolit akurat tak jedno auto a oni "ziskal" 14,45 miliardy. :?

Frco nemyslel som tym kazdeho ale hovorim ze aj take pripady sa najdu...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

no tak za celozivotny zarobok si kupit auto......si troska prestrelil, mozno tak zlaty Hummer.....
TT:Ja by som mu dal dozivotie, alebo este lepsie, ako v Amerike, nejakych 300 rokov a mal by vystarane chlapec:)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

toto je bohuzial slovensko... odvola sa, este tak 2roky sa to potiahne na najvyssom sude, potom ho mozno znova odsudia, dostane polku trestu dole za dobre spravanie sa a je vonku. navyse vdaka peniazom sa bude mat aj v base dobre.

zobrat mu nemaju co, kedze slovensky pravny system pozna len prepadnutie osobneho majetku, teda ked to napr niekomu daroval, dotycny o to neprijde.

co viac povedat, hanbim sa za takuto krajinu. bananova republika bez bananov.
Tomasito
VIP
VIP

canopus napísal:a co sa hovori v tom zakone o vysetrovani na slobode?
Precitaj si. Neviem vsak ako by vysetrovanie na slobode malo suvisiet so zapocitanim vazby a trestu- o ktorom tu bola rec.
enter00 napísal:toto je bohuzial slovensko... odvola sa, este tak 2roky sa to potiahne na najvyssom sude, potom ho mozno znova odsudia, dostane polku trestu dole za dobre spravanie sa a je vonku. navyse vdaka peniazom sa bude mat aj v base dobre.
Fruni bol v tomto pripade odsudeny- zatial nepravoplatne- za obzvlast zavazny zlocin... pokial rozsudok nadobudne pravoplatnost, za danych okolnosti moze byt prepusteny najskor po odpykani 2/3 ulozeneho trestu. Aj tak by som bral : P
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Ja by som mu dal minimalne 15 rokov a zhabal mu cely jeho majetok a BASTA 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Godfather: A aky majetok??? Dom, byt, auto, motorku, zablokoval ucty v banke??? To su veci za par milionov a nie za 14 miliard ;)
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

chvala bohu, dobre ze mu aj zhabu majetok..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pHysIQ napísal:Uz to davno mali urobit. Ved niekto cely zivot pracuje a moze si dovolit akurat tak jedno auto a oni "ziskal" 14,45 miliardy. :?

Frco nemyslel som tym kazdeho ale hovorim ze aj take pripady sa najdu...
su aj taki co robia cely zivot a su radi ze maju kde byvat... :wink:

Inak BMG bol taky naozajze podvod ktory by spravilo aj neviem jake X-nast rocne decko...proste nalakat ludi so 40% urokmi...to uz ti ludia ktori do toho investovali zaplatili tym za svoju "hlupost"
Napísať odpoveď