Fruniho odsúdili na 11,5 roka
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fruniho odsúdili na 11,5 roka
http://www.bleskovky.sk/cl/10/137346/Fr ... -11-5-roka
Tak a starotekovcan asi 5 kilakov od nas pochadzajuci zapricinil krach Horizontu a BMG v roku 2002 spolu so Sebescakom pripravili takmer 170.000 klientov spolu o 14,45 miliardy korún.
Tak a starotekovcan asi 5 kilakov od nas pochadzajuci zapricinil krach Horizontu a BMG v roku 2002 spolu so Sebescakom pripravili takmer 170.000 klientov spolu o 14,45 miliardy korún.
Tie roky sa rátajú odkedy sedí v base.. že? Čiže už mu ostáva len cca 7,5roka? ..a ešte príde špeciálna amnestia + prepustenie za dobré správanie.. tj. do 4 rokov je vonku.. a môže začať užívať miliardy. 
No som zvedavý na odvolávací súd.. snáď do dvoch rokov už bude aj ten skončený.. a akurát mu znížia trest tak, aby už nemal dlho do jeho vypršania.
No som zvedavý na odvolávací súd.. snáď do dvoch rokov už bude aj ten skončený.. a akurát mu znížia trest tak, aby už nemal dlho do jeho vypršania.
-
canopus
Addict
no podla mna cvystrecovacia vazba nema nic spolocne s nastupom na vykon trestu,to bola doba ktoru mal prokurator na riadne vysetrovaniebrm napísal:Tie roky sa rátajú odkedy sedí v base.. že? Čiže už mu ostáva len cca 7,5roka? ..a ešte príde špeciálna amnestia + prepustenie za dobré správanie.. tj. do 4 rokov je vonku.. a môže začať užívať miliardy.
IMHO, max. do 5 rokov je vonku. Za tie love by som si kedykolvek isiel posediet aj ja.
Vysetrovacia vazba JE sucastou nepodmienecneho trestnu odnatia slobody - § 45 Trestneho zakona.canopus napísal:no podla mna cvystrecovacia vazba nema nic spolocne s nastupom na vykon trestu,to bola doba ktoru mal prokurator na riadne vysetrovanie
Naozaj si myslis, ze ked niekto nakradne mld., ma ich napisane na seba, resp. tak, aby ho o ne mohli takto smiesne osupat?Kibo napísal:miliardy si uzivat nebude, uznali aj prepadnutie jeho majetku a este to nie ej pravoplatne, mozu sa odvolat, co podla mna aj spravia a zasa to budu natahovat...
-
hojko
Site Admin
Brm: Nevhoda by bola, ze by mal tie peniaze niekde "pod kobercom" a nestihol by ich zamenit za eura
Ale urcite su peniaze v zahranicnych bankach na inych uctoch, kde policajti nemaju ako zasiahnut. A nech mu vezmu majtetok za miliardu alebo aj polovicu z toho, hadam ty by si nevyzil aj zo skromnych 100 mil???
toto je bohuzial slovensko... odvola sa, este tak 2roky sa to potiahne na najvyssom sude, potom ho mozno znova odsudia, dostane polku trestu dole za dobre spravanie sa a je vonku. navyse vdaka peniazom sa bude mat aj v base dobre.
zobrat mu nemaju co, kedze slovensky pravny system pozna len prepadnutie osobneho majetku, teda ked to napr niekomu daroval, dotycny o to neprijde.
co viac povedat, hanbim sa za takuto krajinu. bananova republika bez bananov.
zobrat mu nemaju co, kedze slovensky pravny system pozna len prepadnutie osobneho majetku, teda ked to napr niekomu daroval, dotycny o to neprijde.
co viac povedat, hanbim sa za takuto krajinu. bananova republika bez bananov.
Precitaj si. Neviem vsak ako by vysetrovanie na slobode malo suvisiet so zapocitanim vazby a trestu- o ktorom tu bola rec.canopus napísal:a co sa hovori v tom zakone o vysetrovani na slobode?
Fruni bol v tomto pripade odsudeny- zatial nepravoplatne- za obzvlast zavazny zlocin... pokial rozsudok nadobudne pravoplatnost, za danych okolnosti moze byt prepusteny najskor po odpykani 2/3 ulozeneho trestu. Aj tak by som bral : Penter00 napísal:toto je bohuzial slovensko... odvola sa, este tak 2roky sa to potiahne na najvyssom sude, potom ho mozno znova odsudia, dostane polku trestu dole za dobre spravanie sa a je vonku. navyse vdaka peniazom sa bude mat aj v base dobre.
-
aquafresh1
Star
su aj taki co robia cely zivot a su radi ze maju kde byvat...pHysIQ napísal:Uz to davno mali urobit. Ved niekto cely zivot pracuje a moze si dovolit akurat tak jedno auto a oni "ziskal" 14,45 miliardy.
Frco nemyslel som tym kazdeho ale hovorim ze aj take pripady sa najdu...
Inak BMG bol taky naozajze podvod ktory by spravilo aj neviem jake X-nast rocne decko...proste nalakat ludi so 40% urokmi...to uz ti ludia ktori do toho investovali zaplatili tym za svoju "hlupost"