Papiere k autu / RADA

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
quasimoto
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

Kibo napísal:neviem, ja keby som kupoval, tak tych 30sk obetujem a pozriem aj trh mimo bazarov, ved za to nic neda a pripadne najde nieco lepsie, vo svojom okoli, alebo ca ja viem co, koniec koncov to bude len na nom. ja ked som kupoval afto, pozeral som bazare ale nakoniec som aj tak kupil na inzerat
ved na autovii si daj vyhladat vsetky a potom len sukromne ;) je ich cez 6000, myslim ze kazdy kto dnes predava auto uz dava aj na net ak to ni eje dedko z dediny :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

quasimoto napísal:ved na autovii si daj vyhladat vsetky a potom len sukromne ;) je ich cez 6000, myslim ze kazdy kto dnes predava auto uz dava aj na net ak to ni eje dedko z dediny :)
vsak jasne, IT deduskovia :wink:
mrnous
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mrnous »

Ja ti odporucam talianov.Kupil som v cechach Alfu Romeo 146 1.4i 16V TS chip za 80000.- cz, je to rocnik 98,sportova uprava.Zober si ze talian z 1.4-ky dostal 89 kW (s chipom 100 kW),a to je umenie. Trosku sa to odzrkadlilo na spotrebe ale len mierne. Prevadzka je trosku narocnejsia,ale ked chces sportove auto tak LEN Cuore Sportivo :) Mam ju uz rok a som uuuplne spokojny.Len nahradne diely trosku problem, a radsej s tym nechodit do servisu :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

taliana neeee, to uz potom moze aj feliciu s hrdzavymi piatymi dverami :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

talian je dobry tak ako kazde auto - dokym sa nepokazi :wink: potom konci kazda sranda. a nemal ten motor nahodou seriovo 76 kW??? (nie som si uplne isty, ale kamarat ma ciernu 146 a furt nieco o alfach melie). je to sice jedno, ale len tak pre zaujimavost.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tiez ako rodina uvazujeme o kupe ojazdenho auta...Co otec pozeral, celkom sa mu pacil Fiat Brava - cena je tak cca 95K...nema niekdo skusenosti s tym autom?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kukiak napísal:Tiez ako rodina uvazujeme o kupe ojazdenho auta...Co otec pozeral, celkom sa mu pacil Fiat Brava - cena je tak cca 95K...nema niekdo skusenosti s tym autom?
mishenko to tu uz napisal:
mishenko napísal:taliana neeee
taliani su najvacsi flakaci
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:taliani su najvacsi flakaci
cest vynimkam, dake sa najdu :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

V tej cenovej relacii sa nam pozdavalo asi najviac...co ine 5dverove, do 100K by ste navrhovali? Hlavne nech to nie je malinke auto..potrebujeme minimalne take nieco ako je ta brava. Este tam boli renaulty,hyundaie..aj ked z tych hyundaiov to boli vacisnou starssie modely cca 92-94..my sme chceli nieco okolo 97.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ak bude ta Brava v dobrom sta nebal by som sa.. idealne 1.6 benzin

znamy mal uz asi 6 fiatov a je velmi spokojny, zaklad je vybrat dobry kus. Diesele su problematickejsie,ale to plati vo vseobecnosti o vsetkcyh znackach, JTD motory Fiatu patria a patrili medzi dieselmi k spicke (lepsie ako Ford, Fiat, vtedajsi REnault, VW...)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

corolla, civic, ostatne uz len mensie :)
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mam rad japoncov, ale Corolla ta generacia od 1998 bude drahsia a Civic z toho roku bude drahsi...

Brava je v pomere cena/hodnota velmi dobra
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

98 aj hej, ale nedavno som mal moznost corollu 96 v slusnom stave za 90tis, neprekonatelne a hlavne dakde inde ako brava. ale cest brave, bolo to auto roka, ak sa nemylim. ak clovek trafi na dobry kusok, tak sa nemusi nicoho obavat, ale tie auta nejdu bezdovodne za tu cenu :/
mrnous
Amateur
Amateur

Kibo napísal:talian je dobry tak ako kazde auto - dokym sa nepokazi :wink: potom konci kazda sranda. a nemal ten motor nahodou seriovo 76 kW??? (nie som si uplne isty, ale kamarat ma ciernu 146 a furt nieco o alfach melie). je to sice jedno, ale len tak pre zaujimavost.
Bola to urcite 1.4 ie 16V TS ? Moja ma chip a prestavenu riadiacu jednotku (co sa odzrkadluje na spotrebe) po upravach motora v Alfe Romeo ZA sa blizi vykon ku 100 kW co je peklo pri 1.4,motor ma sice o nieco mensiu zivotnost,ale ked sa o to staras tak neni ocom.Nie je to proste auto ktore po 1000 km odstavis pred barak a rano ides znova tu istu trasu.O auto sa treba starat,potom sa tak sprava ono k Tebe.
mrnous
Amateur
Amateur

mishenko napísal:taliana neeee, to uz potom moze aj feliciu s hrdzavymi piatymi dverami :)
To ten pravy vravi,co odporuca Hondu,Toyotu a inych sikmookych.Japonci este behali po stromoch ked talian uz vyrobil auto.A corollu za 90000??? Zblaznil si sa? Rocnik 96? Davno presvihla 100 000 km,teda do nej vrazim dalsich 40 na GO (vymena kladiek,rozvodov,remenov,oleje,filtre,sviecky ) A to je len bezna vymena po 100 000,takze za 11 rocnu corollu 130 000 nedam a neviem kto by aj dal.

Jedine co sa na alfach kazi je ELEKTRONIKA a ta je od NEMCOV takze f*ck of germany

Cuore Sportivo 4 ever
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

100 000 km je vela? :D nebud smiesny, bezne najazdia auta strednych a vyssich tried 100 000 za 2-3 roky ;)

normlane pokial je auto servisovane, aj po 250 000 by mal motor bezat ako hodinky

ide skor o to ci auto sluzilo ako nejaka donaskova sluzba v meste, alebo to boli dialnicne presuny,kde nie je problem za den spravit 1000 km
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

mrnous napísal:To ten pravy vravi,co odporuca Hondu,Toyotu a inych sikmookych.Japonci este behali po stromoch ked talian uz vyrobil auto.A corollu za 90000??? Zblaznil si sa? Rocnik 96? Davno presvihla 100 000 km,teda do nej vrazim dalsich 40 na GO (vymena kladiek,rozvodov,remenov,oleje,filtre,sviecky ) A to je len bezna vymena po 100 000,takze za 11 rocnu corollu 130 000 nedam a neviem kto by aj dal.
Mala 130tis., takze rozvody mala za sebou. Generalka je asi daco ine ako si predstavujes, asi si mal na mysli prekruzkovanie. Poviem ti len tak, oba nase Toyotacke motory (Corolla, Carina E, obe '96) sli na GO po 300tis, konkretne jeden pri 340, druhy pri 310.
Treba poradit objektivne, nemat klapky na ociach a mysliet si, ze akurat to tvoje auto je najlepsie. Tudy cesta nevede, zadni falesni soby ...
mrnous napísal:Cuore Sportivo 4 ever
Co je na tom aute sportove ? Co je vlastne na tych Alfach take sportove ? Toto motto Alfy som nikdy nechapal ...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mrnous napísal: najazdene kilometre
Cuore Sportivo 4 ever
vieš, je rozdiel či sa pozeráš na stav auta alebo na to koľko ti vyhodí číslo na tachometri.... Corollu s 200 000km nájdeš (s väčšou pravdepodobnosťou) v lepšom stave ako alfu so 100 000km (na tachometri samozrejme 50 000, veď po staro, píno vi čo len na nákupy chodil)...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tak vás opäť zdravím páni. Troška sa zmenila situácia a strop mojich financíí sa posunul na 110-120 000 SKK.
Čiže aby ste nemuseli čítať celú diskusiu, tak vám sem napíšem požiadavky.
Objem 1,6 - 1,8, Benzín, dynamický charakter, nie ALFA ani ŠKODA, turbo tiež nie a veď ďalej to už poznáte :wink: /km, rv apod./

//Edit: A rád by som chcel konkrétne ponuky, nie iba typy auta :)

Padlo mi do oka toto:
http://www.autovia.sk/auto_bmw-rad-3-318i_336575.htm
Neviem však ako je to pri týchto BMW 1,8-čkách so spotrebou a kazovosťou. plus je, že to predáva súkromná osoba a nie bazár.

Chystám sa tento týžďeň kontaktovať majiteľa a odviezť auto do BMW v BA na kontrolu v servise. Porovnajú S.Č karosérie a pozrú ako to auto vyzeralo v sérii.
Ale chcem mať aj názor od vás :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak neviem, ja som sice bmw pozitivny, ale co som pocul od majitelov bmw, tak neviem... nehovorim, ze kazde je zle. aj francuz sa najde dobry kus :lol:
za tych 120k sa uz da doviezt zo zahranicia pekne auticko a ked pan DJ Prezident podpise ten papierik co mu caka na stole, tak budeme mat vianoce a zrusia obmedzenie co sa tyka veku dovezeneho auta a bude to. (a okrem toho tu bude aj kopa srotov :? )
Napísať odpoveď