Zubár

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mate radi Zubarov?

Hej,jasne milujem ich!
106
24%
NIe neznasam ich ,mam z nich strach
184
41%
Je mi jedno,ci mi najdu kazy ci nie..Mam na saláme
161
36%

Celkom hlasov: 451

Kels
King
King

Zubár

Príspevok od používateľa Kels »

TAk ako Vy? CHodite casto zubarovi na preventivne prehliadky? Bojite sa zubarov? ja som bol vcera na prehlieadke a nasli mi 4 kazy (a to si ako umyvam pravidelne zuby :( ) dnes mi robili 2 zuby...Ako umrtvily,a nakoniec pohoda,ale inak z nich mam strasny strach brr :D
Jeden nemenovany kamos zo skoly zanedbaval prehliadky ,a nasli mu cez 10 kazov,a cely dosrany chrup tak teraz to bude mat na prkno... Inak podla mna je to aj celkom kruto drahe...ja som si za dva zuby zakesoval okolo 948 sk... (tu blombu lepsiu,kde je nejakych 70 % striebra to 2X na obidva zuby + injekciu-bez nej by som skapal)
Tak ake mate skusenosti Vy?
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Som objednany 1.2. k zubarovi. Nerad tam chodim, lebo ked mi robi zuby tak je to taky blby pocit a este ked tam nieco vrta/rozbrusuje tak tie piliny padaju dole a nemozem ani prehltat... omg :roll:
mno a minuly rok som bol tiez (vzdy raz za rok sa chodi) a hovoril som mu ze citim, ze mam kaz ze nech sa pozrie a on ze nic nevidi, ani ked sa pozrel viackrat a poriadne... ale ja uz ten "kaz" citim asi 1.5 roka a stale rovnako, tak to by ma zaujimalo ci mi ho uz teraz najde :lol:
inac v ankete je primalo moznosti - dal by som tam taku, ze "sice nerad chodim k zubarovi, ale ked to musi byt..." nikto predsa nechce mat pokazene zuby 8)
takze zatial som nehlasoval.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Kedysi som chodil k zubarke pre ospravedlnenky, ale od poslednej navstevy radsej blicujem uz len cez prax (tam ospravedlnenku netreba).

Este k tomu mam taku sprostu zubarku... Ma dlhe nechty, a ked mi nieco roby, tak sa mi tak zarije do dasna ze krvacam. Este k tomu keca a kuka sa inam pri tom ako mi vrta. No proste je to na hovno... :roll:
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

k zubarke chodim tak raz za dva roky uz mi rok dava strojcek neviem ci sa ho vobec dozijem .. :lol: a ked som u nej tak mi povie ze mam super zuby len trocha su kryve ... no co narobim nic nie je dokonale
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ako mam na salame,...
mam celkom pekny chrup, mozno nie je vzorovy, ale kazy su malokedy...
aa ako mam kvalitneho zubara no aj si vie patricne vypytat...
a 2x do roka pravidelna prehliadka staci...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

v skratke zubara neznasam ale ked som uz vo vnutri tak sa to da prezit :D
meritka100
Novice
Novice

Príspevok od používateľa meritka100 »

ja svojho zubara mam celkom rada je to cov znamy tak sa stale sprava ku mne velmi dobre tak asi preto ...poznam ho uz od svojho malicka a vzdy mi daval obrazky :lol: ked som neplakala skoda ze teraz to uz tak nefunguje :D .....minuly rok som si ho riadne uzila som chodila s jednym zubom k nemu pol roka :? hmmm ako na klavir :D .....
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Uff tak zaujimavo ta statistika vyzera :) Ja zubarov velmi nemusim :? :? :?
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

v poho ja za 20 rokov mam este len jednu blombu :)
minule som bol na kontrole a mi davala dajaky roztok na dasna, hm a chutilo to jak nezrideny fernet :D:D:D davala mi dole aj zubny kamen dost zvlastny pocit potom na zuboch :)
takze zatial nemam proti zubarom nic :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ja svoju zubarku priam milujem. Ved kto by nemal rad vlastnu mamku?!
Takze strach so svojej zubarky nemam. :) Viem ze to robi pre moje dobro aj ked to niekedy riadne boli.
Minule mala na dverach pekny citat: ,,Nie kazdy kto Ti ublizuje je tvoj nepriatel, vid. tvoj zubar." :lol:
Kelusko a to nie je blomba ale plomba. :wink:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No trosku umrtvenia a mam hned vacsi klud na dusi ... ale to vrtanie ma teda vzdy vystre ... aj ked sedim v cakarni a pocujem jak sa trie vrtak o zub niekoho, tak som taky iny ... :D

No ale pokial nevrta do nervu, tak sa da. Na druhu stranu som rad za pouzitelne zuby vdaka zubarom.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak teraz ste mi padli do rany. :lol: vcera a dnes som si bol dat robit generalku, ale kedze som tak trocha masochysta, tak som tomu rad, ze ma trosku dovrtal, mam pokoj. ked som bol maly, tak ma tam nie a nie dostat. raz mi vrtal kaz pod plombou a vrtal az do nervu - kua taku bolest ste asi nezazili, tri injekcie som mal, papulu ako tysona bolelo to jak fras omg!
teraz som bol asi po roku a pol. predtym som bol bez kazov, teraz som mal 6 a na takych debilnych miestach... dole dva krckove na 5 a 6, dva na osmicke, tu mohol radsej vytrhnut, bolo by to jednoduchsie a hore dva. ked zacal vrtat tak ma po chvili poriadne stiahlo od bolesti a hned ze ci chcem injekciu a ja ze ne, pohoda to vydrzim a drzal som :D este mi vrtackou ufacil kus dasna, ale aj tomu som rad, lebo tam zavadzialo vyrastenej osmicke a pod tym dasnom sa kazil zub. ja to beriem ako nutne zlo, ale mamina robi na antolskej tak tam mam protekciu, zubar byva o par domov vedla a este mam potom v nitre maminho kamarat z detstva, to je pan zubar, ked by som robil velku GO chrupu, tak jedine unho. pan zubar to je (ten vrtal do toho nervu)

no ako tak pozeram, tak si celkom slusne cvakate. ja vzhladom na to, ze to je protekcne ma to nestalo nic a pritom doktorko dostal vsimne. este zo starej roboty som dostal par flias tvrdeho, tak som mu dal flasu jim beamu, sestricke sampus a dake sampony. platit nikdy nebudem, vzdy sa to da dako vybavit :wink:
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Ja som isiel k zubarovi po styrokoch rokoch a nasiel mi 8 kazov a 2 zuby sa museli vytrhnut. Za 1 plombu som musel platit 650sk.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Akože zo zubára strach nemám ale chodiť sa mi tam tiež nechce podla mňa je všetko v genetike ak máš raz dobrý chrup tak je dosť pravdepodobne že sa ti už nepokazí mam spolužiaka fajči od škôlky v jednom kuse žerie sladké a ma zuby ako z porcelánu a poznám takých ktorí sa o zuby starajú ako najlepšie vedia a je im to hovno platne . Keď máš dobré zuby tak sa nemáš čoho báť :)
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

no ako tu čitam tak celkom dost zle skusenosti so zubarmi :shock:
no ja to mam v pohode mam zubarku a je to bomba rozprava vtipy a tak, takže aj zabudnem že mi ide aj vrtať :lol: :D
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

da sa povedat ze mam z nich strach...
ale, mozno to bude tym, ze zakazdym mam ineho zubara... ;-)
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

neznasam zubarov odkedy mi jeden trhal zub
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Môj zubar je v poho, ale sestrička je kur*a!!!!
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

jasne chodim ved to treba a nie ze sa bojim..potom ked prides neskoro to este viac boli tak naco cakat? hhmmm njoo teraz som tam bol akurat mozno pred 2 tyzdnami a objednal ma nejak na 11/3 a to som sa cudoval ze nejak neskoro tak s tym som nespokojny ale ved doktor vie co robi ..xixi :?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Neznášam ich :x

Zubársky smrad , zvuk vŕtačky , prsty v ústach , proste keď si mám vybrať najhoršieho doktora , mám v tom jasno :)
Napísať odpoveď