Sklamanie Lasky...alebo (Ziadny happy end) ;(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Sklamanie Lasky...alebo (Ziadny happy end) ;(

Príspevok od používateľa midnight_man »

Uf,,,Zdravim vsetkych,,,po dlhom case uvazovania som sa rozhodol to vsetko sem napisat,,,uz ked sa vsetko skoncilo ..nieje to ziadna prosba o pomoc, radu,,uz nic s tym nikdo neurobi,,mozno tuto temu moderator 5 minut zavrie,,a mozno nie,,,ide tu len o to ze by som chcel vediet vas nazor na celu vec,,,vas nezainteresovany pohlad na vec,,,DAKUJEM
A tu je obsah:,(varujem bude to dlhe,,lebo to trvalo polroka) budem sa snazit zachitit tu vsetko co sa stalo...
Zacalo to niekedy na zaciatku prazdnin,,,chalani(partia) diskotety a tak,,,zacinaly prazdniny a bolo to jasne zabava totalna,,,kazdy piatok,,sobotu a tak,,Raz sme sli na pivko len tak vecer do jednej slusnejsej Krcmi,v pohodke,,nahodou tam bolo jedno dievca,,ja som ju nepoznal,, len som proste vedel ze kto to je a vedel som ze existuje..nepoznal som ju osobne,,2 kamarati ju poznali,,,a tak sme si k nej sadli ,, (jej sestra tam robila.a myslim ze aj ona tak sedela sama von neviem preco) tak sme si tam sadli,,kamarati sli kupit a ja som tam ostal s nou sam,,,pokecali sme ,,,padli sme si do oka,,v pohode hned na to som si pytal od kamarata jej nick na pokeci+skype a tak,,,nasledovalo dlhe pisanie,,a piasanie,,denno denne,,,vela sprav..spoznavanie,nakoniec sme sa mali stretnut...a tak sme sa stretli,,este s jednim kamaratom,,boli sme vonka v pohode,,,potom sme ho sli odprevadit domov,,a naspat som siel iba ja s nou,,,po tych vela vela spravach na skype sme sa uz aj poznali,,,lepsie,,,myslim ze nakonci dade ma uz aj chytila za ruku,,co ma milo prekvapilo,,nakoniec prislo objatie a caw caw domov,,potom nasledovalo znova pisanie a pisanie,,zabudol som napisat ze nakonci 9 rocnika jej chalan..boli na chate (ona nie) a tak alkohol a vsetko,,a mal tam dake pletky s babami,,samozrejme sa rozisli,,boli spolu 2 roky.. toto vsetko a to ze sme si padli do oka,,,bum bum a uz sme spolu chodili..Odzaciatku nam bolo spolu vyborne ci uz mne alebo jej,,,chodili sme kazdy vecer vonka pravidelne,,bolo to proste daco uzasne pre mna!!!! najkrajsie obdobie doteraz!! trvalo to 3 tyzdne..ja sam neviem preco som to spravil,,ale sa mi nezdalo ze ma rada este jej byvaleho,,,, potom nasledovalo z jej strany ze to asi nieje dobry napad,,a tak vsetko,,ja som sa rozist nechel,,ale stalo sa,,,rozysli sme sa..potom nasledovalo hluche obdobie,,,dost dlhe,,nikdo nic,,pisal som jej,,,cakal ci sa vrati,,a vsetko uz som bol na dne,,a chcel som na to zabudnut lebo ma to nicilo,,a potom do toho prisla ze sa chce vratit ze jej chybam a ze ma lubi,,samozrejme som bol hrdina,,sprosty a 3 tyzdne som ju "odbijal" ;( co dosmrti budem lutovat,,,samozrejme prisiel tam jej byvali,,a uz bolo dala sa dokopy snim...ja som si uvedomil ze ju milujem,,strasne a povedal som ze uz nikdy nic take nespravim,ze ju odbijem.NIKDY..ked bude hocijako,,,pamatam si na to ze ked sa vtedy dala s nim dokopy ze som to nevedel prezit totalne som padol na dno,,,tyzden som nebol v skole,,bolo to nieco hrozne,,nevedel som to prezit lebo ju strasne sialene milujem,,a nechcel som ju stratit,,ale stalo sa,,no ale povedal som si,,v kutiku duse ze budem cakat,,,milovat ju a cakat,,cakal som strasne dlho dlho,,lebo som dufal ze sa rozidu,,a stalo sa,,milujem ju strasne a tak ma drzala nadej...rozisli sa,,dovodom bolo fajcenia,,a to ze jej dost dlho klamal..viete to je ina osobka taka vynimocna,, nema rada klamstvo a take veci a dost jej na tom zalezi,,,no tak sa rozisli,,bola s toho dost smutna,,az moc,,ale urobila to,,samozrejme ja som bol stale tu,,a milujem ju a ona to vedela a aj to vie,,ma ma rada(myslim) a aj ja ju,,,lenze ako rozmyslala tak rozmyslala,,,vela krat sme sa rozpravali aj skype,,aj osobne ja som sancu nedostal,,pretoze ako vravela stale miluje toho jej,,strasne ma to trapilo,,lebo ju milujem,,sialene,,a tak sa rozhodla ze sa k nemu vrati ze mu da este 3 ci kolku sancu,,,.. Povedal jej ze ju miluje alebo daco take,,,ja neviem ci to myslel vazne..mam na to svoj nazor,ale tak sa vratila k nemu,,,este sa len vrati (v piatok,,ale uz je to jasne)...a ja uz neviem co mam robit,,neviem,,nikdy by som neveril ze sa taketo daco moze stat,,moje srdce pisti po nej,,milujem ju strane dlho,,polroka!! a to sme boli 3 tyzdne spolu,,,nezabudol som na nu ani po polroku,,nikdy som to nechecl vzdat lebo ju moc moc milujem..a teraz vidim ze sa mi vsetko rozpada pred ocami,a ja neviem co s tym,,dneska som bol s nou vonka,,bolo nadherne aspon s mojej strany,chcel som jej mozno ukazat ze je v nej nieco co ma miluje,,lebo neverim ze by na mna tak zabudla..to ne poznam ju,,ale bolo nadherne s nou,,a tak sa blizi piatok,,a ja uz neviem co mam robit,,mam slzy na krajicku,,a nemam potuchy co dalej,,bez nej,,,ked sa oficialne vrati k nemu,,,dostal poslednu sancu,,ale cakat na to ze jjej zas ublizi,,a ze uz si uvedomi ze co a ako,,kto ju fakt miluje a komu na nej zalezi,,ja uz nevladzem,,,nenam si ldalej cakat,,mozno to bude tyzden,,mozno dva a mozno rok,,,,ale nevladzem cakat,nemam naladu na nic ist von s kamaratmi a tak,nemam chut,naladu,,nic,,mam chut len plakat,, plakat :cry: :cry: tak toto je asi vsetko,,co sa odohralo v mojom zivote od zaciatku prazdnin az po dneskajsok,,, som zvedavy k akemu nazoru na toto vsetko dospejete vy,,,, ja uz sam neviem,co som mal robit,,,priznavam spravil som chyby,,ale tak sa stava,,ale vzdy som ju miloval,,strasne!! aj ked bolo co bolo,,vzdy som ju miloval,,a aj ju milujem!!! a teraz si neviem predstavit co dalej,,a co a ako,,, ak som daco zabudol.aleb poplietol tak Lúšťa ma opravi.. oprav ma laska ak som spravil dade chybu,,ospravedlnujem sa za pravopisne chyby ale nevladzem uz,,, prepacte ,,, laska moja jedina lubim ta strasne.. lubim ta Lúšťa!!!! a vzdy budem,,,,dakujem za pozornost,,cakam na vase odpovede a nazory...a touto cestou prosim moderatora ze nech neuzatvara temu,,aj ked mozno nieje podla pravidiel..DAKUJEM :cry: :cry:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

hmm.. pár otázok- aký si starý a hlavne: To je prvý kráč čo si si našiel takú babu?? Lebo mne sa to tiež stáva že nemám náladu, plačem, zdá sa mi že život je o ničom, to len musíš prečkať, ináč sa to nespraví, len časom..
btw ten článok sa mi tak nechcelo čítať... :?
midnight_man
Guru
Guru

krupica_dnb napísal:hmm.. pár otázok- aký si starý a hlavne: To je prvý kráč čo si si našiel takú babu?? Lebo mne sa to tiež stáva že nemám náladu, plačem, zdá sa mi že život je o ničom, to len musíš prečkať, ináč sa to nespraví, len časom..
btw ten článok sa mi tak nechcelo čítať... :?
jasne chapem je to dlhe,,ja? 16..no prvy ako prvy prvy nie,ale prvy krat som sa totalne sialene zamiloval to predtym to bola take :-D aha pacis sa mi,,, v tommto bola laska,,,a velka
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No prva otazka vid hore ... kolko mas rokov a kolko ona ... ??
No na tvojom mieste by som jej napisal na Skype ci niekde ...ze ju strasne lubis nemozes bez nej zit atd ... zistil by som aka je reakcia ... a podla toho by som sa zariadil ...
midnight_man
Guru
Guru

Shark NX napísal:No prva otazka vid hore ... kolko mas rokov a kolko ona ... ??
No na tvojom mieste by som jej napisal na Skype ci niekde ...ze ju strasne lubis nemozes bez nej zit atd ... zistil by som aka je reakcia ... a podla toho by som sa zariadil ...
uf ma 15 ufff,vies to robim posledne 2 mesiace ak nie 3-4 stale jej to vravim,,pisem,,,dokazujem,a ona to vie,,, :cry: :cry:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

po precitani tohto vsetkeho som mala oci plne slz...pretoze v tomto pribehu som odhrala jednu z hlavnych postav a zranila som uzasneho cloveka,sak ste si precitali ako velmi mu ublizujem, viem ze sa to neda nejako odpustit ani nic,ale tak aspon ked som s nim mu chcem dokazat ze nikdy nezabudnem na nas a na to co sme prezili velmi nam bolo krasne penadherne... nikdy na to nezabudnem lebo nechcem .. boli to najkrajsie 3 tyzdne ake som prezila s midnajtom ... aj ked toto vsetko teraz mu sposobujem mi je nanic nechcela som mu tak ublizit nechcela.. PREPAC.. viem ze to nikdy nebude stacit ale ja ta mam strasne rada a aj ked som ti tak ublizila si to najuprimnejsie clovieca ktore som spoznala ..si uzasny vazne.. a teraz aby som aj k teme napisal aby som nenahnevala admina... ja som tiez prezila strasne vela sklamani v laske hlavne v tom dvojrocnom vztahu ktory nam uz midnight nacrtol.. moj chalan ma sklamal uz sklamal par krat.. na tej chate bol s dvoma babami a tam sa s nimi bozkaval ale tak ja neverim tomu ze alkohol je vyhovorka co nechcem nespravim... a potom ma sklamal s cigaretami viete ked vam niekto klame do oci ze nefajci a vy proste viete poculi ste ho o tom rozpravat a videli steho a on este klame.. myslela som ze pocas toho tyzdna umrem ..hovoril mi kazdy ..ze neboj kazdnym dnom to bude lepsie no mne kazdnym dnom bolo horsie..pomahali mi najlepsie dve kamosky a midnight clovek ktory ma lubis trasne moc..a aby som nezabudla este aj par dolezitych ludi co ich tiez lubinkam ako aj tychto troch mi pomahali... kazdy si myslim ze vo vztahu prezije sklamanie ale niekedy to boli strasne moc niekdy sa s tym zmierime ryzhlo..a niekto nad tym len mavne rukou.. fnuk..je to vsetko tazke.. Akomi dneska midnight povedal : kto nevedell plakat Laska ho nauci...a to je pravda nauci....Ale mam tu este jedno motto ktorym som sa riadila a dala svojmu chalanovi poslednu sancu ... tu to motto mame: lepšie je odpustit a zabudnut ako hnevat sa a pamätat si.... :cry: :cry:
Fortron
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fortron »

po 1. Človek pochopí ako ma dievča rád,až ked ho stratí.

bola velka chyba ju vtedy odmietať(ale to už vieš,ako si písal),ale
zda sa mi hrozne prelietavá,raz teba,potom bývaleho, atd..

Toto je môj názor,tak sa neuraz,(takto som to pochopil s článku)ale asi to je nejaké mladé dievča okolo 15,ked takto prehadzuje chalanov a podla mna nemiluje ani jedného,predsa ked niekoho milujem,neexist aby som takto tancoval medzi partnermi,asi ani ona sama nevie čo chce a neovedomuje si,ako zranuje ludí(teba) a tak to vypadá,že takýmto tempom preskáče ešte pár chalanov,ktorým tiež možno zlomí srdce až pokial sa aj ona nezalúbi.

Je to asi hrozne ťažké(taketo niečo som ešte nezažil,tak to možno nechápem správne),ale musíš ísť dalej a v živote ešte stretneš X super dievčat.

Je hrozné,ked je láska neopetovaná :(
vannate
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vannate »

pouzijem staru znamu frazu, ktora asi vobec nepomoze..ze si z toho nic nerob....o par rokov ked budes s dievcatom ktore budes skutocne lubit a ona teba ( a urcite to tak bude) , na to mozno pomyslis a povies si aky si bol mlady a mozno hlupy:)..........hlavne netreba prestat verit v lasku :oops:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Lusta nemam proti tebe nic, kecali sme spolu o tomto cez SS, ale uz mi neda nevyjadrit konecny postoj po precitani toho vsetkeho..

To je presne modelovy pripad, baba chce super chalana, chodi s grazlom, ktory ju podvadza, alebo klame, bud huli, alebo chlasce, alebo fajci.. alebo nieco ine.. ona mu dava sto sanci, lebo bud to bol jej prvy, alebo bud to bol dlhy vztah...

ver mi takych ako on som videl milion co sa nikdy nezmenili... co ani nevedeli co je laska...

baby chcu vzdy super chalanov, ale ked taky pride, co ju neklame, chce jej dat vsetko, stara sa o nu, lubi ju, je tu pre nu, je jej oporou, je to vsetko krasne, ale nie, ona si vyberie grazla, lebo lubi grazla, ale preco?
(sorry za vyraz grazel, je to len obrazne)

Preco davas tolko sanci takemu cloveku? co je na nom take uzasne?? cim Ti tak velmi dokazuje svoj zaujem a lasku?
Preco ti stale zalezi na cloveku, ktory ti uz tolko krat klamal do oci, ktori sa oblizoval s inymi babami, ktory na teba zabudne,ked si vypije,alebo sa opije.

Neviem ci je to tym, ze ked clovek dostane to chce velmi lahko a rychlo tak si to menej vazi, alebo ked sa mu stane nieco prilis dobre, tak tomu ani nechce verit, a boji sa toho...

Hlavne uz nehovor o dlzke vztahu, prave to je to, co by malo byt proti nemu... keby to bol mesacny vztah a on by ti ublizil, bolo by to ine, to midnight s tebou bol iba 3 tyzdne, ale mozno dokazal ovela viac.

Nevidim do tohto trojuholnika tak ako vy, ale toto je moj nazor...
Midnight spravil chybu ze ta potom odmietal, ale kebyze chces, uz si davno pri nom...

Zase keby som bol napr. teraz v midnightovej situacii, tak uz by som to nechal tak... sklamal by som sa, ze si isla naspat k byvalemu, a aj keby som mozno este k tebe nieco citil, uz by som ti sancu nedal, preto ho aj chapem, ze sa nechcel dat zlomit...

//som nespal dnes, takze myslienky sa formuluju tazko :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

este ste/sme mladi. to je uplne normalne.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

niekto tu spominal "modelovy" typ a presne take je to dievca :roll: , poznam take a poviem ti ze take dievca nestoji za to :smt018 , inac Lusta no offence ale uvedom sa co chces :smt097 , nemam rad take dievcata nic proti tebe Lusta ale nechapem take dievca co moze toto robit :hmm:
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

Pčuj Lúšťa, nehnevaj sa, ale správaš sa ako sprostá petnástka. :smt048 :smt048 :smt048
Behať vkuse za nejakým chuchulíkom, čo ťa má na pobavenie a rozprávať ako ho nenormálne ľúbiš . ????? !!!! Blbosť, podľa mňa si práve vo veku, kedy jednoducho nevieš ľúbiť a ani nevieš čo to znamená. Odbíjaj ho odbíjaj, kašli na neho, šak jemu iba na tebe záleží a ľúbi ťa a dal by ti všetko. Ale to nevadí, behaj si radšej za tym týpkom a ver tomu - akonáhle bude mať na pobavenie nejakú inú - odkopne ťa ako psa, no a ak sa midnajtovi za ten čas podarí na teba zabudnúť, no moja to sa potom naplačeš, ale už bude neskoro. - no nič ty vieš najlepšie čo robiť veď máš predsa 15 a to je najmúdrejšia hlava vtedy, hlavne u ženskej. :smt104 :aasmile2: ach Boooože.

P.S. - Bez urážky to je len môj názor. a samozrejme , že ho neber vážne, veď máš 15. :( :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jak Hovoria ostatny si este velmi mlada a nevies si vybrat medzi chalanom ktory ti znesie modre z neba a chalanom ktory ta pri najblizsiej moznej situaci oklame ....
Ide o to ze Midnight je typ cloveka ktory by sa hodil pod auto len aby sa tebe nic nestalo ... alebo dal do bitky z chlapom o 30kg tazsim len aby ta uz neobtazoval
Lusta na tvojom mieste by som sa veeeeelmi dobre zamyslel co ty vobec od zivota chces ...Lebo mas na vyber medzi chalanom ktory ta rozosmeje v tazkych chvilach, podrzi ta ked budes mat problemy a spijemni kazdu prezitu sekundu
a chalanom ktory ta klame na kazdom kroku neni problem pre neho sa vyspat z cudziou babou aj ked vie ze ho inde caka milujuca prijatelka
Cize porozmyslaj :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Shark NX napísal:Midnight je typ cloveka ktory by sa hodil pod auto len aby sa tebe nic nestalo ... alebo dal do bitky z chlapom o 30kg tazsim len aby ta uz neobtazoval ....chalanom ktory ta rozosmeje v tazkych chvilach, podrzi ta ked budes mat problemy a spijemni kazdu prezitu sekundu
:cry: Ano..Mozno si niekdo povie ze si zachranujem zadok tymto citovanim ale tak je to pravda,,mozem si povedat ze by som s tym nemal problem,,a vzdy som sa snazil podrzat moju lasku...aj ked to bolo tazke,,ale davno som jej slubil ze budem pri nej stat,,ked vsetco odidu ja ostanem,,to som jej slubil,,to dodrzim,,a ako som sa docital ze niekdo by sa na to vykaslal,,ano aj take nazory som pocul,ale skusal som to raz,,a nedopadlo to dobre,,odvtedy to neskusam,,a uz ani nebudem!!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

To je presne modelovy pripad ako som hovoril, baby vzdy hovoria :

"Dobri chlapci neexistuju"
"Normalni, slusni chlapci neexistuju"
"Su aj ini ako ty?"
"Neverim, ze este existuju aj normalni chlapci"
"Myslela som, ze taki uz vymreli"

a podobne p*coviny, ale vsetky moje spoluziacky na strednej chodili som samymi kktmi a grazelmi, samozrejme starsimi, co mali kozenu bundu a auto.. alebo struhali strasnych frajerov, ze su starsi...

alebo potom ako pozeram dnesny trend, ked niekto vyzera ako E.M.O alebo Hip-hoper, alebo atd. alebo je proste strasne "cool" a je to frajer tak baby na neho letia, a pri tom toto su tie najprazdenejsie a najzakomplexovanejsie hlavy, ktore si musia zvysovat ego takymto sposobom a svoju identitu hladaju v nejakom style, pretoze s vlastnou by vobec nepochodili... nemaju nazory, nemaju myslienky, mozno tak detske..

nemaju o laske ani sajnu, su nevyspeli volu... poznam vela ludi, ktori prestali fajcit...
chcu si uzivat...

Valkir to vystihol, ten co fajci, ta ma na uzivanie,a ked ta uz bude mat dost, a zacnu ho otravovat tvoje poziadavky, tak pojde za inou.. ktora ho bude obdivovat a zboznovat... alebo mu da...

Zeny hladaju silu a ochranu, ale neviem preco si myslia, ze to spociva v tom, ako kto ukazuje aky je frajer, alebo ze musi byt vodca stada, alebo kto ma ake svaly... to nie je o tom...

No ale co cakat v takom veku, ja som tiez mal 15-16, a viem ake boli baby, a viem ze aj ja som bol mlady, sprosty a naivny :smt006

proste baby v takom veku absolutne nevedia co chcu....

//takym ako on je dobre len v ich vlastnej partii, navyse sa vobec nechcu menit... :roll:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

.... a presne takto sa djú získať perfektní priatelia...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

midnight man: Viem ako sa citis ale s tym rozdielom ze ja som uz v tomto stave uz rok a pol. Uz velakrat som si myslel ze je konecne po "tom", ale po kratkom case som zistil ze jedno dievca lubim strasne intenzivne, z celeho srdca a uprimne. Bohuzial sa mi s nou nepodarilo chodit. Ver mi dal by som cokolvek za to aby som s nou mohol stravit tri nadherne tyzdne, nehladiac na to aka bolest by potom prisla...len byt s nou. Moju lasku k nej si casto personifikujem /teraz sa nesmejte :P / ako medveda. Schytal uz vela vela brokov a ran, ale vzdy sa po istom case z toho vylize a je este silnejsi. A nici ma to stale nadalej. Uz som sa o tom s nou aj rozpraval ale ak opovedala uz sa aj snazila ale nevie sa na mna citovo naviazat...co uz...nestastne som sa zamiloval a konec nastane asi az tipujem po roku co ju po odchode zo skoly neuvidim. Ale teraz ked ju kazdodenne vidim tak od nej iba s tazkostami odtrhnem zrak a vzdy ked sa jej divam do oci mam pocit ze na svete je este dobro...
uz vela krat ma zranila svojimi vycinmi /o ktorych je tu mimochodom tema - akeho potrebuje/ a velakrat som si uz sugeroval aj nahlas, no nikdy nie pred nou, tvrdil ze ju uz nelubim...BULLSHIT!!
Milujem ju stále, silne, šialene, posadnuto....myslim ze budem :cry: teraz...

//Edit: moj problem sa nesnazte riesit...nejde to :cry:
midnight_man
Guru
Guru

all

jin napísal://Edit: moj problem sa nesnazte riesit...nejde to :cry:
ja viem ze to nejde,,nejde neda sa to,,, a ani ja sam neviem ako s toho von,, uz som skusal,,a neslo to a uz ani neskusam lebo to boli viac ako ked to je tak ako to je :cry: ja ked som pisal ten text tiez som si fajne poplakal....a dost .. :cry: :cry:
krupica_dnb napísal:.... a presne takto sa djú získať perfektní priatelia...
problem nasvata ked jedna strana nechce priatelstvo,,a nevie prestat milovat,,,nevie sa stat iba priatelom,,,vtedy to nieje az take "perfektne" :cry:
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

valkir napísal:Pčuj Lúšťa, nehnevaj sa, ale správaš sa ako sprostá petnástka. :smt048 :smt048 :smt048
Behať vkuse za nejakým chuchulíkom, čo ťa má na pobavenie a rozprávať ako ho nenormálne ľúbiš . ????? !!!! Blbosť, podľa mňa si práve vo veku, kedy jednoducho nevieš ľúbiť a ani nevieš čo to znamená. Odbíjaj ho odbíjaj, kašli na neho, šak jemu iba na tebe záleží a ľúbi ťa a dal by ti všetko. Ale to nevadí, behaj si radšej za tym týpkom a ver tomu - akonáhle bude mať na pobavenie nejakú inú - odkopne ťa ako psa, no a ak sa midnajtovi za ten čas podarí na teba zabudnúť, no moja to sa potom naplačeš, ale už bude neskoro. - no nič ty vieš najlepšie čo robiť veď máš predsa 15 a to je najmúdrejšia hlava vtedy, hlavne u ženskej. :smt104 :aasmile2: ach Boooože.

P.S. - Bez urážky to je len môj názor. a samozrejme , že ho neber vážne, veď máš 15. :( :?
presne... nic viac sa ktomu ani neda napisat akuart poklona valkir....je vidiet ze si jeden z tich postarsich a vyspelejsich osôb na tomto fore.... nehovorim ze ich tu je malo.... :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:ja viem ze to nejde,,nejde neda sa to,,, a ani ja sam neviem ako s toho von,, uz som skusal,,a neslo to a uz ani neskusam lebo to boli viac ako ked to je tak ako to je :cry: ja ked som pisal ten text tiez som si fajne poplakal....a dost .. :cry: :cry:
hej aj ja...cim viac budes skusat na nu zabudnut tym silnejsie sa ti potom ten pocit vrati. Mne sa jeden cas podarilo udrziavat hladinu mojich citov pokojnu, ale potom do nej zasa padol kamen /pred vianocami/ a odvtedy je to zasa ako predtym. Ked som mal city ako tak v klude darilo sa mi lasku drzat ako-tak pod pokrievkou, ale potom ked nastal zlom v podobe toho ze bola den nezvestna tak to bolo fakt desive ako som na otm bol zle....nedus to v sebe..je vzdy lepsie prejavovat city :!:
Zamknuté