Malo by sa to tu už locknúť
Poviem ti jedno midnajt, chyba bola aj na tvojej aj na lúštinej strane, ona, že nemala ešte doriešený vzťah s tým druhým a začala chodiť s tebou, a ty, že si vedel, že má za sebou taký vzťah, no a nechal si si poblúzniť hlavu, ja viem, citom naozaj nerozkážeš, ale ver mi, si mladý, duša mladého človeka veľmi rýchlo vzplanie po láske, ale takisto dokáže aj zhasnúť.
Ja som to tiež zažil párkrát, je to normálne. Viem, tiež som sa umáral a trápil, a nechcel som sa toho vzdať. Ale presne si pamätám, že o to, to bolo horšie.
Tiež si pamätám, že keď to bolo vyriešené, tak sa mi z časti uľavilo.
Ale potom mi trvalo istú dobu kým som sa z toho dostal. Napr. prišli letné prázdniny a už som bol z toho von. Vrátil som sa do školy a zase sa to ozývalo, dokopy to trvalo asi pol roka kým som to konečne definitívne pustil z hlavy.
No dnes som starší a skúsenejší, vďaka tomu, čo som tu opísal, a aj to všetko mi pomohlo potom vyspieť, pár vecí si uvedomiť a brať to celé úplne inak.
V 16-tich som bol presne taký istý. No možno som nebol až taký zúfalý, aspoň som to nedával tak najavo a snažil som sa to vyriešiť vo svojom vnútri. A hlavne si priznať, to čo mi hovoria kamaráti, že som si ju zidealizoval, a, že som sa rýchlo zaľúbil, pretože som bol dobrý chlapec atď. Aj to mi pomohlo.