Sklamanie Lasky...alebo (Ziadny happy end) ;(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

ETieNne napísal:.. poznam vela ludi, ktori prestali fajcit...
chcu si uzivat...

Valkir to vystihol, ten co fajci, ta ma na uzivanie,
//takym ako on je dobre len v ich vlastnej partii, navyse sa vobec nechcu menit... :roll:
myslel si fajcenie coho? ganga? hmm nepovedal by som ze to je tak... ok vela ludi kali lenze dnesna spolocnost to bere ako nieco zle lebo sa to spaja so zlymi ludmi takz. grazlami. Vobec ludia o tom nic nevedia. Poznam vela ludi co fajcia a radim sa k nim aj ja a viem zeby vzivote si nenaviazali na seba babu aby si uzili to sa mylis. :smt018 Proste ak je clovek charakter uprimny milovnik atd. tak by vzivote nepodj*bal babu s nikym osobne by som toho nebol schopny a viem ze ani oni. Zalezi na cloveku aky je a ako bol vychovany kde vyrastal s akymi ludmi a je jedno ci fajci travu alebo nie.

V tom si mal z casti pravdu a z casti si sa mylil.

sry za offtopic ale nadalo mi to :!:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:problem nasvata ked jedna strana nechce priatelstvo,,a nevie prestat milovat,,,nevie sa stat iba priatelom,,,vtedy to nieje az take "perfektne" :cry:
no.... Skús to... podľa mňa je dobrý priateľ viac (aspoň zatiaľ pre mňa) ako ženská, ech ju akokoľvek ľúbim.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ok.. nepochopili sme sa...

hovoril som o fajceni cigariet... neuznavam ani cigarety ani ganju, a ganju uz vobec nie... to si u mna nikto neospravedlni... mam vela kamaratov, ktori su uz uplne prepnuti.. :roll:

Ta veta o tom, ze poznam vela ludi, ktori prestali fajcit, znamenala to, ze poznam vela takych, ktori to robili kvoli sebe a prestali. A poznam vela takych, ktori s niecim prestali kvoli tomu druhemu a prestali. Proste sa dokazali zmenit. Jednak si sami uvedomovali ze je to blbost, ale spravili to aj kvoli tomu druhemu.

Moja priatelka prestala fajcit, ked sme spolu zacala chodit, fajcila 7 rokov, ale nie velmi... nebola klasicky fajciar, ale proste neprestavalo sa jej lahko, castokrat mala chut.. ci uz ked bola pohoda, alebo ked bol stres...

proste vseobecne, ked nieco clovek chce, tak to dokaze. Ja chapem, ked niekto chce od toho druheho aby s niecim prestal, napr. s hulenim, alkoholom alebo fajcenim...

ja si obcas vypijem, ale poznam viacero alkoholickych rodin,kde to nedopadlo dobre.. takze to chapem.

No ale k veci, ja som priatelku do nicoho nenutil, len som jej povedal, ze ma to velmi trapi a boli, ale ze chcem aby to v prvom rade vychadzalo z nej.

Tym som chcel povedat, ze on kvoli nej nedokaze nic spravit.

A nespajal som uzivanie s cigaretami ani ganjou, ze ten kto fajci, tak si chce len uzivat, to je blbost... to je len nahoda ze to islo za sebou, myslel som to tak, ze aj tymto dokazuje co mu je prednejsie...

a z toho ako mi ho opisovala cez SS je moj nazor taky, ze si chce uzivat.

a to co som sa vyjadril, ze ten co fajci ta ma na uzivanie, to som myslel tak,ze som ich chcel oddelit, midnight a "ten co fajci" lol :) lebo nema meno :wink:

nie som zase taki blby, aby som tvrdil ze kazdy kto huli alebo fajci, musi byt zly clovek :arrow:

proste poznal som vela takych vztahov, kde bol prave takyto problem, a uznavam, niekedy to prehanali baby, ale niekedy som im dal vyslovene za pravdu, ze sa chlapci spravali vyslovene tak, ze som si povedal, kamosko, tak tuto babu si ty nezasluzis.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

,,a potom do toho prisla ze sa chce vratit ze jej chybam a ze ma lubi,,
Ale nie každý má takúto šancu. Mne nedala ani možnosť návratu. Mne kebyže zavolá že sa chce vrátiť tak budem pripravený na jem prijatie. Vyhradil som nato aj isté finančné prostriedky. Nech je ten návrat vítaný dobrým výletom, drahou reštauráciou alebo niečo také. Sme na jednej lodi kámo.

Ona povedala že jej nový chalan je úspešný a má vysokú. Tak musím konkurovať. Budem si šetriť a vlete idem externe študovať. športujem takže postava by mala byť. Proste najprv sa treba hupnúť do prvej ligy a potom čakať naňu a byť pripravený. Lebo druhá cesta je dať sa na drogy a stať sa troskou ale vtedy keď zavolá že ma nechal chalan prídi si premňa tak to bude trocha nevhod. Takže volím číslo jedna.

Neostáva mi iné len čakať. Ale povedala mi že mňa by už nikdy nechcela, že by už ešteraz somnou do vzťahu nešla. Keď ju aj tento pán dokonalý sklame bude si hladať iného ale ja to nebudem!
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Mayday - sorry, ale keby mna nejaka stetka takymto sposobom poslala do prdele, tak to by bolo posledne, ze by som si zacal setrit a pracovat na "vstupe do prvej ligy". Sorry za tu stetku, ale myslim, ze ten termin je opodstatneny. Btw, co je to prva liga? Dnes vysku dokonci barskdo, dobra robota sa dostava vacsinou po znamostiach, resp u ocinka vo firme, velmi malo ludi je schopnych sa vypracovat z 0 na vyznamne posty. Prestan sa lutovat, otvor oci - na svete je x-milion zien, koli ktorym nemusis "vstupovat do prvej ligy".
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

MayDaySK napísal: Ale nie každý má takúto šancu. Mne nedala ani možnosť návratu. Mne kebyže zavolá že sa chce vrátiť tak budem pripravený na jem prijatie. Vyhradil som nato aj isté finančné prostriedky. Nech je ten návrat vítaný dobrým výletom, drahou reštauráciou alebo niečo také. Sme na jednej lodi kámo.

Ona povedala že jej nový chalan je úspešný a má vysokú. Tak musím konkurovať. Budem si šetriť a vlete idem externe študovať. športujem takže postava by mala byť. Proste najprv sa treba hupnúť do prvej ligy a potom čakať naňu a byť pripravený. Lebo druhá cesta je dať sa na drogy a stať sa troskou ale vtedy keď zavolá že ma nechal chalan prídi si premňa tak to bude trocha nevhod. Takže volím číslo jedna.

Neostáva mi iné len čakať. Ale povedala mi že mňa by už nikdy nechcela, že by už ešteraz somnou do vzťahu nešla. Keď ju aj tento pán dokonalý sklame bude si hladať iného ale ja to nebudem!
Všetko čo robíš,chceš spraviť, rob pre seba a nie pre niekoho! A podla popisu...tá holka vôbec za to nestojí a zrejme jej nebudeš nikdy dobrý. teda vlastne ona neni hodná teba...!!!
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

jin napísal:midnight man: Viem ako sa citis ale s tym rozdielom ze ja som uz v tomto stave uz rok a pol. Uz velakrat som si myslel ze je konecne po "tom", ale po kratkom case som zistil ze jedno dievca lubim strasne intenzivne, z celeho srdca a uprimne. Bohuzial sa mi s nou nepodarilo chodit. Ver mi dal by som cokolvek za to aby som s nou mohol stravit tri nadherne tyzdne, nehladiac na to aka bolest by potom prisla...len byt s nou. Moju lasku k nej si casto personifikujem /teraz sa nesmejte :P / ako medveda. Schytal uz vela vela brokov a ran, ale vzdy sa po istom case z toho vylize a je este silnejsi. A nici ma to stale nadalej. Uz som sa o tom s nou aj rozpraval ale ak opovedala uz sa aj snazila ale nevie sa na mna citovo naviazat...co uz...nestastne som sa zamiloval a konec nastane asi az tipujem po roku co ju po odchode zo skoly neuvidim. Ale teraz ked ju kazdodenne vidim tak od nej iba s tazkostami odtrhnem zrak a vzdy ked sa jej divam do oci mam pocit ze na svete je este dobro...
uz vela krat ma zranila svojimi vycinmi /o ktorych je tu mimochodom tema - akeho potrebuje/ a velakrat som si uz sugeroval aj nahlas, no nikdy nie pred nou, tvrdil ze ju uz nelubim...BULLSHIT!!
Milujem ju stále, silne, šialene, posadnuto....myslim ze budem :cry: teraz...

//Edit: moj problem sa nesnazte riesit...nejde to :cry:
ja som mal taky isty problém trvalo mi to skoro rok kým som sa z toho ako tak dostal dostal ..už je odvtedy skoro 3 roky, mám priatelku, ale hockedy si nanu spomeniem..... a ked ju stretnem tak mám taký zvlášny pocit.....
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

killa_bee napísal:Mayday - sorry, ale keby mna nejaka stetka takymto sposobom poslala do prdele, tak to by bolo posledne, ze by som si zacal setrit a pracovat na "vstupe do prvej ligy". Sorry za tu stetku, ale myslim, ze ten termin je opodstatneny. Btw, co je to prva liga? Dnes vysku dokonci barskdo, dobra robota sa dostava vacsinou po znamostiach, resp u ocinka vo firme, velmi malo ludi je schopnych sa vypracovat z 0 na vyznamne posty. Prestan sa lutovat, otvor oci - na svete je x-milion zien, koli ktorym nemusis "vstupovat do prvej ligy".
Uplne suhlasim

MayDaySK: Akoze podla mna je dobre to ze by ju bral spat ale ked sa jej paci chlapec preto lebo je uspesny a ma vysku tak nemyslis ze viac ako na lasku mysli na peniaze? A este by som videl tretie riesenie nechat to dievca tak a pokusit sa o nejake ine ktore by sa mi pacilo.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

:cry: TAk a je to tu,,je piatok skoro 5 hodin,,,tohto dna som sa bal posledne 2 tyzdne :-( ....a dufaml som ze tento den mozno nikdy nepride,,,. Moja laska ma ist dneska vonka :cry: a ma sa stretnut so spominanym chalanom,a asi viete co sa ma stat,,,, neveril som ze tento den pride,,,nechcel som verit ze sa tohto dozijem,,,,ale je to tu,,a ja som zvedavy co idem robit,,uz neviem nic nemam sajnu co robit,,,je mi totalne nanic,,boli ma brucho nemam naladu,,,nechcem ist von,,nechcem nic, :cry: :cry: len cakam cakam cakam co sa idem zajtra zajtra dozvediet,, a potom co dalej,,, :?: :?: :?: Neviem,,neviem co budem dalej ak to skonci takto,, v porvom prispevku som nezidadal o radu ale len o nazor,,ale ako vidim asi vas predsa len popytam o radu.lebo neviem ako dalej,,, stratil som vsetko, "zhory vsetko co mam ak odides" a ak odide,,,mne uz nic neostalo :cry: :cry:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ja neviem, niekto ti tú babu zastrelil že z toho robíš takú drámu? zober si to z jej strany, rozišla sa z niekým koho možno neľúbila... ako by bolo tebe kebyže zistíš že s priateľkou to neklape, tozídeš sa s ňou a ona bude za tebou chodiť, o niečo prosiť a keď ťa uvidí s novou babou sa rozklepe... je to ťažké ja viem ale zmieriť sa s tým musíš
TucciSlon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TucciSlon »

Lúšťa napísal:po precitani tohto vsetkeho som mala oci plne slz...pretoze v tomto pribehu som odhrala jednu z hlavnych postav a zranila som uzasneho cloveka,sak ste si precitali ako velmi mu ublizujem, viem ze sa to neda nejako odpustit ani nic,ale tak aspon ked som s nim mu chcem dokazat ze nikdy nezabudnem na nas a na to co sme prezili velmi nam bolo krasne penadherne... nikdy na to nezabudnem lebo nechcem .. boli to najkrajsie 3 tyzdne ake som prezila s midnajtom ... aj ked toto vsetko teraz mu sposobujem mi je nanic nechcela som mu tak ublizit nechcela.. PREPAC.. viem ze to nikdy nebude stacit ale ja ta mam strasne rada a aj ked som ti tak ublizila si to najuprimnejsie clovieca ktore som spoznala ..si uzasny vazne.. a teraz aby som aj k teme napisal aby som nenahnevala admina... ja som tiez prezila strasne vela sklamani v laske hlavne v tom dvojrocnom vztahu ktory nam uz midnight nacrtol.. moj chalan ma sklamal uz sklamal par krat.. na tej chate bol s dvoma babami a tam sa s nimi bozkaval ale tak ja neverim tomu ze alkohol je vyhovorka co nechcem nespravim... a potom ma sklamal s cigaretami viete ked vam niekto klame do oci ze nefajci a vy proste viete poculi ste ho o tom rozpravat a videli steho a on este klame.. myslela som ze pocas toho tyzdna umrem ..hovoril mi kazdy ..ze neboj kazdnym dnom to bude lepsie no mne kazdnym dnom bolo horsie..pomahali mi najlepsie dve kamosky a midnight clovek ktory ma lubis trasne moc..a aby som nezabudla este aj par dolezitych ludi co ich tiez lubinkam ako aj tychto troch mi pomahali... kazdy si myslim ze vo vztahu prezije sklamanie ale niekedy to boli strasne moc niekdy sa s tym zmierime ryzhlo..a niekto nad tym len mavne rukou.. fnuk..je to vsetko tazke.. Akomi dneska midnight povedal : kto nevedell plakat Laska ho nauci...a to je pravda nauci....Ale mam tu este jedno motto ktorym som sa riadila a dala svojmu chalanovi poslednu sancu ... tu to motto mame: lepšie je odpustit a zabudnut ako hnevat sa a pamätat si.... :cry: :cry:
to co tu pises je super, ale presne to mi spravila holka asi pred 6 rokmi a lutovala a lutovala, ale tomu cloveku koho nechas, teda zradis tak mu to je uprdele ze tebe je luto ked davas sancu niekomu kto ta ranil ovela viac..
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

chalan zober sa preboha, nemozes tu takto nariekat, za par rokov sa nad tymto budes smiat, life mas este pred sebou :wink:
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Midnight: respect... Citim s tebou, stalo sa mi to iste a nie je dobre dufat... nadej je k**va, iba ta potrapi... Budhove ucenie hovori, ze tuzby sposobuju ludim utrpenie a preto je lepsie po nicom netuzit... a ked nieco dostanes, tak nedakuj, ved si to nechcel... A to plati aj pre teba... Nedufaj, ze sa este date dokopy... pokus sa zabudnut... ale ked budes mat prilezitost, tak sa jej chop... tak som to spravil ja... a som v pohodicke, aj ked moja prilezitost neprisla... a este jedna vec... dofetovat sa nie je riesenie, len docasne uvolnenie... z vlastnej skusenosti...
midnight_man
Guru
Guru

all

nico :) napísal:Midnight: respect... Citim s tebou, stalo sa mi to iste a nie je dobre dufat... nadej je k**va, iba ta potrapi... Budhove ucenie hovori, ze tuzby sposobuju ludim utrpenie a preto je lepsie po nicom netuzit... a ked nieco dostanes, tak nedakuj, ved si to nechcel... A to plati aj pre teba... Nedufaj, ze sa este date dokopy... pokus sa zabudnut... ale ked budes mat prilezitost, tak sa jej chop... tak som to spravil ja... a som v pohodicke, aj ked moja prilezitost neprisla... a este jedna vec... dofetovat sa nie je riesenie, len docasne uvolnenie... z vlastnej skusenosti...
:( ano sa to pekne vravi---ked to mas za sebou,,,zavidim ti ze si to dokazal.. Lebo ja momentalne to neviem :-( uvidim co sa dozviem zajtra,,,mozno napozajtra,,a tak,,ale myslim ze su spolu,ze sa asi stalo co som predpokladal a nechcel si to pripustit,,ale musim to pocut od nej,, ja viem mal by som sa na to vykaslat a zabudnut na to a zavat odznova,ale to bolo pre mna take silne strasne ze to jednoducho nejde,,nejde a nejde,,mozno to chce cas...uvidime najblizich par dni :cry: a to s tym hulenim,,v pohode ja nefajcim a nepijem,,a to som si slubil a dodrzim to!!!!
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Ok, zasadovi ludia su fajn... Pocuj este jedna vec... Ked sa ti chce plakat, tak plac, na tom nie je nic zle a naozaj to pomaha... Ja som si pustal Somewhere over the rainbow a plakal kym mi nebolo lepsie... a myslim, ze to nie je hanba...
midnight_man
Guru
Guru

all

nico :) napísal:Ok, zasadovi ludia su fajn... Pocuj este jedna vec... Ked sa ti chce plakat, tak plac, na tom nie je nic zle a naozaj to pomaha... Ja som si pustal Somewhere over the rainbow a plakal kym mi nebolo lepsie... a myslim, ze to nie je hanba...
jo jo pekne to je,,,ja mam takych songov strasne moc, :cry: plac pomaha za to sa netreba hanbit,,,pomaha to!... posledne 3 mesiaco som sa naplakal tolko co za cely zivot nie,, Mna laska naucila milovat;verit;plakat,,,zistil som ze zivot ma aj ine stranky ako len robota,,skola,a zas len praca a praca,,... tak ja idem poplakavat do postele bru noc :cry:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:jo jo pekne to je,,,ja mam takych songov strasne moc, :cry: plac pomaha za to sa netreba hanbit,,,pomaha to!... posledne 3 mesiaco som sa naplakal tolko co za cely zivot nie,, Mna laska naucila milovat;verit;plakat,,,zistil som ze zivot ma aj ine stranky ako len robota,,skola,a zas len praca a praca,,... tak ja idem poplakavat do postele bru noc :cry:
pokial chces kvalitnu hudbu tohto carakteru, tak ti odporucim tvorbu umelca Nick Cave. Pri tom si vzdy fajne poplacem a vyventilujem smutok, bolest hnev.....laska ta nauci este mnohemu. No je dobre ze si na to prisiel sam. Mnohym ludom to dojdeprilis neskoro. Patris k tym osvietenym :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ETieNne napísal:Lusta nemam proti tebe nic, kecali sme spolu o tomto cez SS, ale uz mi neda nevyjadrit konecny postoj po precitani toho vsetkeho..

To je presne modelovy pripad, baba chce super chalana, chodi s grazlom, ktory ju podvadza, alebo klame, bud huli, alebo chlasce, alebo fajci.. alebo nieco ine.. ona mu dava sto sanci, lebo bud to bol jej prvy, alebo bud to bol dlhy vztah...

ver mi takych ako on som videl milion co sa nikdy nezmenili... co ani nevedeli co je laska...

baby chcu vzdy super chalanov, ale ked taky pride, co ju neklame, chce jej dat vsetko, stara sa o nu, lubi ju, je tu pre nu, je jej oporou, je to vsetko krasne, ale nie, ona si vyberie grazla, lebo lubi grazla, ale preco?
(sorry za vyraz grazel, je to len obrazne)

Preco davas tolko sanci takemu cloveku? co je na nom take uzasne?? cim Ti tak velmi dokazuje svoj zaujem a lasku?
Preco ti stale zalezi na cloveku, ktory ti uz tolko krat klamal do oci, ktori sa oblizoval s inymi babami, ktory na teba zabudne,ked si vypije,alebo sa opije.

Neviem ci je to tym, ze ked clovek dostane to chce velmi lahko a rychlo tak si to menej vazi, alebo ked sa mu stane nieco prilis dobre, tak tomu ani nechce verit, a boji sa toho...

Hlavne uz nehovor o dlzke vztahu, prave to je to, co by malo byt proti nemu... keby to bol mesacny vztah a on by ti ublizil, bolo by to ine, to midnight s tebou bol iba 3 tyzdne, ale mozno dokazal ovela viac.

Nevidim do tohto trojuholnika tak ako vy, ale toto je moj nazor...
Midnight spravil chybu ze ta potom odmietal, ale kebyze chces, uz si davno pri nom...

Zase keby som bol napr. teraz v midnightovej situacii, tak uz by som to nechal tak... sklamal by som sa, ze si isla naspat k byvalemu, a aj keby som mozno este k tebe nieco citil, uz by som ti sancu nedal, preto ho aj chapem, ze sa nechcel dat zlomit...

//som nespal dnes, takze myslienky sa formuluju tazko :?
Ja viem pisali sme si o tom vsetkom..z toho vsetkeho si si utvoril svoj nazor,vies myslis si ze mi je super ze som midnajtovi ublizila? nie nieje ale tak mam mu davat teraz sancu ktoru proste nemam odkial nabrat... mam ho rada velmi ale ked som sa chcela ja vratit on odmietal teraz sa chce on vratit bohuzial ja odmietam... je mi s nim uzasne nevravim,som rada ze som s nim a tak,ale neciitim k nemu lasku... a kazdy nechapete baby ako som " ja " ale tak RADSEJ ODMIETNUT ako DAROVAT A JEDEN Z NICH MA BYT NESTASTNY ALEBO BUDE POMALY UMIERAT.... si myslis ze mne sa tu vase texty tak super citaju ci co.. nieje tak.. kazdy je ini tak tu prosim vas neodsudzujte mna a ci ostatnych ludi... co dokazes tym ze budes nenavidiet toho koho strasne milujes? nic s tym nedokazes... Ale aj tak dik za tvoj nazor tvoje myslienky a pocity... ja ti ho neberem proste si to tak myslis tak si to tam napisal..ok..dik aj za tvoj text :cry: :cry:
MicHo napísal:niekto tu spominal "modelovy" typ a presne take je to dievca :roll: , poznam take a poviem ti ze take dievca nestoji za to :smt018 , inac Lusta no offence ale uvedom sa co chces :smt097 , nemam rad take dievcata nic proti tebe Lusta ale nechapem take dievca co moze toto robit :hmm:
nevies co robim ,vies kazdy tu sudite z prveho dojmu ktory na vas posobi z tohto citania ale to chapem ze mate takyto nazor na vsetko..o tom kto stoji za to alebo nestoji za mozes povedat len vtedy ked tu vec pocujes do podrobna ked zistis aky su vsetci ostatni co su tu zapleteny..az potom sud... ale sak to je jedno.,, aj tak dik :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

po predepkovanom mesiaci viem ze nieje nic horsie ako sa drzat v depke... (co je horsie ze ta moja bola ze Vianoce)... "ked si dole nevzdavaj sa, podme, daj sa do kopy!" :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

valkir napísal:Pčuj Lúšťa, nehnevaj sa, ale správaš sa ako sprostá petnástka. :smt048 :smt048 :smt048
Behať vkuse za nejakým chuchulíkom, čo ťa má na pobavenie a rozprávať ako ho nenormálne ľúbiš . ????? !!!! Blbosť, podľa mňa si práve vo veku, kedy jednoducho nevieš ľúbiť a ani nevieš čo to znamená. Odbíjaj ho odbíjaj, kašli na neho, šak jemu iba na tebe záleží a ľúbi ťa a dal by ti všetko. Ale to nevadí, behaj si radšej za tym týpkom a ver tomu - akonáhle bude mať na pobavenie nejakú inú - odkopne ťa ako psa, no a ak sa midnajtovi za ten čas podarí na teba zabudnúť, no moja to sa potom naplačeš, ale už bude neskoro. - no nič ty vieš najlepšie čo robiť veď máš predsa 15 a to je najmúdrejšia hlava vtedy, hlavne u ženskej. :smt104 :aasmile2: ach Boooože.

P.S. - Bez urážky to je len môj názor. a samozrejme , že ho neber vážne, veď máš 15. :( :?
juuuj ked tu uz niekto zacne s vekom tak to stoji teda zato... pozeraj sa na vec bezohladu na vek... polovica starsich ludi je sprostejsia alebo uplne naivnejsia ako terajsie "patnastky " ako si ty napisal... nejdem sa tu nejak obhajovat..ale nenecham sa tu tebou urazat... nepoznas ani jedneho ani midnajta ani toho "typka" tak prosim nevrav... ano midnajt je super osoba ano ale o tom druhom tiez nemozes povedat ze je hajzel alebo ako tu niekto spominal GRAZEL... vobec by som ho sem nezaradovala ..lebo co mam kamosov su seci super..mozno ini ako sme my vsetci..ale vy odsudzujete vsetkych podla prveho dojmu..ten "typek" je v pohode chalan spravil chyby ano nevravim ze nie ublizil mi... ale ludia Boh sa pozeral na to ze ty ho zabili a ty ho milovali? nie nepozeral..ODPUSTIL VSETKYM AJ KED TRPEL VELMI... viete seci starsi si myslite ze nejaky mladsi su hlupejsi alebo naivnejsi..nieje tak mozno ste to prave vy kto nechape zivot.. vy si myslite ze zivot je len o uzivani a neviem co..ze sa zabudne najde sa nova laska a ked tak potom nova..NIE NIE... :!: nieje tak... nesudte ludi podla veku... a ak sudite pozrite sa na seba co vlastne robite sami... ale tiez dik
Zamknuté