Ok.. nepochopili sme sa...
hovoril som o fajceni cigariet... neuznavam ani cigarety ani ganju, a ganju uz vobec nie... to si u mna nikto neospravedlni... mam vela kamaratov, ktori su uz uplne prepnuti..
Ta veta o tom, ze poznam vela ludi, ktori prestali fajcit, znamenala to, ze poznam vela takych, ktori to robili kvoli sebe a prestali. A poznam vela takych, ktori s niecim prestali kvoli tomu druhemu a prestali. Proste sa dokazali zmenit. Jednak si sami uvedomovali ze je to blbost, ale spravili to aj kvoli tomu druhemu.
Moja priatelka prestala fajcit, ked sme spolu zacala chodit, fajcila 7 rokov, ale nie velmi... nebola klasicky fajciar, ale proste neprestavalo sa jej lahko, castokrat mala chut.. ci uz ked bola pohoda, alebo ked bol stres...
proste vseobecne, ked nieco clovek chce, tak to dokaze. Ja chapem, ked niekto chce od toho druheho aby s niecim prestal, napr. s hulenim, alkoholom alebo fajcenim...
ja si obcas vypijem, ale poznam viacero alkoholickych rodin,kde to nedopadlo dobre.. takze to chapem.
No ale k veci, ja som priatelku do nicoho nenutil, len som jej povedal, ze ma to velmi trapi a boli, ale ze chcem aby to v prvom rade vychadzalo z nej.
Tym som chcel povedat, ze on kvoli nej nedokaze nic spravit.
A nespajal som uzivanie s cigaretami ani ganjou, ze ten kto fajci, tak si chce len uzivat, to je blbost... to je len nahoda ze to islo za sebou, myslel som to tak, ze aj tymto dokazuje co mu je prednejsie...
a z toho ako mi ho opisovala cez SS je moj nazor taky, ze si chce uzivat.
a to co som sa vyjadril, ze ten co fajci ta ma na uzivanie, to som myslel tak,ze som ich chcel oddelit, midnight a "ten co fajci" lol

lebo nema meno
nie som zase taki blby, aby som tvrdil ze kazdy kto huli alebo fajci, musi byt zly clovek
proste poznal som vela takych vztahov, kde bol prave takyto problem, a uznavam, niekedy to prehanali baby, ale niekedy som im dal vyslovene za pravdu, ze sa chlapci spravali vyslovene tak, ze som si povedal, kamosko, tak tuto babu si ty nezasluzis.