pinacolada napísal:no podla tvojich slov si v tomto odbore boss ty.vsetok respekt
myslim ze 86,32 percenta bezdomovcov si za to mozu sami.ked je bezdakov 20000 tak aj tych 3000 pripadov co si sami za to nemozu po kkt.zalezi na ulhe pohladu.
ad 2.aj ked ich po rozvode vyhodil partner z domu.na jaku pi*u zacali pit a fetovat?tymto sposobom sa z toho myslis dostanu?mozno za to ze sa stali bezdomovci sami nemozu ale mozu zato ze sa s tej spiny ani nesnazia dostat s5 hore.vzdali svoj boj
nesúhlasím a nerozumiem , prečo zákonite každý bezďák musí podľa Teba fetovať a piť
Nikdy som ani ja ani Ty nebol takej situácii keď by si bol nútený žrať z odpadkov a pod. tak mi nehovor , že by sa postavil na nohy a bojovne začal niečo so sebou robiť ...
myslim ze 86,32 percenta bezdomovcov si za to mozu sami
no ja nemyslím
jogin napísal:lenivy ktori sa len valaju po uliciach ako by mohli sa uchytit v nejakej robote
bazmek ja som mladý vzdelaný a celkom ťažko som si našiel job ... ja neviem rozmýšľaš ? BEZDOMOVEC , to neni doma sa umyť , najesť a oddýchnuť , navonať
Explo!D napísal:no hej, take pripady je mi aj trocha luto, ale vacsina bezdomvcou sa podla mna dostala na ulicu pave kvoli tomu alkoholu, clovek zacne chlastat, zanedbavat pracu, manzelku, ked ma deti tak aj tie, manzelka vezme deti, a je, no a kedze nema doticneho kto v zivote podporit, je na dne, tito ludia nemaju ani tu volu ist na protialkohilocke a stavaju sa z nich bezdaci.

videl som ešte ako pracant na UPSVaR dosť mnoho prípadov a tie ktoré opisuješ samozejme, že sú ,
ale čo som ja videl tak 95% všetkých prípadov je - chyba nieje u človeka