Bezdomovci - co si o nich myslite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

schw33k napísal:omg , je vidieť , že ste v tom odborníci na slovo vzatý , nevravím,, že niesú aj takí , kerích opisujete vy , ale je ich mnoho , ktorí nemôžu za vlastné nešťastie ako napr. rozvod a vyhnanie na ulicu , vyhnanie na ulicu matky vlastnými deťmi
je ich proste po kkt prípadov , a všetci nevedia hrať na hudobné nástroje :P
no podla tvojich slov si v tomto odbore boss ty.vsetok respekt :wink:
myslim ze 86,32 percenta bezdomovcov si za to mozu sami.ked je bezdakov 20000 tak aj tych 3000 pripadov co si sami za to nemozu po kkt.zalezi na ulhe pohladu.
ad 2.aj ked ich po rozvode vyhodil partner z domu.na jaku pi*u zacali pit a fetovat?tymto sposobom sa z toho myslis dostanu?mozno za to ze sa stali bezdomovci sami nemozu ale mozu zato ze sa s tej spiny ani nesnazia dostat s5 hore.vzdali svoj boj
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

pinacolada napísal:no podla tvojich slov si v tomto odbore boss ty.vsetok respekt :wink:
myslim ze 86,32 percenta bezdomovcov si za to mozu sami.ked je bezdakov 20000 tak aj tych 3000 pripadov co si sami za to nemozu po kkt.zalezi na ulhe pohladu.
ad 2.aj ked ich po rozvode vyhodil partner z domu.na jaku pi*u zacali pit a fetovat?tymto sposobom sa z toho myslis dostanu?mozno za to ze sa stali bezdomovci sami nemozu ale mozu zato ze sa s tej spiny ani nesnazia dostat s5 hore.vzdali svoj boj
Ale to sa hovori lahko!!! :roll: skus bojovat ked ti zivot hadze polena pod nohy!!!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Godfather napísal:Ale to sa hovori lahko!!! :roll: skus bojovat ked ti zivot hadze polena pod nohy!!!
ved jasne.vzdy je lahsie sa vzdat a povedat si "zivot ma osral" a prepadnut.
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:ved jasne.vzdy je lahsie sa vzdat a povedat si "zivot ma osral" a prepadnut.
No to az tak som to zase nemyslel... len chcem povedat ze zacat odzonva je urcite tazke! Ale urcite sa netreba VZDAVAT! Ale este raz nam sa to pise lahko, ale urcite to je tazke!
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

ja si myslim, ze bezdomovci su beznadejne typy na ulici..., to je ich svet... stratil vsetko, tak padli nakolena a zebraju o penaze...
niektori sa fakt chcu najest, ale niektori... fuuj, humus..., povedia ze chu na rozok, a idu kupovat do tesca cuco..., vidno ze su beznadejni, a ze sa vobec nesnazia, staci spravit jeden spravny krok.. a potom ich casom bude aj viac :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

rozdeluju sa na dve polovice a to jedna : ty ktory si za to mozu sami
a druha : ty ktory si za to sami nemozu ......
takze moj nazor je len k tej prvej polovici !! tak im treba ! :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U nas pri skole mame takeho bezdaka, on je celkom v pohode.. On sa rozviedol so zenou a odisiel. Ma 4 deti a ked odisiel, tak im vsetko nechal, lebo ich mal rad. Hovoril, ze sa snazil zit slusne nejaky cas sa mu darilo, ale ze potom to vzdal. Teraz by sa do normalneho zivota vratit nechcel. On si je vedomy, ze je zobrak a chce nim byt. Spoluziak mu napr. minule dal sacok s buchtami, co nezjedol, on sa potesil, dal si, uplne je vpoho..

Takto zmysla ale vacsina "sociek". Nechcu sa vratit do normalneho zivota. Nic nerobenie im vyhovuje, sami sebe vsugerovali, ze im je dobre a zapijaju to alkoholom. V zime na "zahriatie" v lete zo zialu. Vzdy sa najde dovod chastat. Potom tak aj skoncia. Bud zamrznu alebo sa prepiju na druhy svet..

Je neprijemne sana to pozerat, ale ked im davate peniaze, pomahate im vlastne na ten "druhy svet". Ako sa na to pozrete, tak to budete vidiet. Niekto si to mozno obhaji, ze aspon bude menej trpet, druhy si pomysli, ze predsa nieco jest musi. Je to len na nas a na nasom svedomi. Bezdomovcov len tak lahko nezmenime.
jogin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jogin »

podla mna vacsina bezdosov si za to mozu sami a malo je tych ktori napr... boli vyhodeny z domu alebo stratili robotu :wink: ta vacsina sa dala na cestu tymi zlimy chodnickami chlast, drogy a ine sracky ale najdu sa medzi nimi aj lenivy ktori sa len valaju po uliciach ako by mohli sa uchytit v nejakej robote
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

schw33k napísal:omg , je vidieť , že ste v tom odborníci na slovo vzatý , nevravím,, že niesú aj takí , kerích opisujete vy , ale je ich mnoho , ktorí nemôžu za vlastné nešťastie ako napr. rozvod a vyhnanie na ulicu , vyhnanie na ulicu matky vlastnými deťmi
je ich proste po kkt prípadov , a všetci nevedia hrať na hudobné nástroje :P
no hej, take pripady je mi aj trocha luto, ale vacsina bezdomvcou sa podla mna dostala na ulicu pave kvoli tomu alkoholu, clovek zacne chlastat, zanedbavat pracu, manzelku, ked ma deti tak aj tie, manzelka vezme deti, a je, no a kedze nema doticneho kto v zivote podporit, je na dne, tito ludia nemaju ani tu volu ist na protialkohilocke a stavaju sa z nich bezdaci. :?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pinacolada napísal:no podla tvojich slov si v tomto odbore boss ty.vsetok respekt :wink:
nesúhlasím a nerozumiem , prečo zákonite každý bezďák musí podľa Teba fetovať a piť
Nikdy som ani ja ani Ty nebol takej situácii keď by si bol nútený žrať z odpadkov a pod. tak mi nehovor , že by sa postavil na nohy a bojovne začal niečo so sebou robiť ...
myslim ze 86,32 percenta bezdomovcov si za to mozu sami
no ja nemyslím
jogin napísal:lenivy ktori sa len valaju po uliciach ako by mohli sa uchytit v nejakej robote
bazmek ja som mladý vzdelaný a celkom ťažko som si našiel job ... ja neviem rozmýšľaš ? BEZDOMOVEC , to neni doma sa umyť , najesť a oddýchnuť , navonať
Explo!D napísal:no hej, take pripady je mi aj trocha luto, ale vacsina bezdomvcou sa podla mna dostala na ulicu pave kvoli tomu alkoholu, clovek zacne chlastat, zanedbavat pracu, manzelku, ked ma deti tak aj tie, manzelka vezme deti, a je, no a kedze nema doticneho kto v zivote podporit, je na dne, tito ludia nemaju ani tu volu ist na protialkohilocke a stavaju sa z nich bezdaci. :?
videl som ešte ako pracant na UPSVaR dosť mnoho prípadov a tie ktoré opisuješ samozejme, že sú , ale čo som ja videl tak 95% všetkých prípadov je - chyba nieje u človeka
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

schw33k napísal:videl som ešte ako pracant na UPSVaR dosť mnoho prípadov a tie ktoré opisuješ samozejme, že sú , ale čo som ja videl tak 95% všetkých prípadov je - chyba nieje u človeka
raz vyhras, raz prehras, oni prehrali :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

[quote="schw33k"][/quote]a ty mi nevrav ze by som sa bojovne nepostavil na nohy ked ma nepoznas.urcite by som sa pokusal a neprepadol by som alkholu a toulenu tak lahko
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nechcem Ťa odcudzovať keď Ťa nepoznám, ale bol si už v tej situácii ?
vravím, to nieje doma sedieť pri compe , mamka zavolá na večeru , ísť sa napapkať , ísť sa von zhúliť s kamarátmi , ožrať sa , vyspinkať v teplej postielke ...

prosím ťa ... toto tvrdiť proste nemôžeš
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:prosím ťa ... toto tvrdiť proste nemôžeš
ale mozem tvrdit ze by som sa o to prinajmensom pokusil.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pinacolada napísal:ale mozem tvrdit ze by som sa o to prinajmensom pokusil.
predstav si situaciu, ze nemas vobec nic, absolutne nic, nemas si co obliect, nemas co do huby, nemas kde spat, si odpad a ludia ta beru ako odpad, ak mozu, tak sa ti vyhybaju na kazdom kroku. Prve co zacnes je utapat svoj svoj hnev a trapenie v alkohole a kazdym dnom sa tvoje vychodisko straca. Su to vsetko len silne reci. Ziadny clovek, pokial to nezazije, nemoze povedat, ci by sa aspon o to pokusil alebo nepokusil, pretoze nikto tu z nas v takej situacii nebol, okrem Lesa, ktory uz bol niekolkokrat bezdomovcom :D
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:predstav si situaciu, ze nemas vobec nic, absolutne nic, nemas si co obliect, nemas co do huby, nemas kde spat, si odpad a ludia ta beru ako odpad, ak mozu, tak sa ti vyhybaju na kazdom kroku. Prve co zacnes je utapat svoj svoj hnev a trapenie v alkohole a kazdym dnom sa tvoje vychodisko straca. Su to vsetko len silne reci. Ziadny clovek, pokial to nezazije, nemoze povedat, ci by sa aspon o to pokusil alebo nepokusil, pretoze nikto tu z nas v takej situacii nebol, okrem Lesa, ktory uz bol niekolkokrat bezdomovcom :D
Absolutne s tebou suhlasim! :wink:
Napísať odpoveď