To co ma trapi od zaciatku skolskeho roka ( ANO je to dievca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Godfather
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

BabySHAQ napísal:Ja som skusal uz som myslel ze som za vodou ale som sa mylim . Sa to vratilo a este intenzivnejsie ako predtym
poznam ten pocit! :( Jednoducho nesmies mysliet na nu ak sa nechces trapit!!!! Rob to ca bavi! Zaneprazdnuj svoj mozog myslenim na ine veci! Vyjdi si s kamosmi vonku sa zabavit vyventilovat sa.... mozno stretnes nejaku zaujimavu babenku!!! :wink: len neupadaj do depresii a melancholie :!: :!: :!: SKUS SA ZAMERAT NA TO HOLKU Z KOSTOLA!!! :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

hornblower napísal:Uz si na to siel kamo moc agresivne a ked to nepomohlo tak nepomoze nic. Cas odporostiti sa od toho. Je to balast mozno casom z nej nieco bude /vyspeje/ ale teraz kasli na nu a sa sustred na holku z kostola. Pevne verim, ze bude lepsi clovek jak tamta tam.
Vies lenze ona je rovnakok stara , dokonca rocnik nizsie. Tak ale mozno mas pravdu , ze bude normalnejsia .Nedelu sa uvidi :-) tak myslis ze uz nic v tomto nemozem urobit ? podla teba je to moja vina ? Ja som to pokazil ?
Godfather- pokusim sa , inak ver mi jak sa tazko hra basketbal ked v kuse na nu myslim :-(
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

No kámo, ak ju chceš zbaliť tak choď na to takto:
Evidentne je to ešte decko, takže sa musíš znížiť na jej úroveň:
Zájdi za ňou, ale nepozývaj ju na pizzu, ani číslo nepýtaj. to je blbosť.!!!
Skús či si nechce povymieňať dopisné papiere, alebo SMS-ky.- tak sa jej prispôsobíš a budeš s ňou tráviť veľa času a si budeš myslieť, že s ňou máš vzťah a pritom budete riešiť problémy typu: tu sa mi vyhodil je**k ježiš mária , čo ja budem robiť, spolužiačka má také tričko a ja chcem tiež a jaký bol včera zlatý ten a ten v telke a mám nové SMS-ky,.
:o :o :o , chlape, no toto ti treba, hlúpych báb si ešte na krk navešáš toho sa neboj až ti nedobre bude, ale už od 15 s týmto začínať nemusíš.

P.S.: Alebo si predstav, že to výjde budeš s nou od teraz až do smrti a v 20-tke ti bude vyčítať, že si ju pripravil o detstvo :lol: , ver mi a kašli na ňu, preboha. :!:
jeffo007
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jeffo007 »

kvoli tejto teme som sa zaregistroval...

chalpec niektore dievcata su este decka aj na strednej proste nevedia co chcu, jeden den ta miluje, na druhy z nicoho nic uz iba ma rada ako kamarata, a preto pockaj si, to je najlepsie.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Vcera som dostal list od nej v ktorom sa pisalo ze proste ona sa so mnou bavit nechce , preco sa ja chcem silou mocou , zebymi cislo nedala ani za milion a ze nemam ju zdravit zakazdym ked ju vidim . Asi tak . KONIEC , len neviem ci mam este daco napisat jej alebo nie ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nie , nepíš už nič radšej
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

fúha, tak toto je game over.

Aspoň máš o jeden problém menej a môžeš sa sústrediť na tú z kostola.
qwerty-xyz

Re: To co ma trapi od zaciatku skolskeho roka ( ANO je to di

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

No moj nazor na vec-SIEDMACKA? To predpokladam,ze ma tak 12 rokov,zacina prve stadium puberty a dievca nevie co chce a ani tak skoro nebude vediet.
Jednoznacne sa vykaslat na nu.Ty si deviatak,neboj holky este pridu,tato tu nema vyznam. :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Aj ja vravim toto iste . Vsak mozno si dievca uvedomi neskor o co prisla ( :-D ) . A teraz plz poradte tam v teme kostol
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

LOL.... sry necem sa smat ale SIEDMACKA.... nooo zadny jackpot........:D....proste co ti poradit nic ine ako j*backy na nu.....
Napísať odpoveď