ved to ze tie rymi nemaju ziadny zmysel ako cely repDead_Warrior napísal:Jogin ako vravi okonenipica zarymuj ked vravis ze to vie akazdy pi*us, tak zarymuj daco co by malo zmysel.....
HIP-HOP
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
'Byt ci nebyt'' je daleko viac o Dylemovi als Koko Sais, ako H16, aj ked ten patri do tejto formacie. Ked to pripisujete /nejde len o teba/ H16, je to nieco podobne ako keby ste pripisovali Bengoro ne 'Riťmusovi', ale 'Kontrafucku'.TomAss napísal:ja s apriklanam k nazoru ze h16 idu dole vodov...akoze mali dobre pesnicky (aj spominana dilema byt ci nebyt je super) ale uz sa mi nepacia...zacinaju byt namysleny...imho...
-
Dead_Warrior
Professional
sak som to aj napisal akoze od dilema(u?) - byt ci nebyt...viem ze to nebola cela h16...Dizzy napísal:'Byt ci nebyt'' je daleko viac o Dylemovi als Koko Sais, ako H16, aj ked ten patri do tejto formacie. Ked to pripisujete /nejde len o teba/ H16, je to nieco podobne ako keby ste pripisovali Bengoro ne 'Riťmusovi', ale 'Kontrafucku'.
-
Dead_Warrior
Professional
Okej okej klidas chlape lebo dostanes infarkt....Myslis ze tam ziadne nastroje naozaj niesu? Lebo ja by som si taky isty moc nebol...jogin napísal:boze!!!tie hudobne nastroje som myslel ironycky v repe ziadne niesu a to my tam chyba a ako stale vravim proste texti ubohe a ked pocujem rep ide ma vychytit
![]()
od nervozity
ten infark som uz davno prekonalDead_Warrior napísal:Okej okej klidas chlape lebo dostanes infarkt....Mylis ze tam zaidne nsatroej anozaj niesu? Lebo ja by som si taky isty moc nebol...
-
okonenipica
Zablokovaný
no tak s tym orchestrom si to prehnal ale inak mas pravdujogin napísal:ten infark som uz davno prekonalno tak nastoje zive tam vobec niesu
iba v bozadi nieco na pc iba tuc a tuc no stale dookola
aj ked som pocul akoze rep s nejakymi hud... nastrojami ale onicom
potrebujem aby v hudbu prenikali dobre (kvalitne) nastroje cize instrumentalky a v inych good spev a najviac sa mi paci ked je zapojeny do to klavir, husle v pripade cely orchester
![]()
takze asi tak
ach jaaajMurphY napísal:aha samozrejme podmaz s cely orchestrom ? chlapce prosim ta uz radsej nic nepis.. jaky raper by vedel do takeho podmazu neco dat ?
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Dead_Warrior
Professional
Noo mozes ale dake starsie veci lebo Tazke Cinky su uz teraz Tragikomix po novom ale by som ti este odporucil Disharmoniu alebo dake skladbicky od Esenpe,Empirika,Hlasu RealityAryan Angel napísal:Nazov Stavby, Tragikomix, Tazke Cinky......... lol tie nazvytrosku aj trapne by som povedal.. alebo si mam pustit nejaku Tazku cinku aby som to pochopil?
-
okonenipica
Zablokovaný
ty lolo:DAryan Angel napísal:Nazov Stavby, Tragikomix, Tazke Cinky......... lol tie nazvytrosku aj trapne by som povedal.. alebo si mam pustit nejaku Tazku cinku aby som to pochopil?
Lúza + Drvivá Menšina (solo od samotnych rappaz...) = Názov Stavby
Moja Reč
H16
Kontrafakt = +Rytmus solo
Stanica Projekt
Guloš Potrok
Mater
Turbo T = Torula + Jedlee Wonder + niaky dj (uz neviem presne meno)
czech:
- Supercrooo + Dixxx + solovky a rappaz (SC a Dixxx stoja na rovnakych ludoch: James Cole + Hugo Toxxx (alebo najnovsie Hugo Haas) a djs Risto + Lucas
Indy a Wich (pricom to je v podstate skupina a su tam André + dj Wich a kedysi aj La4)
Pio Squad (kedysi davali pri rapu iny styl a teraz zmenili meno, uz neviem ako sa volali...)
a dalsie skupiny a mcs. aj ked cesi su dost slaby oproti nam aj v kvalite aj v kvantite, aj ked to supercrooo a ludia okolo toho dost posuvaju hore.. oni maju svoje stanice a casopisy, ale je im to hovno platne..
no a zahranicne nazvy uz nejdem pisat... toto som pisal iba domacich. a uznavam ze mame haluzne nazvy