HIP-HOP

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jogin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jogin »

Dead_Warrior napísal:Jogin ako vravi okonenipica zarymuj ked vravis ze to vie akazdy pi*us, tak zarymuj daco co by malo zmysel.....
ved to ze tie rymi nemaju ziadny zmysel ako cely rep :lol: a tie hudobne nastroje :lol: :lol: tak to je parada :lol: to vam povim :wink:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

jogin napísal:ved to ze tie rymi nemaju ziadny zmysel ako cely rep :lol: a tie hudobne nastroje :lol: :lol: tak to je parada :lol: to vam povim :wink:
vidim ze sa vyznas a ze do veci vidis :wink: :)
Dizzy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dizzy »

TomAss napísal:ja s apriklanam k nazoru ze h16 idu dole vodov :? ...akoze mali dobre pesnicky (aj spominana dilema byt ci nebyt je super) ale uz sa mi nepacia...zacinaju byt namysleny...imho...
'Byt ci nebyt'' je daleko viac o Dylemovi als Koko Sais, ako H16, aj ked ten patri do tejto formacie. Ked to pripisujete /nejde len o teba/ H16, je to nieco podobne ako keby ste pripisovali Bengoro ne 'Riťmusovi', ale 'Kontrafucku'.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

jogin napísal:ved to ze tie rymi nemaju ziadny zmysel ako cely rep :lol: a tie hudobne nastroje :lol: :lol: tak to je parada :lol: to vam povim :wink:
Wau :shock: teraz si odhalil celu pravdu o rape....ale vies kym dake tie rymy niekto napise to da kusok casu :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Dizzy napísal:'Byt ci nebyt'' je daleko viac o Dylemovi als Koko Sais, ako H16, aj ked ten patri do tejto formacie. Ked to pripisujete /nejde len o teba/ H16, je to nieco podobne ako keby ste pripisovali Bengoro ne 'Riťmusovi', ale 'Kontrafucku'.
sak som to aj napisal akoze od dilema(u?) - byt ci nebyt...viem ze to nebola cela h16...
jogin
Light Expert
Light Expert

Dead_Warrior napísal:Wau :shock: teraz si odhalil celu pravdu o rape....ale vies kym dake tie rymy niekto napise to da kusok casu :)
boze!!! :smt018 tie hudobne nastroje som myslel ironycky v repe ziadne niesu a to my tam chyba a ako stale vravim proste texti ubohe a ked pocujem rep ide ma vychytit :evil: :smt094 od nervozity
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jogin napísal:boze!!! :smt018 tie hudobne nastroje som myslel ironycky v repe ziadne niesu a to my tam chyba a ako stale vravim proste texti ubohe a ked pocujem rep ide ma vychytit :evil: :smt094 od nervozity
Okej okej klidas chlape lebo dostanes infarkt....Myslis ze tam ziadne nastroje naozaj niesu? Lebo ja by som si taky isty moc nebol...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

akoze kebyze nekdo pocuva co pocuva tak to vyzera inak a takuto blbost by nepovedal ze tam nie je zmyselny text.. ked to pocuvas troska dlhsie a opakovane tak zistis tie metafory , skryte veci,,
jogin
Light Expert
Light Expert

Dead_Warrior napísal:Okej okej klidas chlape lebo dostanes infarkt....Mylis ze tam zaidne nsatroej anozaj niesu? Lebo ja by som si taky isty moc nebol...
ten infark som uz davno prekonal :smt059 no tak nastoje zive tam vobec niesu :wink: iba v bozadi nieco na pc iba tuc a tuc no stale dookola :sly: aj ked som pocul akoze rep s nejakymi hud... nastrojami ale onicom :( potrebujem aby v hudbu prenikali dobre (kvalitne) nastroje cize instrumentalky a v inych good spev a najviac sa mi paci ked je zapojeny do to klavir, husle v pripade cely orchester :smt034 :smt035 takze asi tak :oops:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

aha samozrejme podmaz s cely orchestrom ? chlapce prosim ta uz radsej nic nepis.. jaky raper by vedel do takeho podmazu neco dat ?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

MurphY napísal:aha samozrejme podmaz s cely orchestrom ? chlapce prosim ta uz radsej nic nepis.. jaky raper by vedel do takeho podmazu neco dat ?
Podla mna by to slo. Staci mat volu a predstavivost.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:aha samozrejme podmaz s cely orchestrom ? chlapce prosim ta uz radsej nic nepis.. jaky raper by vedel do takeho podmazu neco dat ?
takto to vyzera ked chce niekto nasilu kritizovat :aasmile27:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

jogin napísal:ten infark som uz davno prekonal :smt059 no tak nastoje zive tam vobec niesu :wink: iba v bozadi nieco na pc iba tuc a tuc no stale dookola :sly: aj ked som pocul akoze rep s nejakymi hud... nastrojami ale onicom :( potrebujem aby v hudbu prenikali dobre (kvalitne) nastroje cize instrumentalky a v inych good spev a najviac sa mi paci ked je zapojeny do to klavir, husle v pripade cely orchester :smt034 :smt035 takze asi tak :oops:
no tak s tym orchestrom si to prehnal ale inak mas pravdu
jogin
Light Expert
Light Expert

ach jaaaj :lol: :? nepovedal som aby bol nejaky rep s orchestrom :smt018 ale ze mam rad HUDBU s instrumentalnymi nastrojmi :smt035¨alebo zase ked skupina chra s orchestrom DIMMU BORGIR a prazska opera :wink: tu clovek nieco napise a vsetci (vacsina) to pochopi uplne inac lebo si neprecitaju cely text :book: no co uz :lol:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Prave pocuvam Idea + Moja Reč + Tafrob - Ty Nikdy.

Preco mam pocit ze si otieraju hubu o TCZY, teda Tragikomix ? :P
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

okonenipica napísal:Prave pocuvam Idea + Moja Reč + Tafrob - Ty Nikdy.

Preco mam pocit ze si otieraju hubu o Rendzesku, teda Tragikomix ? :P
O Rendezku teda tragikomix ? Wtf ?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:O Rendezku teda tragikomix ? Wtf ?
preklep :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nazov Stavby, Tragikomix, Tazke Cinky......... lol tie nazvy :) trosku aj trapne by som povedal.. alebo si mam pustit nejaku Tazku cinku aby som to pochopil? :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Nazov Stavby, Tragikomix, Tazke Cinky......... lol tie nazvy :) trosku aj trapne by som povedal.. alebo si mam pustit nejaku Tazku cinku aby som to pochopil? :lol:
Noo mozes ale dake starsie veci lebo Tazke Cinky su uz teraz Tragikomix po novom ale by som ti este odporucil Disharmoniu alebo dake skladbicky od Esenpe,Empirika,Hlasu Reality ;-) To su tiez zaujimave nazvy ked sa ti uz len o to jedna :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Nazov Stavby, Tragikomix, Tazke Cinky......... lol tie nazvy :) trosku aj trapne by som povedal.. alebo si mam pustit nejaku Tazku cinku aby som to pochopil? :lol:
ty lolo:D

Lúza + Drvivá Menšina (solo od samotnych rappaz...) = Názov Stavby
Moja Reč
H16
Kontrafakt = +Rytmus solo
Stanica Projekt
Guloš Potrok
Mater
Turbo T = Torula + Jedlee Wonder + niaky dj (uz neviem presne meno)

czech:

- Supercrooo + Dixxx + solovky a rappaz (SC a Dixxx stoja na rovnakych ludoch: James Cole + Hugo Toxxx (alebo najnovsie Hugo Haas) a djs Risto + Lucas
Indy a Wich (pricom to je v podstate skupina a su tam André + dj Wich a kedysi aj La4)
Pio Squad (kedysi davali pri rapu iny styl a teraz zmenili meno, uz neviem ako sa volali...)
a dalsie skupiny a mcs. aj ked cesi su dost slaby oproti nam aj v kvalite aj v kvantite, aj ked to supercrooo a ludia okolo toho dost posuvaju hore.. oni maju svoje stanice a casopisy, ale je im to hovno platne..

no a zahranicne nazvy uz nejdem pisat... toto som pisal iba domacich. a uznavam ze mame haluzne nazvy :D
Zamknuté