Ďakujem
Rapidshare atd body
Rapidshare atd body
Mohol by mi niekto vysvetlit ako si spravit ten ucet na rapide kde zbierate body atd... a za tie body ziskate acc????Na akych serveroch je to ešte takto mozne?Mohli by ste mi poradit ?
Ďakujem
Ďakujem
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rapidshare atd body
musis najprv upnut nejaku vec (najlepsie 1megovu) a ono ti to potom automaticky ponukne vytvorenie collector accountu. Na tom accounte zbieras body,,az kym nemas 10000. Potom si tam medzi timi zalozkami das vytvorit acc (iba mesacny). A myslim ze takto to funguje este na megauploade,megaroticu a megashares.tomas081 napísal:Mohol by mi niekto vysvetlit ako si spravit ten ucet na rapide kde zbierate body atd... a za tie body ziskate acc????Na akych serveroch je to ešte takto mozne?Mohli by ste mi poradit ?
Ďakujem![]()
![]()
no ale dam sa prihlasit a piše ze accoujnt no found a odhlasima.. a ako vlastne uvidim ze som prihlaseny a kde sa mi ozbrazuju body?reno23 napísal:musis najprv upnut nejaku vec (najlepsie 1megovu) a ono ti to potom automaticky ponukne vytvorenie collector accountu. Na tom accounte zbieras body,,az kym nemas 10000. Potom si tam medzi timi zalozkami das vytvorit acc (iba mesacny). A myslim ze takto to funguje este na megauploade,megaroticu a megashares.
-
reno23
Guru wannabe
sak ked uploadnes hocijaku vec,tak si vytvoris account a tu sa zalogujestomas081 napísal:no ale dam sa prihlasit a piše ze accoujnt no found a odhlasima.. a ako vlastne uvidim ze som prihlaseny a kde sa mi ozbrazuju body?![]()

a ked si uz lognuty tak hned hore pri tvojom logine su zobrazene body
vdikky ,mooc a ešte ako sa pocitaju tie body??A za kolko dostanem acc???reno23 napísal:sak ked uploadnes hocijaku vec,tak si vytvoris account a tu sa zalogujes![]()
a ked si uz lognuty tak hned hore pri tvojom logine su zobrazene body
-
reno23
Guru wannabe
ked niekto stiahne jeden subor tak dostanes jeden bod. Ked stiahnu hocijaky subor od teba 100x tak mas 100bodov. A ked budes mat 10000bodov mas zadara novy acctomas081 napísal:vdikky ,mooc a ešte ako sa pocitaju tie body??A za kolko dostanem acc???
a da sa potom predlzit ci nie?Mslim ako normalny acc...reno23 napísal:ked niekto stiahne jeden subor tak dostanes jeden bod. Ked stiahnu hocijaky subor od teba 100x tak mas 100bodov. A ked budes mat 10000bodov mas zadara novy acc
premium sa da predlzit musis si na nom znova nazbierat body mne sa napr stalo ze som si premium spravil a cca o mesiac som mal na tom collectors na ktorom som si spravil premium znova 7000 bodov stacilo dorobit 3000 a bolo by na dalsi mesiactomas081 napísal:a da sa potom predlzit ci nie?Mslim ako normalny acc...
Mohli by ste mi pomoct ? Spravil som si ten collector account a chcel by som aby sa mi zapocitali aj body, co som vlastne ziskal za filmy, hudbu.. co som upol pred tym... da sa to nejak spravit alebo nie ? ak hej tak mi napiste...
dikes 
body sa rataju iba za subory uploadnute do collector's zone, takze pokial si upoval este predtym tak sa ti body v ziadnom pripade nemozu zaratavat, takze jedine co mozes spravit je reupload do collector's zonesarner napísal:Mohli by ste mi pomoct ? Spravil som si ten collector account a chcel by som aby sa mi zapocitali aj body, co som vlastne ziskal za filmy, hudbu.. co som upol pred tym... da sa to nejak spravit alebo nie ? ak hej tak mi napiste...dikes
oprava: iba ak taha free user, premium sa nepocitajureno23 napísal:ked niekto stiahne jeden subor tak dostanes jeden bod. Ked stiahnu hocijaky subor od teba 100x tak mas 100bodov. A ked budes mat 10000bodov mas zadara novy acc
no premium este nemam.. teda budem musiet vytvorit nove konto? a co sa stane s tym starym, kde mam tie veci , co som uploadol? a este 1 question.. ak si zmenim tych 10 000 bodov dostanem premium, ze? a pocul som, ze mi pripisu aj nejake body k tomu premium kontu.. co je na tom pravdy?ferderikoo napísal:no podla toho ci si ho predlzujes alebo vytvaras ,ak vytvaras nopve tak daju nove meno heslo a ak predlzujes stare konto tak ti ostavaju povodne prihlasovacie
dik