Rapidshare atd body

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tomas081
Novice
Novice

Rapidshare atd body

Príspevok od používateľa tomas081 »

Mohol by mi niekto vysvetlit ako si spravit ten ucet na rapide kde zbierate body atd... a za tie body ziskate acc????Na akych serveroch je to ešte takto mozne?Mohli by ste mi poradit ?

Ďakujem 8) 8)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Rapidshare atd body

Príspevok od používateľa reno23 »

tomas081 napísal:Mohol by mi niekto vysvetlit ako si spravit ten ucet na rapide kde zbierate body atd... a za tie body ziskate acc????Na akych serveroch je to ešte takto mozne?Mohli by ste mi poradit ?

Ďakujem 8) 8)
musis najprv upnut nejaku vec (najlepsie 1megovu) a ono ti to potom automaticky ponukne vytvorenie collector accountu. Na tom accounte zbieras body,,az kym nemas 10000. Potom si tam medzi timi zalozkami das vytvorit acc (iba mesacny). A myslim ze takto to funguje este na megauploade,megaroticu a megashares.
tomas081
Novice
Novice

reno23 napísal:musis najprv upnut nejaku vec (najlepsie 1megovu) a ono ti to potom automaticky ponukne vytvorenie collector accountu. Na tom accounte zbieras body,,az kym nemas 10000. Potom si tam medzi timi zalozkami das vytvorit acc (iba mesacny). A myslim ze takto to funguje este na megauploade,megaroticu a megashares.
no ale dam sa prihlasit a piše ze accoujnt no found a odhlasima.. a ako vlastne uvidim ze som prihlaseny a kde sa mi ozbrazuju body? :? :?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

A už si niečo uploadnul?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tomas081 napísal:no ale dam sa prihlasit a piše ze accoujnt no found a odhlasima.. a ako vlastne uvidim ze som prihlaseny a kde sa mi ozbrazuju body? :? :?
sak ked uploadnes hocijaku vec,tak si vytvoris account a tu sa zalogujes :arrow:

Obrázok

a ked si uz lognuty tak hned hore pri tvojom logine su zobrazene body
tomas081
Novice
Novice

reno23 napísal:sak ked uploadnes hocijaku vec,tak si vytvoris account a tu sa zalogujes :arrow:

Obrázok

a ked si uz lognuty tak hned hore pri tvojom logine su zobrazene body
vdikky ,mooc a ešte ako sa pocitaju tie body??A za kolko dostanem acc??? :oops:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tomas081 napísal:vdikky ,mooc a ešte ako sa pocitaju tie body??A za kolko dostanem acc??? :oops:
ked niekto stiahne jeden subor tak dostanes jeden bod. Ked stiahnu hocijaky subor od teba 100x tak mas 100bodov. A ked budes mat 10000bodov mas zadara novy acc
tomas081
Novice
Novice

reno23 napísal:ked niekto stiahne jeden subor tak dostanes jeden bod. Ked stiahnu hocijaky subor od teba 100x tak mas 100bodov. A ked budes mat 10000bodov mas zadara novy acc
a da sa potom predlzit ci nie?Mslim ako normalny acc... :oops:
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

tomas081 napísal:a da sa potom predlzit ci nie?Mslim ako normalny acc... :oops:
premium sa da predlzit musis si na nom znova nazbierat body mne sa napr stalo ze som si premium spravil a cca o mesiac som mal na tom collectors na ktorom som si spravil premium znova 7000 bodov stacilo dorobit 3000 a bolo by na dalsi mesiac
sarner
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarner »

Mohli by ste mi pomoct ? Spravil som si ten collector account a chcel by som aby sa mi zapocitali aj body, co som vlastne ziskal za filmy, hudbu.. co som upol pred tym... da sa to nejak spravit alebo nie ? ak hej tak mi napiste... ;) dikes :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

sarner napísal:Mohli by ste mi pomoct ? Spravil som si ten collector account a chcel by som aby sa mi zapocitali aj body, co som vlastne ziskal za filmy, hudbu.. co som upol pred tym... da sa to nejak spravit alebo nie ? ak hej tak mi napiste... ;) dikes :wink:
body sa rataju iba za subory uploadnute do collector's zone, takze pokial si upoval este predtym tak sa ti body v ziadnom pripade nemozu zaratavat, takze jedine co mozes spravit je reupload do collector's zone
julish
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa julish »

hojky, uz som to tu niekde pisal, no nik na to neospovedal, tak snad tu to bude niekto vediet -->
v pripadem ze mam zriadene konto a niekto bude tahat nejaky moj uploadovany subor, ale nedotaha mu to, lebo mu to napr. sekne..
Pripise sa mi bod aj vtedy alebo sa pripise iba ak to dotaha cele? dik :D
sundevil
VIP
VIP

julish : ak to medzicasom nezmenili tak ano
par krat som to skusal, ze som dal tahat nejaky subor, po par sekundach som to zrusil a bod mi pribudol :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

reno23 napísal:ked niekto stiahne jeden subor tak dostanes jeden bod. Ked stiahnu hocijaky subor od teba 100x tak mas 100bodov. A ked budes mat 10000bodov mas zadara novy acc
oprava: iba ak taha free user, premium sa nepocitaju
Marosh08
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosh08 »

mam jednu otazku nazbieral som si tych 10 000 bodov ale nikde nemozem najst kde sa to meni za premium neviete mi niekto dat presny navod
sundevil
VIP
VIP

Marosh08 napísal:mam jednu otazku nazbieral som si tych 10 000 bodov ale nikde nemozem najst kde sa to meni za premium neviete mi niekto dat presny navod
ved hned v menu mas: CONVERT POINTS :wink:
Marosh08
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosh08 »

aha diky asi som fakt slepy
julish
Medium Star
Medium Star

hojky, chcem sa opytat.. ak dostanem za tych 10 000 bodov premium ucet, daju mi nanho nejake nove meno a heslo? tnx
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no podla toho ci si ho predlzujes alebo vytvaras ,ak vytvaras nopve tak daju nove meno heslo a ak predlzujes stare konto tak ti ostavaju povodne prihlasovacie
julish
Medium Star
Medium Star

ferderikoo napísal:no podla toho ci si ho predlzujes alebo vytvaras ,ak vytvaras nopve tak daju nove meno heslo a ak predlzujes stare konto tak ti ostavaju povodne prihlasovacie
no premium este nemam.. teda budem musiet vytvorit nove konto? a co sa stane s tym starym, kde mam tie veci , co som uploadol? a este 1 question.. ak si zmenim tych 10 000 bodov dostanem premium, ze? a pocul som, ze mi pripisu aj nejake body k tomu premium kontu.. co je na tom pravdy?
dik :oops:
Napísať odpoveď