Zubár

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mate radi Zubarov?

Hej,jasne milujem ich!
106
24%
NIe neznasam ich ,mam z nich strach
184
41%
Je mi jedno,ci mi najdu kazy ci nie..Mam na saláme
161
36%

Celkom hlasov: 451

Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

A viete nieco o roznych kamenoch v zuboch ? Myslim ako napriklad niake kristaly od Swarovskeho atd .. som len pocul, ze niekto niekde to ma .. nic viac, nikdy nevidel ..
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

nemam rad zubara ta hnusna vrtačka ani to neboli ale už len s toho zvuku mi je zle prežijem to sice a nieje to dake strašne ale u mna je to asi doktor ktoreho najviac neznašaqm aj ked musim uznat že ja chodim nerad k doktorom vo všeobecnosti
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No ako u zobára som bol raz v 7 rokoch.Mal som tam zlé skúsenosti a dosť som sa bál.Išiel som tam potom až teda až v 14 keď sa bolesť zubu už nedala vydržať.Napodiv mi tam našla len 1 kaz ale hrúza: chodil som tam každý týždeń asi mesiac, milion rengenov mi spravili a aj tak nie je riadne v poriadku...Ale odvtedy chodím vždy pravidelne každého pol roka...To už fakt nechcem zažiť.Už ale beriem zubárku odvtedy dosť v pohode.Vždy lepšie zažiť hnusnú pár minutovú bolesť ako keby by ma to malo bolieť celé dni a nemohol by som koli tomu spávať.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja ma strach zo zubarky. vlastne ani nie tak z nej ako z vrtacky. tak ako ma niekto strach z pavukov, hadov, ja mam strach zo zubarskej vrtacky...
inak mame celkom fajn zubarku a snazi sa robit tak aby ta to nebolelo, ale z tej vrtacky mam strach aj tak...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

no tak moje zuby su v celkom zlom stave a to ani nic take zle nejem a mla som obdobie kedy som ich cistil 3x denne... proste geny su geny :( ale ako som tak chodil k zubarke a stale mi robila nieco zle tak uz som si pomaly aj zvykol a ked tam idem tak sa skor tesim ze mi ide pomoct :)
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

No mama tiez sa kedysi bala zubara , mala kazy a nechcela k nemu ist , az jej postupom casu vypadli vsetky zuby a teraz nosi protezu.
No ja som sa ked som bol maly tiez bal , ale potom ako sa jej to stalo s tymi zubami som sa to rozhodol prekonat a zistil som , ze to fakt nic neni (trhanie , vrtanie , no to vrtanie trochu bolo citit , ale to mi zubarka povedala , ze keby som dosiel o 1/2 roka skor nic by som necitil , ze je to tym , ze som dosiel neskoro )
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

heh, presne ako kazdy... ten zvuk tej vrtacky, je fakt neprijemny... priam ho neznasam, hned ked ho pocujem naskoci husia koza a zacnem sa potit... akoze BRUTAL .. dost som toho zazil, vysledkom 6blomb :cry:
a teraz...? heh, na prehliadku ... tam ja fakt nemusim, raz za kazdy rok pozriem, ci nerobi nejaka mlada sestricka.. a idem adioo :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

je mi jasne, ze kazdy sme iny a mame iny prah bolesti, ale zubar je este v pohode, presne ako povedal Styphnos, ked chodite zavcasu alebo pravidelne, tak to ani moc neboli. ja ked som chodil pravidelne tak som bud nic nemal, alebo dake dobance, co boli hned opravene, ale teraz som bol po roku a pol a hned 6ks :? nieco na tom je a mudra rada, chrup mame len jeden :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak by som sa mal bat zubarov tak to by som nechodil domov: mama je zubarka... aj ked starostlivost o moj chrup nieje bohvieaka mam v ustach len 4 plomby a to mam 18 8)
ked som mal fixny strojcek torchu mi zubari vadili ale inak ich beriem ako kazdeho ineho cloveka
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja som sa vzdy bal zubarov. ale teraz chodim ku takemu perfektnemu a vobec nemam strach ked tam mam ist.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

kurna, nieco nie je v poriadku, od tej navstevy mam zapalene a opuchnute dasno (co mi ho sundal vrtackou) a bolia ma dva zuby co mi vrtal, jeden normalne a druhy ked sa napijem. len to uz nestiham vyriesit :evil:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zubárov sa nebojím, nemám k tomu dôvod, o moje zuby sa velmi poctivo starám, mám skoro 16 a nemám ani jeden jediný kaz, ani nič, úplne zdravý chrup. :aasmile3:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja som u zubara stravil uvela viac casu ako v inych ambulanciach...
Ne ze by som si zubky nepucoval, ale mal som vyse 1,5 roka strojcek :lol:

podla mna nieje na zubaroch nic strasne, ak si umyvas pravidelne chrup tak vrtacka ti nehrozi...

Asi aj sam budem zubnym ortopedom :wink:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Mam vzdy strach jak svina. Vzdy mi vrta, vzdy ma to boli. :lol:
Ale u mna je to tak, ze sa bojim, ale ked odtial vydem tak si hovorim heh uz sa bat nikdy nebudem, sak dalo sa to vydrzat. No a potom musim zase ist na preventivku a som od strachu hotovy. :lol:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

hehe mnam prave som po tahani nervov, korenovej vyplni- vsetko do p..e vypadlo stalo ma to 1400sk a ono to k...a vypadlo, dalsi zub trhal a este tam kusok zostal tak povedal ze mam prist o tyzden a bude to vysekavat, mam taky pocit ze ty zubari to robia naschval - namiesaju nahovno blombu aby vydrzala co najmenej vypadlo a on mal robotu a paciet nech plati ako somar
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Ja som nepoznal zubára cca 11 rokov . :D
Na preventívnu prehliadku chodím 1 alebo 2 za rok... a stále nikdy nenájde kazy :)
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

Kedze ja mam zubara v rodine, konkretne moja teta je zubarka tak to mam uplne v pohodicke, este sa aj na pisomku zo skoly mozem vhodnym terminom uliat :D
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Zubár je jedna ceľkom d§ležitá osoba lebo naše zuby sú jedno z najdôležitejších častí tela v našom živote a preto sa treba o ne starať. Často aj baby somnou nechcú chodiť len preto lebo mám krivé zuby. Takže zubár to môže zmeniť.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

zubara sa nemam dovod báť.... ved kazdá bolest sa dá prežiť...
oMG
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oMG »

nemám ich rad najvačsie lamky :lol:
Napísať odpoveď