lol, tak nad tými popismi úprav smieškaaabukelo napísal:Ja by som chcel Nissan Patrol GR 3liter benzin, r.v'98, a nestoji ani moc okolo 400-450 litrov. Ale tak potom ho kus upravit, rozsirit kolesa, dat ho vyssie, odsadit kolesa, orebrikovat ho na 5tich dverach, a dat mu snorchel, aby to vyzeralao ako riadna kraaaava. A farba?..tak cierna matna je super, ziadna lestenka, nic na ten styl, to auto musi byt od blata, ale ked uz tak real farba tmavo modra a strieborne narazniky a blatniky, alebo mieto tej modrej tmavozelena, alebo bezova. Krraasne auto.
Ake je vaše auto snov??
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Celkom slusne, ale osobne by som dal este lyzinu pod motorbukelo napísal:Ja by som chcel Nissan Patrol GR 3liter benzin, r.v'98, a nestoji ani moc okolo 400-450 litrov. Ale tak potom ho kus upravit, rozsirit kolesa, dat ho vyssie, odsadit kolesa, orebrikovat ho na 5tich dverach, a dat mu snorchel, aby to vyzeralao ako riadna kraaaava. A farba?..tak cierna matna je super, ziadna lestenka, nic na ten styl, to auto musi byt od blata, ale ked uz tak real farba tmavo modra a strieborne narazniky a blatniky, alebo mieto tej modrej tmavozelena, alebo bezova. Krraasne auto.
Tak to jasne, to bol len taky uvod co by som na nom spravil, samozrejme zabezpecit tak aby som neotrhol olejovu vanu, a neobdriapal vyfukove potrubie by bolo na 1.mistejin napísal:Celkom slusne, ale osobne by som dal este lyzinu pod motor
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
peterkozel
Medium Professional
hej to je ten starsi model, ale to bola len ukazka ze ako sa da rozsirit, zdvohnut, a na inaksich kolesach, noveho ('98 ), som taku nenasiel vhodnu, a zverejnitelnunordkapp_pb napísal:..hmm a pri tom patrole ste kde zabudli navijak ?... btw.: nevyrabal sa ten patrol co je na obrazku ( tzv. spaniel ), len tak pre info. iba do roku 96 ??? ...
K tomu navijaku, neviem mne sa osobne navijak nepaci, lebo znizuje predny najazdovy uhol.
Myslis LKT - lesny kolesovy traktor (teda ludovo elkatéčka), tak to jo, toje teda stroj, to ma vraj (no aj malo), uz taku prevodovku, ze s plynulym menenim stupnov, teda ako maju tie dnesne masiny od audi, VW, (multitronic). Cize asi tak, vsetky tieto nove technologie pochadzaju z tazkych storojov, ozvedcenych, nic nove pod slnkompeterkozel napísal:mam rad vsetko terenne,je to kravina ale fest sa mi to paci, minule som videl v lese chlapov ako makaju pri tazbe dreva a mali tam masinu alkatecku, hamer by sa oproti tomu mohol ist hrat na pieskovisko
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... chlape, ale navijaky sa nevesaju pod naraznik ... mozes si ich dat zabudovat do naraznika ( ked mas nejaky pevnostny - napr. nejake ARB, alebo na naraznik ( vacsinou pri seriovych naraznikoch sa dorobi iba taky drziakbukelo napísal:hej to je ten starsi model, ale to bola len ukazka ze ako sa da rozsirit, zdvohnut, a na inaksich kolesach, noveho ('98 ), som taku nenasiel vhodnu, a zverejnitelnu
K tomu navijaku, neviem mne sa osobne navijak nepaci, lebo znizuje predny najazdovy uhol.
Hmmm..no len mam strach ci to ten naraznik udrzi 2 tonove teliatko vies? Predsa naraznik je naraznik, a ram je ram. Neviem, tak zatial som len premyslal cisto v teoretickej rovinenordkapp_pb napísal:... chlape, ale navijaky sa nevesaju pod naraznik ... mozes si ich dat zabudovat do naraznika ( ked mas nejaky pevnostny - napr. nejake ARB, alebo na naraznik ( vacsinou pri seriovych naraznikoch sa dorobi iba taky drziak) ... takze ked pri instalacii rozmyslas, tak ti navijak nema sancu obmedzit najazdovy uhol ... a ked chces jazdit poriadne, nie len nejaku trapnu polnu cestu pre SUVcka od mercedesu, tak sa bez navijaku nepohnes
...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
jin
VIP
Jasne ze udrzalo...ked chces kludne aj ram ale zda sa mi ot byt zbytocne...Iank tieto patroly su super auta. Ak si nevidel tak si pozri TUNING DVD2, 3 a tam kapitolu expedice drakula. Tam mas patrol v akciibukelo napísal:Hmmm..no len mam strach ci to ten naraznik udrzi 2 tonove teliatko vies? Predsa naraznik je naraznik, a ram je ram. Neviem, tak zatial som len premyslal cisto v teoretickej rovine