Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

Mrost napísal:podla mna cvicit predlaktie ako samostatnu partiu po 3 mesiacoch cvicenia je max.blbost(a cvicit predlakie samostatne je podla mna blbost sama o sebe ak nie ste profici...predlaktie sa sekundarne zapaja skoro vsade)
Ja by som ti skor doporucil aspon pol roka robit zakladne cviky(tlak,drep,mrtvy tah,pritahy k hrazde, pritahy v predklone atd) ktore vybuduju svalstvo a potom sa mozes zacat zaoberat cvikmi ako "krcenie ramien" a pod. Kludne ti staci system 2+1 plus nedela volno. Rozdel si cviky do 2 dni - napr. (PON-tlak,pritahy k hrazde aj v predklone, nadhod,...UTO-mrtvy tah,drep,brucho,...)a das to potom STVRTOK a PIATOK a mas to...a hlavne veeela jest(ale kvalitne)...tot moj nazor
v 14 som cvicil 2 mesiace a 15 tak mesiac..az teraz ma to drzi naplno takze takk
na zaciatku cvicenia som mal 65 kg teraz mam 75kg som na seba pysny:-)) len sa nechem znicit....system ma zvoleny a cviky si uz dopasujem podla moznostiu posilovne:-)
takze zatial vsem dik:-)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Holubar napísal:4 dni po sebe?Chalan cvici tri mesiace.
Ale to je jedno, ja zastavam nazor ze pretrenovanie moze nastat len po zlej regeneracii t.j ked neni dobry odpocinok. A ja vychadzam z vlastnych skusenosti, ja ked som zacal nikto mi nic neporadil iba co som sa dopocul, cvicil som systemom ze kazda partia mala odpocinok iba dva dni t.j ze jeden den som dal hrudnik chrbat dalsi ruky a ramena a potom dalsi den nohy, a cyklus sa znova opakovala. Volno som si daval iba zriedka, a rastol som. Po case som sa o tom cim dalej viac dozvedal a trening som si upravil s tym ze partie maju dlhsiu dobu odpocinku asi 3 az 4 dni, podobny tomu co som uviedol.
okrem toho davat samostatny trning na ramena je podla mna blbost - ramena dost dobre zatazis pri hrudniku - napr. na benchi.. a 4 dni posebe - po 3 tyzdnoch odpadne kvoli pretrenovanosti
A kedy ich treba davat po hrudniku? Lepsie je ich davat samostatne ked su plne energie a maju najvacsiu silu. Po hrudniku ramena zvladnu len 75 percent svojho maxima.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nehovorim po hrudniku ale ze sa zatazuju pri cviceni hrudnika aj pri chrbte - taka hrazda nasiroko abo kladka...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Inac, vsimol som si, ze tu vela ludi cvici prsia s bicepsom a chrbat s tricepsom. Musim sa priznat, ze takto cvicim aj ja, ale pocul som, ze lepsia kombinacia je prsia triceps, popripade ramena a chrbat biceps ... dovod? pri cvikoch na prsia sa zapaja hlavne triceps(ramena) a preto by sa mal v ten den cvicit aj on. Co si o tom myslite?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja som to tak cvicil, no kedze pri prsiach vycerpavas aj triceps tak potom uz nasledne nejde samostatne triceps naplno... je to podla mna dobre akurat na poriadnu rozbijacku.. nieje to zle, ale clovek sa potom citi ako zbity pes
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

podla mna to ci cvicit prsia+biceps alebo prsia+triceps je dost diskutabilne..najlepsie je to asi po nejakom case menit...lebo triceps sa pri cviceni prs zapaja v dost velkej miere takze, ked ho clovek cvici v ten isty den ako prsia, tak uz je ten triceps predvycerpany a necvici naplno...ale...ak ho clovek cvici na dalsi den spolu s chrbtom, triceps este nemusi byt uplne regenerovany(po vcerajsom cviceni prs) a to tiez nie je vyhra...najlepsie je asi mat medzi tym aspon den volna(a cvicit tam napr.nohy a plecia)
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

retne napísal:NJ takeho kamosa ma asi kazdy 1000 chlapec v swk! A ak by to nebol moj kamos tak by urcite pytal peniažky! :smt064
No ja mam takych troch :D
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Venuje sa tu tomu niekto aktívne? Potrebujem poradiť nejaký komplexný posilovací stroj na celé telo do 15-20 tisic. thx
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Venuje sa tu tomu niekto aktívne? Potrebujem poradiť nejaký komplexný posilovací stroj na celé telo do 15-20 tisic. thx
j aosobne neviem aky su tu odbornici ale kulturisti...ale ja osm sa registroval na fore stranky www.kulturistika.com a tam mi uz poradili ty co sa tomu fakt venuju naplo(netvrdim ze tu sa niekto nevaneju naplnoa lebo ze nieje odpboknik)...tam je proste zamerane formu cisto na kulturistiku fitnes diety a take veci..takze urcite tiu poradia aj nejaky stroj
hezo
Darca
Darca

Cenayus napísal:j aosobne neviem aky su tu odbornici ale kulturisti...ale ja osm sa registroval na fore stranky www.kulturistika.com a tam mi uz poradili ty co sa tomu fakt venuju naplo(netvrdim ze tu sa niekto nevaneju naplnoa lebo ze nieje odpboknik)...tam je proste zamerane formu cisto na kulturistiku fitnes diety a take veci..takze urcite tiu poradia aj nejaky stroj
dik pokukam..
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

jedno ti viem povedat na 100% exisportacke stroje nekupuj !!! kvalita, rozmery, spracovanie, spolahlivost, material na pic*, je to lacny cinsky shit. kupil som u nich tu lavicku force, po 3mesiacoch sa podomnou prelomila. je to robene pre nejakych liliputov, ako keby bola origos lavicka o 20% zmensena. nepresne spracovanie, vsetko je nejak sikmo a nakrivo na nej .... dalej to ani nebudem rozvadzat lebo mi uz stupa tlak ...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pom napísal:jedno ti viem povedat na 100% exisportacke stroje nekupuj !!! kvalita, rozmery, spracovanie, spolahlivost, material na pic*, je to lacny cinsky shit. kupil som u nich tu lavicku force, po 3mesiacoch sa podomnou prelomila. je to robene pre nejakych liliputov, ako keby bola origos lavicka o 20% zmensena. nepresne spracovanie, vsetko je nejak sikmo a nakrivo na nej .... dalej to ani nebudem rozvadzat lebo mi uz stupa tlak ...
sukhlasim mame v posilke exifit lavickua aj na nohy je to uplni shit..nekupovat.....a teleshopingu sa tiez vyhny :-P
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Vyska 184 cm Vaha 75 Kg cvicim 1,5 roka tri krat do tyzdna :)
hezo
Darca
Darca

čo hovoríte na značku kettler ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

hezo napísal:čo hovoríte na značku kettler ?
to je už niečo iné , podľa mojho názoru asi najkvalitnejšie bodybuilder výrobky sú od nich , samozrejme si ju musíš aj zaplatiť

ak máš na to neváhaj
pom
Light Star
Light Star

P3Bo napísal:Vyska 184 cm Vaha 75 Kg cvicim 1,5 roka tri krat do tyzdna :)
ak budes viackrat a viac jest urcite pojde vaha pomaly hore, cele je to o jedeni. ja zo skusenosti viem, ze za tyzden ak sa zacnem prezierat tak priberem 2-3 kila, potom tyzdenne 1-2kila. za mesiac viem v poho nabrat 5kil. ja by som do suplementov nesiel.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

hah, dnes som zistil, ze aj ja som sa potrhal. Na miestach, kde sa upina prsny sval, na prednej strane pod ramenom mam po oboch stranach strie. Na pravej strane 5-6 cm, nalavo mensiu. Uz ich mam dlhsie, no az dnes som si vsimol, ze su to ony. Nastastie su v zahyboch, takze ich velmi nevidno. No nie je to bohvieco. Tipujem to na bench alebo kliky na bradlach. Dufam, ze ziadne dalsie nepribudnu.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No ja som " označený " už dlhšiu dobu na vnútorných stranách bicepsov ( nevyzerá to veľmi krásne teda )
pom
Light Star
Light Star

na strie mi niekto odporucal kontraktubex (foneticky) este som nemusel pouzit takze neviem ci je dobry
davis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davis »

ahooj mam na vas otazku mam 17 onedlho budem mat 18 vysku mam 183 cm a vahu 65 kg viem ze mam malo nedavno som zacal svicit a strasne ma to chitilo som dost chudy,aky by som mal zvolit typ ci na objem alebo vytrvalost a ci sa mi oplati svicit pri takej malej hmotosti som suchar ale bavi ma cvicit primem kazdu radu a do kolko najviac kil by som mal ist na tlaky podla vas specifikujte cvik kg a opakovanie a serie
Napísať odpoveď