suciastky nie su vsetko. to sa ti tu snazime povedat.zdeno15 napísal:...
Znackove(kompletky) VS. skladacky
ved aj v tom pc co si tu dal su tiez len bezne dostupne veci no az na skrinku a na zdroj...to vsetko sa da kupit a este aj lepsiety mozes zobrat bezne dostupne komponenty z obchodu, pozliepat ich dohromady a bude to fungovat
Kód: Vybrať všetko
http://tichepc.sk/product.php?it_id=1490&ca_id=24Kód: Vybrať všetko
http://tichepc.sk/product.php?it_id=1203&ca_id=27praveze komponenty su najdolezitejsie(pri autach nie lebo tam si kazdy vyraba vlastny motor, takze trosku blby priklad)....tie pocitace alienware skladaju tak isto iba obycajny zamestnanci.... tiez to len poskladaju dokopy....ci preco su podla teba kvalitnejsie ? co maju lepsie srubovaky alebo silnejsie podotahuju "sruby"enter00 napísal:stale tomu nechapes. aj v aute su len normalne dostupne suciastky, preco si ho nevyrobis sam?
to je ta ista logika, komponenty nie su vsetko.
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na vlastne oci som videl otvorenu bednu od DELL (cena PC cca 20 000 Sk) a otvorenu bednu hociakeho ineho PC a jediny rozdiel v "spracovani" bol, ze ta od DELL bola uhladnejsie skablovana. Bol tam klasicky 400W no name zdroj a uplne obycajna bedna ( s nalepkou DELL) vsak oni tiez len zoberu suciastky a pozapajaju ich . To co ty vravis, ze na zakazku zdroj, upraveny bios atd. to sa tyka asi trochu inych súm...
-
krija
VIP
ja mam na to pohlad z oboch uhlov.
znackove: videl som ako sa skladaju PC v DELLi. za 15 slovom pätnásť minut je PC v papierovej skatuli pripravene na odchod a to od chvile ked je bedna este bez "criev". potom sa vam velmi lahko moze stat to co mne. ked som kupoval "znackovy" PC v Libre. (ako dobre, ze neplombovali) boli zle nastavene jumpre na HDD a disk slapal iba v UDMA 2 namiesto UDMA 5. v praci mam IBM a iba pohnem mysou a ten zvuk z chladica procesora
ma ide roztrhnut. a ak mate neschopneho cloveka na O.I. co vam da PC s 256 MB RAM tak sa mozte ist zahrabat.
skladacka: zvladne to aj menej zrucný clovek. porovnajte to napr. s videorekorderom a zistite, ze poskladat PC je oproti tomu uplna hracka. poskladate si to sami a netesi vas iba to, ze ste usetrili, ale mate z toho dobry pocit.
ale rozhodnut sa musi kazdy sam.
znackove: videl som ako sa skladaju PC v DELLi. za 15 slovom pätnásť minut je PC v papierovej skatuli pripravene na odchod a to od chvile ked je bedna este bez "criev". potom sa vam velmi lahko moze stat to co mne. ked som kupoval "znackovy" PC v Libre. (ako dobre, ze neplombovali) boli zle nastavene jumpre na HDD a disk slapal iba v UDMA 2 namiesto UDMA 5. v praci mam IBM a iba pohnem mysou a ten zvuk z chladica procesora
skladacka: zvladne to aj menej zrucný clovek. porovnajte to napr. s videorekorderom a zistite, ze poskladat PC je oproti tomu uplna hracka. poskladate si to sami a netesi vas iba to, ze ste usetrili, ale mate z toho dobry pocit.
ale rozhodnut sa musi kazdy sam.
95 percent ludi na svete nevie ani naprogramovat nahravanie na videu:)) skuste niekedy ludia vstat od PC a ist medzi nie PC fandov.
o skladani PC beznym clovekom ani nehovorim.
znackove PC je znackove PC - homogenny kus elektroniky, so zarukou, podporou a pod. aby sme ujasnili, znackove = HP, Dell, FJS, Lenovo, IBM, Gateway a pod.
o skladani PC beznym clovekom ani nehovorim.
znackove PC je znackove PC - homogenny kus elektroniky, so zarukou, podporou a pod. aby sme ujasnili, znackove = HP, Dell, FJS, Lenovo, IBM, Gateway a pod.
-
ezechiel88
Star
Lol, co tam chces dementovat? Sak ma recht chalan. Chcel by som vidiet, ako si doma vyrobis taku riadiacu jednotku, alebo celne sklo, ved aj to su suciastky, nie?enter00 napísal:dementuj to. faktami. nie tvojimi urazkami chlapce.
K teme: Osobne uprednostnujem zostavy "na mieru". Nie ze by to vyslo neako lacnejsie, ale clovek si tak moze skor "zosobnit" svoj personal computer. Samozrejme, ina situacia je u NB, tam toho moc na vyber nie je. Takze moje resume je, radsej mam "skladacky".
-
peterkozel
Medium Professional
nemozte porovnavat pc s autom to uz je prehnane, to mozme porovnavat potom aj reaktor s pc, k teme - ja som za skladacky - moc tomu nechapem lebo ked si pozrem co ma v sebe nahadzane znackovy comp tak neviem co je na tom take vynimocne ved tie suciastky si presne podla oznacenia mozes poskladat aj sam a budes sa tvarit ze je to origos, a ked si porovnam ludi co si kupili za tazke prachy znackovy pc a ich vykon s tym co mam doma tak sila