Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
U Modrej Ziari sa zrejme jedna o niaku uchylku alebo psichicku poruchu, a chce byt za kazdu cenu temou cislo 1, za kazdu cenu sa zviditelnit. Aj za cenu 50 klipov, ktore dosiahnu iba to, ze cely narod ho bude nenavidiet. On asi zije v inom svete... Maly by sme sa mu zlozit na sakra dobreho psichiatra, lebo taky chlapec uz stoji za poplakanie
preco by ho malo nenavidiet cele slovensko ? ved ked ho to bavi nech to robi aspon sa mame na com zabavat ... nikomu by sa nemalo nic upierat ... nech si robi ked si mysli ze mu to ide a ked ma prachy na klipy a pod ... az sa mozno uvedomi a pride na to ze je to stratacasuokonenipica napísal:U Modrej Ziari sa zrejme jedna o niaku uchylku alebo psichicku poruchu, a chce byt za kazdu cenu temou cislo 1, za kazdu cenu sa zviditelnit. Aj za cenu 50 klipov, ktore dosiahnu iba to, ze cely narod ho bude nenavidiet. On asi zije v inom svete... Maly by sme sa mu zlozit na sakra dobreho psichiatra, lebo taky chlapec uz stoji za poplakanie
-
Digital
Guru
Ehm , rytmus repuje dost odlišne a neviem ci by do verejnosti pustil takyto klip , teda videonahravku ci co to je !pinco napísal:fájne som sa zasmial, ale keby tam bol Rytmus, tak polovica z vás by tu skákali od radosti, že aký super namakaný klip a ešte lepší text a ani nemuseli veľa prachov minúť. Raz som videl klip od H16 a tiež to bol trochu nízkorozpočtový klip, žiadna sláva, ale aspoň káry mali lepsie.
Pozrel som si klip od Rytmusa, ten kde ukazuje svoj pupek a "spieva" o nenávisti a k tomu sa da povedať len jedno, nevidim v tom veľký rozdiel, teda v texte, rovnaké somariny dávajú aj Mokrá čiara aj Rytmus. Klip má Rytmus o pár sto korún drahší, ale tiež to nie je nič famózne.Digital napísal:Ehm , rytmus repuje dost odlišne a neviem ci by do verejnosti pustil takyto klip , teda videonahravku ci co to je !
Nechcem sa v žiadnom prípade hádať, je to len môj názor
//edit: vidím, že môjho príspevku sa chytili odborníci a kruto ma skritizovali, poďte chlapci do mňa, potrebujem vašu nenávisť.
rozdiel medzi tymto klipom a klipom "potrebujem tvoju nenavist" je tak diametralne odlisny ze to vidi kazdy debil
tak tu prosim ta nepis peachoviny.
kokos doporucujem tie komentare pod tym precitat, lepsie jak samotny klip.Tento sa mi pacil najviac: "kruty trek borci konecne kvalita na slovensku ... pocul som ze rytmus konci ale prehovorili sme ... 50cent mi volal na pevnu linku ci mu nemozem zohnat demo tak chlapi nejaky link ....respekt bracho levice to uplne diktuju od tedy chodim kolenacky ..vobec to nemam ako zvonenie v telefone"
kokos doporucujem tie komentare pod tym precitat, lepsie jak samotny klip.Tento sa mi pacil najviac: "kruty trek borci konecne kvalita na slovensku ... pocul som ze rytmus konci ale prehovorili sme ... 50cent mi volal na pevnu linku ci mu nemozem zohnat demo tak chlapi nejaky link ....respekt bracho levice to uplne diktuju od tedy chodim kolenacky ..vobec to nemam ako zvonenie v telefone"
-
jin
VIP
jaaaj chalankovia
par rozdielov medzi "potrebujem tvoju nenavist" a "tymto videom alebo co to je": rytmus ma tvrdsi hlas a lepsi mastering.
Chlalnkovia maju onicom podmaz a tie texty - onicom.
Ale markantnejsi rozdiel tam nieje
//Edit: Jedny z najkrajsich commentov z stranky
par rozdielov medzi "potrebujem tvoju nenavist" a "tymto videom alebo co to je": rytmus ma tvrdsi hlas a lepsi mastering.
Chlalnkovia maju onicom podmaz a tie texty - onicom.
Ale markantnejsi rozdiel tam nieje
//Edit: Jedny z najkrajsich commentov z stranky
jazz napísal:večšie žalude som nigdy nevidel,kto vam dal pravo takto sa strapnit???ten text ma vsetko,naboj,zapletku aj rozuzlenie...to ti pisala 12 rocna sestra???klip je premakany do detajlov,a tusim bol toceny videokamerou v telefone Siemens cx65....čavo za volantom,to snad nemyslel vazne s tymi pozami,to ani smiešne už neni...to je na prokuratora,zavrel by som ta za verejne strapnovanie vlastnej osoby!! nazov tejto frašky by som zhrnul do TRAGIKOMEDIA....
sabotage napísal:ty moj krasny... toto nemozes mysliet vazne... svadba tvojej mamky mala vacsie gule... to si za cele leto nasetril iba 500Sk???... no mat ja takyto klip - hodim si to hned a necakam ani do zajtra... toto nie je iba zle... je to sk**vene priserne... to uz ti tam chybal snad iba Mojsej aj s tou jeho bravcovinkou... ani som nestihal ten text... chvalabohu sa to ani zdaleka nepodoba na ziaden hip-hop... toto mozes hodit akurat tak na Hviezdoslavickov kubin v kategorii mentalne postihnutych zmrdov... este jeden takyto zgrc a niekto ta da asi dole... mozno by ten niekto potom dostal Darwinovu cenu za geneticku ocistu ludstva a prinos k evolucnemu napredovaniu populacie... ved toto je na plynovu komoru zlaty moj... hod nejake ospravedlnenie, lebo ta dam dolu sam...
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
Jedine za co vdacime Rytmusovi je komercny zaujem spolocnosti, takze sa lachsie vydavaju albumy. Ale iba lachsie a rychlejsie.dbco napísal:jj Kontrafakt rozhybal celu hip hopovu scenu keby tak neprerazili vela z tych albumuov co su v hlasovani by mozno nikdy nevysli alebo by si ich kupilo max. 100 ludi
Nehovoril by som moc ze by nevysli