Bavi vas biliard?

O športe...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

No mi hravame podla krcmovych pravidiel a to je sranda ked vymysli niekto nejake nove pravidlo a potom vznikaju konflikty... No ale patri to k tomu pivku...

Keby niekto vedel zohnat oficialne pravidla v cestine pripadneslovencine bol by som vdacny... THX

:oops:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

pool hram velmi rad v puboch len to ma jednu chybu som v tom dost drevo :lol:
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

tak navstivte stranku SLovenskeho Biliardoveho zvazi
www.sbiz.sk

a tu vam pridavam pravidla OFICIALNE
Prílohy
KOMPLETNÉ pool pravidla.zip
(139.68 KiB) 125 stiahnutí
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jakub199 napísal:tak navstivte stranku SLovenskeho Biliardoveho zvazi
www.sbiz.sk

a tu vam pridavam pravidla OFICIALNE
na tieto pravidla kaslite su strasne zastarale a co viem od aprila 2004 vysli minimalne 4 aktualizacie... neskor vam upnem najnovsie..

ale aby som bol k teme tak sa vas pytam: aky pool hravate? je to klasicka osmicka kedy maju hraci gule rozdelene a poslednu hraju osmicku alebo je to devina kedy hraci hraju podla postunosti cisel na guliach? popripade 14.1 endloss ktora sa hra na skore?
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:na tieto pravidla kaslite su strasne zastarale a co viem od aprila 2004 vysli minimalne 4 aktualizacie... neskor vam upnem najnovsie..

ale aby som bol k teme tak sa vas pytam: aky pool hravate? je to klasicka osmicka kedy maju hraci gule rozdelene a poslednu hraju osmicku alebo je to devina kedy hraci hraju podla postunosti cisel na guliach? popripade 14.1 endloss ktora sa hra na skore?
Pokial viem tak slovenska liga sa hra podla tychto.

No a hram 8-ball sem tam aj 9ball ale najlepsia je 8.
14.1 nekonecnu som neskusal ale je to asi najnarocnejsia disciplina.
skusl som aj karambol ale to je ina kategoria
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jakub199 napísal:Pokial viem tak slovenska liga sa hra podla tychto.

No a hram 8-ball sem tam aj 9ball ale najlepsia je 8.
14.1 nekonecnu som neskusal ale je to asi najnarocnejsia disciplina.
skusl som aj karambol ale to je ina kategoria
no ved sa aj hra ale tie pravidla uz boli kopukrat aktualizovane :D noo a liga teda aspon u nas hrava devinu a ja tak isto... :)
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:no ved sa aj hra ale tie pravidla uz boli kopukrat aktualizovane :D noo a liga teda aspon u nas hrava devinu a ja tak isto... :)
v Blave Komarne hraju 8
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jakub199 napísal:v Blave Komarne hraju 8
no ja som z povazskej bystrice :D ale co viem tak sa extraliga hravala z 80% devina.. myslim cele slovensko.. ale teraz sa uz nehra... liga sa rozpadla aj s mojou karierou nadejneho poolistu :D
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:no ja som z povazskej bystrice:D ale co viem tak sa extraliga hravala z 80% devina.. myslim cele slovensko
neviem v Komarne a v Blave som bol chekni sbiz.sk tm to urcite bude
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jakub199 napísal:neviem v Komarne a v Blave som bol chekni sbiz.sk tm to urcite bude
jj poznam tu stranku ale neber ju moc vazne ona nikdy nebola v poriadku :D ... ale vsimni si rozpis turnajov... 60% devina 30% osma a 10% 14.1... a karabolove ligy myslim na slovenku ani nie su... inak hravas ligu?
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:jj poznam tu stranku ale neber ju moc vazne ona nikdy nebola v poriadku :D ... ale vsimni si rozpis turnajov... 60% devina 30% osma a 10% 14.1... a karabolove ligy myslim na slovenku ani nie su... inak hravas ligu?
Chvilu som hral za Lavos B ale teraz uz nie sem tam na turnaje idem ale ako diak si rad pozriem aj ligove zapasy. V senici v 61-tke sa hra Karambolova liga, ale len mestska ale za to hracov maju dost (pochadzam z Brezovej)

inak pozeras teraz na Eurosporte Snooker.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jakub199 napísal:Chvilu som hral za Lavos B ale teraz uz nie sem tam na turnaje idem ale ako diak si rad pozriem aj ligove zapasy. V senici v 61-tke sa hra Karambolova liga, ale len mestska ale za to hracov maju dost (pochadzam z Brezovej)

inak pozeras teraz na Eurosporte Snooker.
ja som kedysi chodil pozerat do country saloonu kazde ligove stretnutie ale teraz co pozeram uz su tam len akysi amateri... ale ani nelutujem ze sa to rozpadlo... ma debili nechceli zapisat do ligy lebo nemam este 18rokov a odkazali ma na jakusi juniorsku skolu kdesi v trencine :x ... takze to bolo viac menej na cierno a zapasy som mohol hrat len vnutromestske :cry: ale aj tak som si to uzil... po kazdom zapase najebafka :)

jasnacka snooker pozeram kazdy zapas... no a asi ako kazdy drzim sullivanovi:-) a v tomto zapase asi binghamovi :?

inak asi najvacsi uspech bolo druhe miesto v mestskou opene... aspon vyhoda ze som nebol nikde zapisany :P
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:ja som kedysi chodil pozerat do country saloonu kazde ligove stretnutie ale teraz co pozeram uz su tam len akysi amateri... ale ani nelutujem ze sa to rozpadlo... ma debili nechceli zapisat do ligy lebo nemam este 18rokov a odkazali ma na jakusi juniorsku skolu kdesi v trencine :x ... takze to bolo viac menej na cierno a zapasy som mohol hrat len vnutromestske :cry: ale aj tak som si to uzil... po kazdom zapase najebafka :)

jasnacka snooker pozeram kazdy zapas... no a asi ako kazdy drzim sullivanovi:-) a v tomto zapase asi binghamovi :?
JJ Sulivan a este Higins podla mna sa robi zbytocne halo okolo toho vzadtia zapasu. No a sa mas aspon ze mate vnutromesku za to v Senici je len karambol ale s bratom kazy weekend s bratom aspon 4 hodiny hrame
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jakub199 napísal:JJ Sulivan a este Higins podla mna sa robi zbytocne halo okolo toho vzadtia zapasu. No a sa mas aspon ze mate vnutromesku za to v Senici je len karambol ale s bratom kazy weekend s bratom aspon 4 hodiny hrame
este obdivujem robertsna... a obdivoval som huntera on hral neskutocne ale bohuzial sa stalo to co sa stalo :cry: ... jj strasne ma to stve na kazdom fore citam z jednej strany ze ronnieho nieco trapi z druhej strany ze je to chudak ktory sa boji atd atd a uz mam toho dost...
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:este obdivujem robertsna... a obdivoval som huntera on hral neskutocne ale bohuzial sa stalo to co sa stalo :cry: ... jj strasne ma to stve na kazdom fore citam z jednej strany ze ronnieho nieco trapi z druhej strany ze je to chudak ktory sa boji atd atd a uz mam toho dost...
Presne najlepsi bol Doherty ten ze ne Sulivan rovno skonci. Hunter bol dobry hlavne prave hrajuci Masters tam bol neskutocny.

Edit//snooker sa skoncil Carter vyhral bude hrat v utorok o 16:30 s the Rocket ::))) takze dobru noc
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

biliard chodievam hravat do jedneho trnavskeho baru ale hravam ho ja unas v dedine,ale chce to este vylepsit 8)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ja chcem kupit domov biliard taky nejaky zakladny, potom zacnem znova hravat :))
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

chodite niekto v Ziline do fajnoveho biliardoveho klubu Miso (v kotve)?

som tam pomerne pravidelne, ked som v ZA...
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

tego2000 napísal:biliard chodievam hravat do jedneho trnavskeho baru ale hravam ho ja unas v dedine,ale chce to este vylepsit 8)
mohol by som sa tak pre zaujimavost opytat kam? v TT uz dlhsie hladam nejaky kvalitny biliard, ale zatial pomerne neuspesne..
Napísať odpoveď