Keby niekto vedel zohnat oficialne pravidla v cestine pripadneslovencine bol by som vdacny... THX
Bavi vas biliard?
-
jakub199
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak navstivte stranku SLovenskeho Biliardoveho zvazi
www.sbiz.sk
a tu vam pridavam pravidla OFICIALNE
www.sbiz.sk
- Prílohy
-
- KOMPLETNÉ pool pravidla.zip
- (139.68 KiB) 125 stiahnutí
-
RATZINGER666
Darca
na tieto pravidla kaslite su strasne zastarale a co viem od aprila 2004 vysli minimalne 4 aktualizacie... neskor vam upnem najnovsie..jakub199 napísal:tak navstivte stranku SLovenskeho Biliardoveho zvazi
www.sbiz.sk
ale aby som bol k teme tak sa vas pytam: aky pool hravate? je to klasicka osmicka kedy maju hraci gule rozdelene a poslednu hraju osmicku alebo je to devina kedy hraci hraju podla postunosti cisel na guliach? popripade 14.1 endloss ktora sa hra na skore?
-
jakub199
Medium Star
Pokial viem tak slovenska liga sa hra podla tychto.RATZINGER666 napísal:na tieto pravidla kaslite su strasne zastarale a co viem od aprila 2004 vysli minimalne 4 aktualizacie... neskor vam upnem najnovsie..
ale aby som bol k teme tak sa vas pytam: aky pool hravate? je to klasicka osmicka kedy maju hraci gule rozdelene a poslednu hraju osmicku alebo je to devina kedy hraci hraju podla postunosti cisel na guliach? popripade 14.1 endloss ktora sa hra na skore?
No a hram 8-ball sem tam aj 9ball ale najlepsia je 8.
14.1 nekonecnu som neskusal ale je to asi najnarocnejsia disciplina.
skusl som aj karambol ale to je ina kategoria
-
RATZINGER666
Darca
no ved sa aj hra ale tie pravidla uz boli kopukrat aktualizovanejakub199 napísal:Pokial viem tak slovenska liga sa hra podla tychto.
No a hram 8-ball sem tam aj 9ball ale najlepsia je 8.
14.1 nekonecnu som neskusal ale je to asi najnarocnejsia disciplina.
skusl som aj karambol ale to je ina kategoria
-
RATZINGER666
Darca
-
RATZINGER666
Darca
-
jakub199
Medium Star
Chvilu som hral za Lavos B ale teraz uz nie sem tam na turnaje idem ale ako diak si rad pozriem aj ligove zapasy. V senici v 61-tke sa hra Karambolova liga, ale len mestska ale za to hracov maju dost (pochadzam z Brezovej)RATZINGER666 napísal:jj poznam tu stranku ale neber ju moc vazne ona nikdy nebola v poriadku... ale vsimni si rozpis turnajov... 60% devina 30% osma a 10% 14.1... a karabolove ligy myslim na slovenku ani nie su... inak hravas ligu?
inak pozeras teraz na Eurosporte Snooker.
-
RATZINGER666
Darca
ja som kedysi chodil pozerat do country saloonu kazde ligove stretnutie ale teraz co pozeram uz su tam len akysi amateri... ale ani nelutujem ze sa to rozpadlo... ma debili nechceli zapisat do ligy lebo nemam este 18rokov a odkazali ma na jakusi juniorsku skolu kdesi v trencinejakub199 napísal:Chvilu som hral za Lavos B ale teraz uz nie sem tam na turnaje idem ale ako diak si rad pozriem aj ligove zapasy. V senici v 61-tke sa hra Karambolova liga, ale len mestska ale za to hracov maju dost (pochadzam z Brezovej)
inak pozeras teraz na Eurosporte Snooker.
jasnacka snooker pozeram kazdy zapas... no a asi ako kazdy drzim sullivanovi:-) a v tomto zapase asi binghamovi
inak asi najvacsi uspech bolo druhe miesto v mestskou opene... aspon vyhoda ze som nebol nikde zapisany
-
jakub199
Medium Star
JJ Sulivan a este Higins podla mna sa robi zbytocne halo okolo toho vzadtia zapasu. No a sa mas aspon ze mate vnutromesku za to v Senici je len karambol ale s bratom kazy weekend s bratom aspon 4 hodiny hrameRATZINGER666 napísal:ja som kedysi chodil pozerat do country saloonu kazde ligove stretnutie ale teraz co pozeram uz su tam len akysi amateri... ale ani nelutujem ze sa to rozpadlo... ma debili nechceli zapisat do ligy lebo nemam este 18rokov a odkazali ma na jakusi juniorsku skolu kdesi v trencine... takze to bolo viac menej na cierno a zapasy som mohol hrat len vnutromestske
ale aj tak som si to uzil... po kazdom zapase najebafka
![]()
jasnacka snooker pozeram kazdy zapas... no a asi ako kazdy drzim sullivanovi:-) a v tomto zapase asi binghamovi
-
RATZINGER666
Darca
este obdivujem robertsna... a obdivoval som huntera on hral neskutocne ale bohuzial sa stalo to co sa stalojakub199 napísal:JJ Sulivan a este Higins podla mna sa robi zbytocne halo okolo toho vzadtia zapasu. No a sa mas aspon ze mate vnutromesku za to v Senici je len karambol ale s bratom kazy weekend s bratom aspon 4 hodiny hrame
-
jakub199
Medium Star
Presne najlepsi bol Doherty ten ze ne Sulivan rovno skonci. Hunter bol dobry hlavne prave hrajuci Masters tam bol neskutocny.RATZINGER666 napísal:este obdivujem robertsna... a obdivoval som huntera on hral neskutocne ale bohuzial sa stalo to co sa stalo... jj strasne ma to stve na kazdom fore citam z jednej strany ze ronnieho nieco trapi z druhej strany ze je to chudak ktory sa boji atd atd a uz mam toho dost...
Edit//snooker sa skoncil Carter vyhral bude hrat v utorok o 16:30 s the Rocket ::))) takze dobru noc
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional