Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Hip-Hopovy prepadak roka 2006 (SLOVAKIA)
Tak zakladam tuto temu. Hlasovanie nedavam, nech kazdy napise sam.
Tak napiste aky album, mixtape, hocico bol podla vas s tejto sceny najhorsi..
Podla mna jednoznacne Kaidzas - Abysi do rana, Tragikomix - je*at mixtape, a Rendzeska-SK - Cas vylozit karty
Tak napiste aky album, mixtape, hocico bol podla vas s tejto sceny najhorsi..
Podla mna jednoznacne Kaidzas - Abysi do rana, Tragikomix - je*at mixtape, a Rendzeska-SK - Cas vylozit karty
-
Traktorista
Guru
-
okonenipica
Zablokovaný
Stilo napísal:Tragikomix som ešte nepočul..
Kód: Vybrať všetko
http://hip-hop.sk/media/stahuj-tragikomix-8211-je*at-mixtapeale podla mna bol, sice sa mi chvilku jedna vec pacila, ale ta sa u mna dost rychlo opocuvala...nepametam si nick ale ako awatar ma zenu napísal:mne sa rendezska-sk lubi,...
mozno nie vsetky songy, ale neni to prepadak
A aky je podla teba SK prepadak roka ?
-
R1k1nko
Darca
Re: Hip-Hopovy prepadak roka 2006 (SLOVAKIA)
ty si v poriadku ??( lekarsky )okonenipica napísal: Podla mna jednoznacne Kaidzas - Abysi do rana a Rendzeska-SK - Cas vylozit karty
lebo kaidzas bol dost dobry !! kvalitny podmaz a veci okolo toho
K rendzeska-sk k tej sa vyjadrovat nebudem ( 10 / 7 )
nechcem ta tu moc kritizovat ale podla mna boli o dost vatsie prepadky ako tieto dve co si tu napisal.
napr: Miky Mora - Moráton - v tomto bolo dost malo dobrych trackov
-
okonenipica
Zablokovaný
No takze:
Je na case si zmenit awatar
Nie som ziadny perverzni a vylizanej fanousek Snoopa, len sa mi paci jeho kyvajuca hlava ktoru mam na kazdom fore... Ale nemyslim si kvoli tomu, ze ked mam v awataru snoopa tak ze som niaky priebornik
O Mikym som nic nepovedal, jedine tak v spojitosti s Druhou Stranou, a za tou si spojim, podla mna to je najlepsi album roku 06.
Kaidzas, Rendzeska a Tragikomix sa mi proste nepacili. Kazdy ma iny vkus, ja viem, ale karmu ste mi znizovat veru nemuseli. To ma troska dost nasralo, lebo mam vazny zaujem sa dostat do rebricka
Je na case si zmenit awatar
O Mikym som nic nepovedal, jedine tak v spojitosti s Druhou Stranou, a za tou si spojim, podla mna to je najlepsi album roku 06.
Kaidzas, Rendzeska a Tragikomix sa mi proste nepacili. Kazdy ma iny vkus, ja viem, ale karmu ste mi znizovat veru nemuseli. To ma troska dost nasralo, lebo mam vazny zaujem sa dostat do rebricka
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
nico :)
Medium Expert
Aaaa, nerob mi veciokonenipica napísal:samozrejme ze ma. ako si mohol pochybovat ?Ved on ma jeden klip, a asi 70 klipov. A co Helico ? Ten sa ti nebodaj pacil, ked si tak ticho...
-
okonenipica
Zablokovaný
No Rendzeska vobec zije ? Sak to je mrtvola sama o sebenico :) napísal:Aaaa, nerob mi vecino dobre, tak boli prepadaky, ale toto je ine, bo tito chlapci to snad ani nemysleli vazne.. ale ked povies o Kaidzasovi, ze to posral, tak o tebe asi nieco zarepuje... chapes jak to myslim... niekto skritizoval rapove televizne hviezdicky a oni zrazu zmizli... ale Kaidzas a Rendeska asi nikam nezmiznu
A Kaidzas ? No nic moc...
Ale za to ze sa mi nieco nepaci co je niekym alebo niecim povazovane za elitu sceny, tak mi hned nemusite sundavat karmu
-
okonenipica
Zablokovaný
No ale musi predsa existovat niaky najslabsi album, ktori ta napr. aj sklamal, alebo znechutil, tohto roku...nico :) napísal:No sak ja tiez nemam rad vsetko... ale zato prepadakom sa da nazvat malo veci... a tiez mi sundali karmu a nezblaznim saja ti dam k+, ked len po tom tuzis
za tu +k ti dakujem