Rodičia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ja mam s rodicmi dobry a kamaratsky vztah,ale obcas sa trocha pohadame ked som v Ageme ze vsetky peniaze co mam vyhadzujem len do pocitaca. :lol: ale inak s tatkom mam super vztah pustame si muziku,vtipy...proste ok,,s mamou je to trocha ine ona sa o mna boji cize obcas sa trocha pohadame ze preco nemozem ist von a tak ale potom je to ok..takze tak :D
johnny171
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

heh, no ja mam s rodicmi taky pohodovy vztah...
ocino ten je v pohode, vzdy sranda...
mamina ta je prisnejsia, ale viem ze mi chce len dobre...
a teraz kedze som s nimi len vikendy, tak je to tiez v pohode :D
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

Podla toho ktory rodic...mamu mam vazne rada a snazim sa k nej spravat co najlepsie aj ked mi to niekedy nevyjde a trosku vybuchnem..neviem si predstavit co by som robila bez nej.. ale otec..to je uz je ine..neviem preco ale jednoducho ja k svojmu otcovi necitim nic.teda lepsie povedane je to cisty idiot a nechapem ako s nim mama mohla tak dlho vydrzat.strasne je agresivny,uz hadam dobrych par rokov som nezazila den kedy by nekrical kvoli niecomu..kvoli hocijakej blbosti ako naprklad ze dialkove je na sedacke a nie na stole alebo ze papuce su 5 cm od seba a nie pri sebe.a najhorsie je ze mu jednoducho nemozem povedat vlastny nazor.raz som to urobila a kebyze nie je maminy tak by som lezala niekde v nemocnici..ak mam pravdu povedat tak mi v podstate pokazil cele detstvo a mame zivot..ale vyzera to tak ze sa nasi budu rozvadzat ..mozno nie som normalna ale tesim sa ze konecne budem mat pokoj a vsetko bude ok...vazne..vsak vacsina kamosov sa mojho otca boji a to ho len videli..nie to sa s nim rozpravali a zili s nim 15 rokov..
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

barcica napísal:Podla toho ktory rodic...mamu mam vazne rada a snazim sa k nej spravat co najlepsie aj ked mi to niekedy nevyjde a trosku vybuchnem..neviem si predstavit co by som robila bez nej.. ale otec..to je uz je ine..neviem preco ale jednoducho ja k svojmu otcovi necitim nic.teda lepsie povedane je to cisty idiot a nechapem ako s nim mama mohla tak dlho vydrzat.strasne je agresivny,uz hadam dobrych par rokov som nezazila den kedy by nekrical kvoli niecomu..kvoli hocijakej blbosti ako naprklad ze dialkove je na sedacke a nie na stole alebo ze papuce su 5 cm od seba a nie pri sebe.a najhorsie je ze mu jednoducho nemozem povedat vlastny nazor.raz som to urobila a kebyze nie je maminy tak by som lezala niekde v nemocnici..ak mam pravdu povedat tak mi v podstate pokazil cele detstvo a mame zivot..ale vyzera to tak ze sa nasi budu rozvadzat ..mozno nie som normalna ale tesim sa ze konecne budem mat pokoj a vsetko bude ok...vazne..vsak vacsina kamosov sa mojho otca boji a to ho len videli..nie to sa s nim rozpravali a zili s nim 15 rokov..
sám by som to nenapísal asi lepšie.... aj keď niekedy je to úplne v pohode, niekedy rozmýšľam že ako nechám mamu doma keď pôjdem na výšku, že toto si nezaslúži.... Niekedy si naozaj musím priznať že oca niekedy berem len pre peniaze... :idea:
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

rodicia su rozvedeny:
otec:byva nedaleko mna je v pohode ale otcovsky prisny ale je to macher s PC ked mam nieco s PC tak idem za nim...ma priatelku z Banoviec,nevim ako sa zoznamily...ona ma dvoch synov,nedavno sa mi narodil nevlastny brat :) (rudolf-po otcovi)_(teraz)

pracoval v mochovciach ale teraz inde a dost casto chodi na cesty takze som ho dlho nevidel ale chodil aspon domov triezvy(predtym)

matka:ta je tiez v pohode ale tiez sa omna boji ako kazda normalna mama,mala tazke detstvo...jej otec sa opijal,matka ju bila,lenze koli nej otec odisiel od nas,lebo si nasla "ineho".

nevlastna mama:je z banoviec je celkom srandovna ale je prisna na tych svojich dvoch synov,mam s nou taky vztah ze dobry den,ahoj a idem ku PC u otca takze velmi sa nerozpravame

nevlastny otec:je peckovy,je brankar za jeden klub v mestskej unii maleho futbalu...je dobry...som s nim ako kamarat...v pohode sa s nim da porozpravat o seckom...(sport,svet,nazory)
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

krupica_dnb napísal:sám by som to nenapísal asi lepšie.... aj keď niekedy je to úplne v pohode, niekedy rozmýšľam že ako nechám mamu doma keď pôjdem na výšku, že toto si nezaslúži.... Niekedy si naozaj musím priznať že oca niekedy berem len pre peniaze... :idea:
no vsak presne...lenze moj foter aj to vyuziva stale ze ked nam nieco kupi tak povie:ja som si splnil povinnost a teraz si splnte vy..lenze nechape ze "splnit si povinnost" neni v tom kolko veci mi kupi...a teraz v tejto situacii tak ja neviem ci si kryje svedomie alebo co ale furt sa ma pyta:a mas peniaze?? a tak...za tyzden mam od neho niekedy aj 500 korun...nenormalne predtym to nikdy nerobil...teraz stale vecer pocuvam jak sa nasi hadaju a foter furt nieco rozbije,rozkrikuje sa..zevraj ho mamina provokuje ale to je blbost on sam seba vyprovokuje,co nechapem ako...moj otec teraz chodi sa domov len vyspat,,,cely den ho nevidim vobec lebo dojde vzdy uz ked spim a tak..ale s casti je mi to luto lebo mamina bude stale sama..cez vikendy,ked pojdem na vysku a tak... :cry: :cry:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

barcica napísal:no vsak presne...lenze moj foter aj to vyuziva stale ze ked nam nieco kupi tak povie:ja som si splnil povinnost a teraz si splnte vy..lenze nechape ze "splnit si povinnost" neni v tom kolko veci mi kupi...a teraz v tejto situacii tak ja neviem ci si kryje svedomie alebo co ale furt sa ma pyta:a mas peniaze?? a tak...za tyzden mam od neho niekedy aj 500 korun...nenormalne predtym to nikdy nerobil...teraz stale vecer pocuvam jak sa nasi hadaju a foter furt nieco rozbije,rozkrikuje sa..zevraj ho mamina provokuje ale to je blbost on sam seba vyprovokuje,co nechapem ako...moj otec teraz chodi sa domov len vyspat,,,cely den ho nevidim vobec lebo dojde vzdy uz ked spim a tak..ale s casti je mi to luto lebo mamina bude stale sama..cez vikendy,ked pojdem na vysku a tak... :cry: :cry:
prsne to, že mamina mi celý život pomáha a robí mi dobre, a teraz ju opustím a ešte by mi bolo lepšie keby sama ostala a nie s niekým kto ju len terorizuje a nadáva jej, to si nezaslúži :cry:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

s rodicmi celkom slusny rozumieme si zdielame problemy a pomahame si !! aj ked niekedy sa nepochopime da sa to do spravnych kolaji :wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Ja mam s rodicmi celkom dobry vztah ... vieme sa porozpravat skoro o vsetkom, rodicia mi veria, lebo vedia ako ma vychovali a vedia aky som. Mam velmi podobnu povahu ako moj otec , teda v niektorych oblastiach a to je asi jediny problem , ze on vo mne vidi svoje zle vlastnosti a niekedy ho to dost irituje, zvlast ked ma nejake stresy v praci a podobne ... Mama ma stale obhajovala pred otcom, lebo ona videla aka je situacia a pozerala sa na to tak z hora, lebo ja nedokazem ukludnit situaciu , proste ked otec zacne mat k niecomu pripomienky a ja vidim, ze on robi to iste (napriklad ze si neupratujem izbu a oj ma priom veci kade tade po dome) a ked to niekolko krat opakuje a nenecha ma ani dorobit veci co mam zacate ale musim ist hned upratat , tak to uz potom nevydrzim a vybuchnem a potom sa trochu pohadame , ale stale sa to nejako urovna na druhy den , pripadne pride mama a pohada sa s nim ona, lebo vidi, ze on nema pravdu ... alebo ked nemam pravdu ja, tak jeho posle niekam prec a mne to potom vysvetluje ... zvycajne velmi dlho :D ale takato situacia sa uz dost dlho nestala ... najhorsie hadky boli, ked som si nechcel dat ostrihat vlasy ... a ani som si doteraz nedal, ale otec si zvykol :)
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

tak mam dost prisnych rodicou....s ocinom myslim ze normal ...niekedy sranda..inokedy hadka ked mi nieco zakaze..ale viem ze mi nechce zle..a mamka je tiez v pohodke...vzdy porozpravame o vsetkom..no skoro ved kazdy ma neake tajomstva..ale inac fajn...oboch ich lubim.. :smt050
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Su veci, ktore za peniaze nekupis. Rodina to je to najviac, vychadzam s nimi skvele a som stastna, ze je to tak :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no moim rodicom v poslednom case pekne strasi na hlavu.. akoze mama zahlasila ze mi prachy na vysku neda lebo sa zle ucim.. ona ma furt dake blbe argumenty.. a ze za tie prachy co by normalne sli na vysku mi racej kupi nejaky maly byt a mam sa starat sam.. akoze fakt doost.. dakujem pekne
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nasi su rozvedeni, otca som videla naposledy pred 14 rokmi. Ma zakazane sa so mnou stretavat a navstevovat ma a ja nemam zaujem ho tiez ani vidiet. Minule ma prisiel navstivit do skoly, ale odmietla som sa s nim stretnut. Pre mna uz neexistuje... Mamka je super, pekne sa o nas stara, aj ked v minulosti sme spolu nevychadzali az tak dobre - mame dost podobne povahy, takze ked sme sa urazili, tak sme fukali obe a nevedeli sme sa jedna druhej ospravedlnit. Teraz je to uz v poho, drzime pekne spolu, porozpravame sa. Podporuje ma v mojich rozhodnutiazh, respektuje ma a uvedomuje si, ze uz som dospela, takze sa da s nou dohodnut takmer na vsetkom...Som jej za vsetko neskutocne vdacna a som rada, ze moj prispevok je pisany akurat na Den Matiek :smt049
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

ja mam vztah s rodicmi celkom dobry! mozem im povedat o kazdom svojom probleme..ale hlavne mamine sme najlepsie kamaratky-butlave vrby. ked mam nejaky problem poviem jej ho a ked ona tak mi ho povie som rada ze jej nemusim nic tajit. je to potom ovela lepsie a veri mi. nepoviem jej vzdy vsetko ale vacsinu. no a s ocinom..no tomu toho vela nehovorim ale aj s nim mam dobry vztah..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sa hadam s mamou navsetkom nonstop 24/7, proste v kuse to ide uz asi dajakych 7 rokov...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nj rodicia ...boli su a do isteho casu budu sucastou nasich zivotov (pomerne pekny uvod)
Ja si s rodicmi rozumiem prevazne no niekedy fest zahucia vtedy si povymiename nazory a ide sa dalej neviem... ja som rad tak ako to je... no iste, vzdy je co zlepsovat :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

s nasimi si rozumiem, aj ked niekedy dojde k vymene nazorov, ale to skor s otcom, on je taky tvrdohlavy trocha (a ja po nom :D ) ale rodicov by som nikdy nemenil, mam ich rad :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

U mňa je to na dlhé lakte.
Starí rodičia: Otcovu stranu nepoznám (čítajte ďalej), a s maminou si doteraz veľmi rozumiem, aj keď sú rozvedení, starký pije a starká sa pokúšala o sebevrazdu, keď čakala moju mamu...
Mama: VĎAKA, sme si veľmi blízky, nakoľko som vyrastal iba s ňou, je síce trocha striktná (opäť díki), no teraz už začína chápať, že už mám svoj rozum (ja palica hnusná :P)
Otec-biol: Narkoman, rozvod, keď som mal 4, pamätám si na neho / videl osm ho raz v živote.
Otec-actual: Sme na seba veľmi silne naviazaný a urobil by pre mňa zrejme všetko a je to nezneužívam. Mám ho rád, netuším, kde by sme boli s mamou teraz bez neho. Skvelý človek!
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Hmm, s rodicmi vychadzam uplne super, samozrejme ze niekedy to trochu zaskripe ale to je predsa normalne. Nikdy som s nimi v podstate nemal problemy, neboli na mna prilis prisny (ani na to nebol ziadny dovod) a nechali ma dost na "volnobehu", asi preto ze vedeli ze mi rozum funguje v dostatocnej miere na to aby som vedel co je pre mna fajn.

Jedina vec co ma mrzi je, ze vzhladom na moju neposednu prdel (uz peknych par rokov sa tulam po svete a nemienim zrovna zit na slovensku), si ma velmi neuziju. Nemam surodencov a o to je ten pocit tazsi.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Moji rodičia sú super.... hovorí sa , že rodičov si nevyberáme, ale keby som mohla , tak by som si opäť vybrala len mojich.....
Vychádzame si v pohode, samozrejme pubertálne rozhovory a odvrávanie mám už z časti za sebou, ale vždy ma brali s pochopením.... Viem že ťažko pracujú , aby som mala všetko čo chcem (pretože ešte niesom zárobkovo samostatná) vážim si všetko čo pre mňa do teraz spravili... :smt050 jednoducho , ďakujem Pánu Bohu že sa nehádame a že stále sme tak v pohode ako každý deň... :)
Napísať odpoveď