Filmy podla hier - Uwe Boll

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kenny19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Filmy podla hier - Uwe Boll

Príspevok od používateľa kenny19 »

Mam otazku, co si myslite o tomto reziserovi a jeho "uzasnych" pocinoch? Doteraz natocil filmy Bloodrayne, Alone in the Dark, House of the Dead. A pozor: Chysta sa Dungeon Siege (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)) - coskoro, Postal, Far Cry a Alone in the Dark II. Co sa tyka jeho filmov, videl som Alone in the Dark (To som este nevedel s kym to mam docinenia) a House of the Dead. K tymto filmom sa nevyjadrujem a dufam ze uja Uwe Boll-a coskoro postihne nejaka smrtelna nehoda. Napriklad ze sa nahodou poleje benzinom a samovolne zapali.

Kto chce vediet viac

Kód: Vybrať všetko

http://www.imdb.com/name/nm0093051/
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Mna by zaujimalo odkial na to bere peniaze :roll: Akoze filmy podla hier su genialne,bomba namety ale Uwe Boll :roll: to je konec
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hm.niekde som tu uz hodil poznamku,ze by mu mali zakazat tocit filmy.K tym spominanym pridam House Of The Dead a Bloodrayne,oba boli priam nepozeratelne prepadaky.Co ma sere najviac je asi fakt,ze psuje karieru Kristanne Loken,ktora je moja oblubena.Nebolo dost nestastia v Bloodrayne,bude hrat este aj v jeho Dungeon Siege a aj Bloodrayne 2 sa chysta.Nehovoriac este o tom,ze tieto hry patria k mojim oblubenym. A odkial berie peniaze?No v nemecku maju tak smiesne zakony,ze ako vlastnik produkcnej spolocnorti Boll KG si moze urobit 100% odpocet dani,teda vsetky naklady na film mu preplati stat.Dan plati len z pripadnych prijmov z box office.Uvidime ako to s nim pojde dalej...viac info na http://people.monstersandcritics.com/ar ... l/biog.htm
kenny19
Medium Star
Medium Star

Ale ako je mozne ze jeden typek spravi z kazdeho filmu brak? Ved to sa neda.... :( A pokial sa pametam som kdesi cital ze uz ho nikde nechcu... ale filmy robi dalej
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kenny19 napísal:Ale ako je mozne ze jeden typek spravi z kazdeho filmu brak? Ved to sa neda.... :( A pokial sa pametam som kdesi cital ze uz ho nikde nechcu... ale filmy robi dalej
KEby robit film podla pocitacovej hry tak by som urobil as Return to castle wolfenstein. No nie? ked ste hrali tu hru tak aj film by podla mna z toho bol dobry. Alebo z Unreal 2:the awakening.
:wink:

Ale urcite rezirovane niekym inym a poriadne urobene.
kenny19
Medium Star
Medium Star

Clovece radsej nepis nic lebo si to precita Uwe a bude po srande...
Kels
King
King

neviem preco...Viem ze robi prepadaky a tak ..Je to srac,a blbec,to hej ale na toto http://www.imdb.com/title/tt0460780/ sa tesim :) herci ako Jason Statham je u mna zaruka kvalitky takze si to rad pozriem...A mam tusaka ze tymto filmom uwe opravi predsole "filmy"...neviem proste si to myslim a mam takehho tusaka:) sak uvidime ked to rlsne :)
kenny19
Medium Star
Medium Star

Tak to mas pravdu, uz len kvoli Stathamovi si to pozriem, ale neocakavam od toho nic extra. Skor len tak, aby som videl o com je rec a mohol dalej spokojne nadavat. A pokial viem je na to aj trailer.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

mali by mu zakazat tocit.este aj bloodrayne sprznit.a tak som sa tesil na Rayne :(
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Uwe Boll je asi daco ako ten typek zo superstar Dziga Dziga, alebo ten japonec, cinan ci korejcan z American Idol. Proste si svet robi srandu z mentalne postihnuteho cloveka, to imho neni moc na smiech :? a to ze su mentalne postihnuti, alebo aspon tak velmi jednoduchi ze to hranici so standartom iQ beznych smrtelnikov, to myslim vazne :( teda mozno nie Dziga Dziga, ale ten ryzojed urcite...a Uwe Boll na cele.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

BTW inac presne toho zfilmovania Dungeon Siege sa bojim, je to moja oblubena hra, obe casti, a zasa tam hra moja mila Kristanna Loked (ci vlastne teraz je uz mila Michelle Rodriguez, ale aj tak)...Bojim sa, ze len tak z nicoho nic vietor nezacne viat z inej strany a zlaty Uwe nenatoci kvalitny film. Hoci v tomto by som mu drzal palce, nech sa uz konecne uvedomi, ale neverim. No necham sa prekvapit a nebudem dbat ani na ohlasy ktritikov, pojdem na to pekne osobne do kina a uvidime, ci budem na to plut alebo nie.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:BTW inac presne toho zfilmovania Dungeon Siege sa bojim, je to moja oblubena hra, obe casti, a zasa tam hra moja mila Kristanna Loked (ci vlastne teraz je uz mila Michelle Rodriguez, ale aj tak)...Bojim sa, ze len tak z nicoho nic vietor nezacne viat z inej strany a zlaty Uwe nenatoci kvalitny film. Hoci v tomto by som mu drzal palce, nech sa uz konecne uvedomi, ale neverim. No necham sa prekvapit a nebudem dbat ani na ohlasy ktritikov, pojdem na to pekne osobne do kina a uvidime, ci budem na to plut alebo nie.
presne z tohto Uwe Boll zije. Zarobi par papierov na hardcorovych fanusikoch, ktori si povedia to co Ty a natoci dalsiu idiotinu...neber to v zlom, len sa snazim objasnit ako preziva, ako funguje...Uwe Boll je pravdepodobne totalne nenadany clovek s obrovskym pocitom menejcennosti, neznasa ludi a takto sa im odplaca... :D

[o chvilu neskor...]

Aha...tak uz chapem preco ma take otrasne filmy. Rezia je jeho hobby, na zivobytie zaraba boxom.

Ma totalne vymlatenu palicu parkaca na krku preto produkuje take filmy ake produkuje...

:lol: dokonca ani ako boxera ho nemaju radi, aspon na utube :)
ChibiGAL (5 days ago)
OMG Boll is a fucking loser *Can't take critisizim*.
(Reply) (Mark as spam)
Driadon (6 days ago)
I cant wait for the 225 pound bodybuilder to challenge Uwe to a boxing match. i want to see that blind jackass on his ass
(Reply) (Mark as spam)
WHATISUTUBE (1 week ago)
wow, what an idiot. He beats people who don't like his movies up. How the hell is this supposed to do anything other than make him look like an idiot who can't take criticism.
(Reply) (Mark as spam)
Hastur83 (1 week ago)
This is the best Uwe Boll movie so far.
(Reply) (Mark as spam)
Kafei464 (1 week ago)
yeah, and i think the worst one was either House of the Dead or Alone in the Dark, probably the later. they all suck.
(Reply) (Mark as spam)
Kaleban (1 week ago)
Have you SEEN his movies? I would say you must ahve already done so...
(Reply) (Mark as spam)
Kafei464 (1 week ago)
Boll is a shit-head. If I could fight him, I'd purposely give him brain damage.
(Reply) (Mark as spam)
SnipaMasta (3 weeks ago)
You'd get your ass kicked, pussy boy.
(Reply) (Mark as spam)
jaefrmbk (3 weeks ago)
i jus like seen ppl get they ass beat
(Reply) (Mark as spam)
WilliamBatley (1 month ago)
Wow if I was invited, I would of thrown off my boxing gloves, charged his ass, got him on the ground, and strangled him, I don't give a shit about assualt, He deserves to die.
...
Kels
King
King

ja aj tak verim ze to bude dobry film :D Hehe,treba verit a podla mna mu to tentoraz vide :oops:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

s dungeon siege mu drzim palce, perfektna hra, a este film podla toho, snad sa konecne spameta, a ked uz, tak ta kopa znamych hercov to snad uhraje do pozeratelnej podoby
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Ja som zase pocul ze sa ma tocit hitman. Hlavnu ulohu mal povodne obsadit Vin Diesel ale nejako sa nedohodli. Skoda.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to UPLINK:..mna tie 3 libry za kino nezabiju...pojdem, pretoze to je jediny film/namet ktory ma od neho zaujima...ak to bude kravina, u mna skoncil a bude svaty pokoj a nech si pre mna za mna toci aj 10 prkotin rocne...
kenny19
Medium Star
Medium Star

hornblower napísal:Ja som zase pocul ze sa ma tocit hitman. Hlavnu ulohu mal povodne obsadit Vin Diesel ale nejako sa nedohodli. Skoda.
no ma sa tocit aj Max Payne, ale to s reziserom Uwe Boll-om nema nic spolocne. Nastastie. A co sa tyka toho Hitmana tak ked som videl aky xicht ho bude hrat, som mal dost. Nejaky trapko z teenagerskych komedii.
DonCorleone
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DonCorleone »

tohle fakt vážně pan umělec,,já nevim,jaký ma to kouzlo když mu klidně společnosti věří že ten film dopadne dobře,,když vždycky prodělá většinou,,
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:s dungeon siege mu drzim palce, perfektna hra, a este film podla toho, snad sa konecne spameta, a ked uz, tak ta kopa znamych hercov to snad uhraje do pozeratelnej podoby
videl si ten trailer? Vacsiu katastrofu som v zivote nevidel...
Kels
King
King

no ja neviem uplink ale az take zle mi to nepripadalo (ale ani nie dobre -zmiesane pocity-ale neviem ci by som to oznacil za "katastrofu" ) No uz nech je tu film,ja sa na nho celkom tesim :D
Napísať odpoveď